ee Do finále jdou Beeři a Notor končí bez medaile | HBC Notor Kladno

Do finále jdou Beeři a Notor končí bez medaile

před 7 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 2467 krát

Rozhodující třetí semifinálové klání při nedělním podvečeru ovládl vítěz základní části Beer Stars 7:3 a Notor končí i kvůli vítězství posíleného Rakovníku B nad Žehrovicemi těsně pod stupni vítězů.

play off 2017 konec

21.05.2017 17:00
>>
Oblastní HbL Kladno - play off - 3.SEMIFINÁLE
Beer Stars Hnidousy - Motyčín - HBC Notor Kladno
7:3
(1:1,3:1,3:1)
branky: 11:16 MELKA Antonín (Poupě Otakar,Janeček Marek) EQ, 15:20 MELKA Antonín (Poupě Otakar) EQ, 20:55 TOMÁŠ Dan (Janeček Marek) EQ, 28:29 MELKA Antonín (Poupě Otakar,Tomáš dan) EQ, 30:46 VRKOTA David (Protiva Vladimír,Vosyka Tomáš) EQ, 38:39 VRKOTA David (Protiva Vladimír) EQ, 42:35 ? (Protiva Vladimír,Novák Jan) PP - 14:41 KARAS Martin (Šíma Jakub,Grossmann Tomáš) EQ, 27:53 ZMEŠKAL Jiří (Jann Jan) EQ, 39:12 ZMEŠKAL Jiří PP střely: 37:35 vyloučení: 4:3 využití: 1:1 v oslabení: 1:1 rozhodčí: Bendl/Fingerhut
sestava: Fajt Karel - Hoffmann Lukáš,Náprstek Vladimír,Ibl Miroslav,Pospíšil Martin,Mareš Michal,Karas Michal - Zmeškal Jiří,Karas Martin,Nedvěd Martin,Jann Jan,Pospíšil Milan,Grossmann Tomáš,Dvořák Michal,Paščenko Petr,Hrádek Jakub,Zmeškal Ondřej,Šíma Jakub

Před solidně zaplněnou tribunou nastoupila obě mužstva ve třech lajnách. Notor měl dokonce ještě dva hráče na dostřídávání. Oproti prvním dvěma zápasům dostal příležitost po těžkém zranění zotavený jižan Honza.

Zápas začal pomaleji a po prvotním oťukávání obou týmů přece jen mírnou územní převahu Beerů zužitkoval až ve 12. minutě neobsazený Melka. Devatenáct vteřin před koncem úvodní části po hezké kombinaci Grosse s Fundou rozradostnil střídačku Notoru jak jinak než mohutným nápřahem do vinglu Máca.

Hned z úvodu prostředního dějství získali Beeři útočné pásmo a po čistě vyhrané buly přesně zacílil opět Melka. Notoři měli často problémy přejít střední pásmo a Beeři se snadno dostávali do přečíslení 3 na 2. Po jednom ze závarů zvyšoval už na 3:1 z bezprostřední blízkosti Dan. Byl nejvyšší čas se zápasem něco udělat. Méďa několikrát pálil od modré, Honzu v brejku vycouval Červ až mimo střeleckou pozici. Úplně volný Misa zase nastřelil gólmana Beerů pouze do betonu. Úspěchu se černobílí dočkali až ve 28. minutě, kdy Honza zachytil rozehrávku obránce a posunul na volného Zmekyho, který pohotovou střelou z otočky snížil na 2:3. Jenže z laufu poslal Notory na dno vzápětí do třetice Melka, který utekl všem a backhandovým blafákem překonal Karla již potřetí. Jeden z klíčových okamžiků utkání.

O to hůře, že v 1. minutě 3. třetiny zvýšil Vrkota už na hrozivých 5:2. Těsně předtím z nelehké pozice minul odkrytou bránu Funda. Další se zapsal do statistik svým faulem Míra Ibl. Oslabení jako všechna ostatní v sérii se podařilo ubránit a jednu z posledních možností zvrátit výsledek naopak poskytlo vyloučení Oty Poupěte. Přesilovka se ale bohužel moc nepovedla. Naopak další gól přidal důrazný Vrkota a na jeho slovní atak odpověděl Míra svou pěstí, za což si vysloužil trest 5 minut a do konce utkání, Vrkota jen 2 + 10 a bylo po zápase. Krásnou individuální akcí uzavřel sezonu Notoru kapitán Zmeky a definitivně poslední slovo v sérii si pro sebe nechal Tomáš Vosyka.

Po výsledkově nepříliš slavné sezoně se zdá být konečné 4. místo úspěchem, ale medaile byla hodně blízko a po slibných výkonech v play off určitě převládá spíše zklamání.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)