ee Jedenáctizápasová šňůra zápasů s body končí | HBC Notor Kladno

Jedenáctizápasová šňůra zápasů s body končí

před 6 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 1881 krát

Po měsíci se opět Notor utkává o průběžnou vedoucí pozici s Kamennými Žehrovicemi, tentokrát však prohrává 1:3, padá na třetí příčku a na svého soka ztrácí již 4 body.

Dvoří spáč

07.04.2018 08:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 15.kolo
HBC Kamenné Žehrovice - HBC Notor Kladno
3:1
(0:0,2:1,1:0)
branky: 20:37 REJTHAR David (Honický Radek) EQ, 29:36 HUML Petr PP, 33:38 HUML Petr (Zadák Miroslav,Bušek Roman) Eq - 17:59 KARAS Michal (Pospíšil Milan) EQ střely: 25:23 vyloučení: 3:5 využití: 1:0 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Paiskr/Bendl
sestava: Náprstek Vladimír - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Pospíšil Martin,Šíma Jakub - Mareš Michal,Karas Michal,Dvořák Michal,Pospíšil Milan,Ogurčák Petr,Nedvěd Martin,Hrádek Jakub,Dědek Zdeněk,Zmeškal Jiří

Do branky se o sobotní osmé hodině ranní opět postavil Láda a jeho obvyklou pozici v obraně tentokrát zastoupil Funda. První útok beze změn (Oggy - Méďa - Zděnda), do druhého útoku se k Misovi s Mildou postavil Čik a hlavně defenzivní úkoly dostali ve třetí formaci Zmeky, Bob a Dvoří.

Notor vletěl do utkání ve velkém stylu. Hned uzamkl soupeře v pásmu a Čik z mezikruží pálil pouze do postaveného Kropáče v bráně Žehrovic. Následně stříleli z volných pozic Pospa se Zmekym, ani jeden z nich však prostor mezi třetmi tyčemi netrefil. Úvodní tlak završil nastřelenou tyčí Méďa. Poté si šel sednout na trestnou za krvavý faul na čtyři minuty Čik. Bránící čtveřice v černožlutých barvách si však vedly skvěle a střelecké pokusy pochytal dobře postavený Láda. První třetina tedy skončila bez branek.

Dějství druhé začal opět aktivněji Notor a po jednom z útoků znovu vybojoval za brankou míček Misa, vyměnil si s Mildou a z mezikruží se štěstím Kropáče prostřelil - 1:0. Žehrovice kontrovaly vzápětí. Po nevydařeném přechodu do pásma uzmul míček Honický a předložil do prázdné Rejtharovi - 1:1. Hned na to mohl otočit skóre Bušek, ale jeho projektil zastavila tyč. Ve zbytku třetiny se hrál vyrovnaný hokejbal s pozornými obranami a hlavní slovo měli oba pánové v maskách. V poslední minutě po ochotném pádu Honického inkasoval opět trest Čik a v notorském dresu se již po několikáté na jaře objevil Milan Toman, tentokrát s dvacet osmičkou na zádech, a naservíroval míček osamocenému Humlovi, který trefil Ládovu šibenici.

Žehrovičtí povzbuzení brankou do šatny začali 3. třetinu aktivněji a mírnou převahu ve 34. minutě zužitkoval po buly opět Huml - 3:1. Po zbytek utkání převzali otěže notorští, ale postupem času se čím dál víc krystalizoval do role jednoznačného muže zápasu brankář Kropáč, který měl svůj den a navzdory v posledních minutách až drtivému tlaku pochytal vše, co mířilo jeho směrem.

Jak již bylo řečeno, Notor je třetí o bod za druhými Beer Stars. První dva postupují přímo do semifinále. Zbývají poslední tři těžké bitvy včetně zmiňovaných Beer Stars.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)