ee ČH - Notor 4:3 aneb samo to nepůjde | HBC Notor Kladno

ČH - Notor 4:3 aneb samo to nepůjde

před 12 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 5933 krát

Po třech výhrách v řadě, a po třech přesvědčivých vítězstvích s Černou Hvězdou, Notor zklamal nejen výsledkově, ale hlavně herně a další velkou kaňkou je zranění Čika.

ČH 2012
30.09.2012 16:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 4.kolo
Černá Hvězda Libušín - HBC Notor Kladno
4:3
(1:2,2:0,1:1)
branky: 8:59 HEJCMAN Jan (Jaroš David,Švec Zdeněk) PP, 16:50 BRATIČÁK David (Procházka Petr) EQ, 25:01 PROCHÁZKA Petr (Beran Filip,Veselý Ivan) SH, 38:42 BRATIČÁK David (Beran Filip) PP - 2:16 KARAS Martin (Karas Michal, Hoffmann Lukáš) PP, 3:59 ZMEŠKAL Jiří (Dvořák Michal) PP, 34:30 ZMEŠKAL Jiří (Pospíšil Milan,Pospíšil Martin) PP střely: 24:35 vyloučení: 9:4 využití: 2:3 v oslabení: 1:0 rozhodčí: Kužel/Fingerhut diváci: 18
sestava: Vaňourek Milan - Pospíšil Martin, Pospíšil Aleš, Hoffmann Lukáš, Hnaťuk David - Mareš Michal, Karas Martin, Grossmann Tomáš, Pospíšil Milan, Zmeškal Ondřej, Karas Michal, Dvořák Michal, Zmeškal Jiří

Sestava Notoru vypadala totožně s prvním zápasem až na jednu malou změnu. Místo Chalího se vedle Misy s Mildou postavil poprvé v lize patnáctiletý „Malej Zmeky“ Ondra. Nutno přiznat, že výběr soupeře příliš šťastný nebyl, protože borci Černé Hvězdy vypadali nejen na první pohled jako jeden do druhého stokilový pořízek. Se svou úlohou se však popral statečně.

Hned v 1. minutě v souboji za bránou inkasoval Gross tržnou ránu do nosu a hříšník Veselý dostal 4 trestné minuty, díky čemuž se Notor dostal snadno do tlaku. Přesilovková kombinace ve tvaru deštníku vyvrcholila Mácovou bombou z pravé strany mezi Sýkorovy betony. Hra třetí formace sice nevypadala jako klasická přesilovka, ale díky urputnému boji o míček se uvolnil prostor pro Zmekyho, který to mohl jednoduše backhandem zamést do branky – 2:0. Určujícím faktorem byly i nadále přesilovky. Při vyloučení Grosse „Dáda“ Jaroš na levém křídle neuspěchal střelbu, a namísto toho našel na brankovišti hůl Hejcmana – 2:1. Silový hokejbal Černé Hvězdy zároveň podléhal menší benevolenci rozhodčích Kužela s Fingerhutem, a tak se Notor dočkal dalších třech výhod, ale namísto zvýšení vedení inkasoval dva trvdé údery na svou psychiku. Tím prvním bylo nucené odstoupení Čika ze zápasu pro zranění, druhým byl návrat Bratičáka z trestné lavice a jeho úspěšná střela po Procházkově bezchybné buly. To už bylo ve 2. Třetině, ve které musel Notor přeskupit řady a na Ondru zbyla pozice sedmého útočníka. Viditelně rozhození hráči Notoru se dostávali snadno pod tlak a taktovku zápasu přebírala Černá Hvězda, která nejprve v 1. třetině hrála na brejky, v obranném pásmu skvěle zachytávala míčky a bez problémů vyhazovala přes červenou. A když Vaňous nestačil na Procházkovu ránu ze středního pásma, když ho obrana při vlastní přesilovce nechala vystřelit, vedla Černá Hvězda po 2. třetině 3:2.

Ve 3. třetině se strhla dramatická bitva a Notor měl zpočátku opět dvakrát početní výhodu. Toho se podařilo využít až v 5. minutě, kdy Popsa nahodil za branku, kde skvěle zabojoval Milda a našel zcela volného Zmekyho, jenž si připsal druhou branku v utkání. Žel, vyrovnaný stav vydržel pouze tři minuty, protože opět při vyloučení smolaře zápasu Grosse Bratičák obelstil u mantinelu Pospu s Misou a střelou na bližší tyč rovněž skóroval podruhé. Když byl čtyři minuty před konce vyloučen za smolný faul uprostřed hřiště Hofi, zdálo se, že je hotovo. Ale Milda zachytil rozehrávku a vyslal Zmekyho do samostatného nájezdu. Ten však se svým pokusem obstřelit gólmana neuspěl. Hned v dalším střídání měl tu samou možnost Máca, ale Sýkora jeho blafák do backhandu vystihl. V závěrečné powerplay umocněné na několik vteřin dalšími dvěma vyloučeními se sice na rozdíl od celého zápasu dařilo vyhrávat buly, avšak z plánovaného tlaku do branky nic vážnějšího nevzešlo.

Komentáře

#1, před 12 lety, Pokladník, ip: 213.151.77.67
Zmeky - 100 (1. gól v sezoně)
Hofi už zaplatil.
+ Dave, Oggy a Méďa 100 za foto http://www.hbckladno.cz/a-tym/v-pauze-posilili-ctyri-kladenaci-ambiciozni-notor/
...domluveno kolektivně
a samozřejmě Ondra 100 za první start.
#2, před 12 lety, Zmeky, ip: 213.151.77.67
Jinak k zápasu, jak už jsem říkal. Někdy je asi prostě bohužel potřeba prohrát. Za předvedený výkon jsme si nic jinýho nezasloužili.
Pár věcí: 1. Pokoru
2. Žádný negativní kecy, když se nedaří, to si můžem schovat po zápase.
3. Když se nedaří nebo když nejsou lajny sehraný, nezbývá než bojovat...
#3, před 12 lety, Pokladník, ip: 213.151.77.67
Jo a ještě Gross čento za zapomenutý kaťata :-D a trenkata :-D

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)