ee Čtyři body ze šesti zklamáním | HBC Notor Kladno

Čtyři body ze šesti zklamáním

před 6 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 1739 krát

Z víkendového dvojutkání s mimokladenskými celky si Notor odnáší 4 body poté, co nejprve porazil béčko Keltů z Nižbora, aby následně tratil v dramatickém zápase s béčkem extraligového Rakovníka v nájezdech a drží se o prsa korejské dívky na první příčce oblastní hokejbalové ligy. Mužem víkendu se stal Misa, který byl hned u šesti z osmi gólů.

dvojzápas březen 2018

10.03.2018 12:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 12.kolo
HBC Notor Kladno - SK Kelti Nižbor B
4:1
(0:1,3:0,1:0)
branky: 15:56 OGURČÁK Petr (Nedvěd Martin) EQ, 22:29 POSPÍŠIL Milan (Karas Michal,Pospíšil Martin) EQ, 29:15 POSPÍŠIL Martin (Karas Michal) EQ, 39:40 NEDVĚD Martin (Mareš Michal,Ogurčák Petr) PP - 2:50 BALEKA Ondřej (Hrabár Jiří) PP střely: 25:15 vyloučení: 5:4 využití: 1:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Fingerhut/Bendl
sestava: Malý Radek - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Pospíšil Martin,Náprstek Vladimír - Mareš Michal, Karas Michal,Zmeškal Jiří,Nedvěd Martin,Ogurčák Petr,Grossmann Tomáš,Hrádek Jakub,Dědek Zdeněk,Pospíšil Milan

Do brankářské výstroje se v obou utkáních tentokrát oblékl střídavý startér z Moribundusu Ráďa Malý.

V sobotu proti Keltům nastoupilo v poli třináct notorů. V obraně tradiční dvojice Hofi - Bugr a Láda s Pospou. V prvním útoku doplnil Oggyho s Méďou již uzdravený Zděnda, ve druhé brázdě útok tří centrů Zmeky, Misa, Milda a třetí formaci Čika s Bobem vyztužil poprvé v sezoně Gross.

Minulý týden absentující Pospa se nestačil ani rozkoukat a v prvních pěti minutách si šel hned dvakrát sednout na trestnou. Jednomu z jeho prohřešků předcházelo nedorozumnění při střídání a Kelti přesilovku 4 na 3 využili zásluhou Baleky mířícího přesně od pravého mantinelu.

Rozhodčí Fingerhut s Bendlem se v 1. třetině činili a většinu z celkem devíti vyloučení vytáhli právě v této části hry. Bylo těžké se tak dostat do tempa. Největší příležitost rychlíka Hrabára na straně keltů vychytal pohotovým zákrokem Radek.

Notoři se dostali ke slovu až ve 2. třetině. Hned v 16. minutě si dosud marné obléhání soupeřova pásma vynahradila první lajna, když Méďovu pumpu zblízka dorazil Oggy. Druhý útok předvedl hlavně zásluhou Misy hned pět přihrávek všech tří hráčů v bezprostřední blízkosti brankoviště bez kýženého výstřelu. O střídání později Misa přes šíři pásma přihrával na volej do prázdné Mildovi, který se už nemýlil. V poslední minutě prostřední části opět Misa krásně našel zpoza brány staršího z bratrů Pospíšilů, jenž rozvlnil síť už na 3:1.

O druhou pauzu opustili dějiště zápasu Hrabár s Misou, kteří se jeli utkat na zimák v jiné lize. Mladý tým Keltů se na větší odpor nezmohl a notoři ne a ne překonat výborně chytajícího maskovaného muže v bílém. Jediný ho propálil po kombinaci Oggyho s Čikem ještě Méďa. V závěru nastřelil už jen Oggy tyč. Notor - Kelti 4:1.

 

11.03.2018 10:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 13.kolo
HBC Notor Kladno - HBC Rakovník B
4:5 SN
(0:0,2:1,2:3)
branky: 26:34 DĚDEK Zdeněk (Karas Michal) EQ, 29:37 KARAS Michal (Pospíšil Milan) EQ, 41:07 DĚDEK Zdeněk (Šíma Jakub,Karas Michal) EQ, 41:35 ZMEŠKAL Jiří (Karas Michal,Pospíšil Milan) EQ - 18:28 KUČABA Radek (Schnaubelt Milan) EQ, 35:25 ZECHOVSKÝ Jakub EQ, 38:18 SCHNAUBELT Milan (Zechovský Jakub) EQ, 44:36 TLUSTÝ Miroslav (Ďurina Štefan) EQ, 45:00 KUČABA Radek SN střely: 35:19 vyloučení: 2:1 využití: 0:0 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Fingerhut/Procházka
sestava: Malý Radek - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Pospíšil Martin,Náprstek Vladimír - Mareš Michal, Karas Michal,Zmeškal Jiří,Dvořák Michal,Šíma Jakub,Dědek Zdeněk,Pospíšil Milan

V neděli si vzali volno Méďa s Oggym a Grossem, namísto nich přispěchali štístko Dvoří a poprvé v sezoně ostřílený harcovník Funda.

Toho času šestý tým tabulky a zároveň loňský finalista Rakovník přijel na Kladno posílen o jednoho z nejnebezpečnějších hráčů soutěže Milana Schnaubelta. Vždy, když byl na hřišti, bylo to hodně znát a museli si na něj dát všichni dobrý pozor. Byl to však Notor, kdo měl většinu času míček na holích a ze zajištěné obrany vytrvale útočil. Ohromné množství střel za celý zápas ale buď bylo zblokováno, mířilo mimo tři tyče nebo končilo na jistě chytajícím Muškátovi. Nejblíže úspěchu byl v 1. třetině Funda, jehož pokus skončil na tyči.

Ve třetině druhé to byl Rakovník, jenž udeřil jako první. Schnaubeltův pokus dorazil Kučaba. Notor, ač výrazně lepší, se dál střelecky trápil. Misa s Mildou v těsném sledu za sebou oba orazítkovali opět tyče Muškátovy svatyně. Při Bugrově vyloučení se proti Schnaubeltově pumelici blýskl semaforem Radek. Až po mnoha nepřesných střelách v obou zápasech konečně Zděnda ve 27. minutě prolomil a vyrovnal. Dvacet tři vteřin před druhou sirénou všechny překvapil Misa, když z mezikruží nečekaně vystřelil a byl z toho gól do šatny na 2:1.

Tlak Notoru pokračoval i ve třetí části, ale na rozdíl dvou branek se zvýšit nepodařilo. Namísto toho přišla studená sprcha v podobě Bugrova námazu přímo na hůl Schnaubelta, který kličkou do backhandu nedal Radkovi šanci a o tři minuty později Ráďa opět Schnaubeltovu střelu vyrazil na špatně pokrytého Zechovského, který pohodlně zakončil do prázdné brány. Vedení Rakovníku vydrželo do 42. minuty, kdy se po kombinaci Fundy s Misou opět trefil obrozený střelec Zděnda a pouhých 28 vteřin na to znovu získal momentum na stranu Notoru přízemní střelou do protipohybu gólmana Zmeky. Žel drama ještě pokračovalo. V čase 44:36 skončilo Tlustého nahození navzdory přelidněnému brankovišti v bráně - 4:4.

Penaltoví exekutoři Funda, Misa, Milda bohužel nedokázali Muškáta překonat. Radek sice Schnaubelta vychytal, ale kapituloval proti Kučabovi.

Notor tak potřetí v sezoně nájezdy prohrává a vzhledem k průběhu utkání je jeden získaný bod určitě zklamáním.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)