ee Na úvod jara výhra nad lídrem | HBC Notor Kladno

Na úvod jara výhra nad lídrem

před 6 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 1838 krát

Po zimní přestávce v souboji prvního s druhým porážíme vedoucí celek Kamenných Žehrovic 6:2 a stahujeme ztrátu na jediný bod.

Dva Golmani

03.03.2018 14:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 11.kolo
HBC Kamenné Žehrovice - HBC Notor Kladno
2:6
(0:2,1:2,1:2)
branky: 15:35 PŘÍHODA Jan (Rejthar David) EQ, 35:11 REJTHAR David (Muller Jakub,Příhoda Jan) EQ - 6:46 DVOŘÁK Michal (Ogurčák Petr) Eq, 9:00 NEDVĚD Martin (ogurčák Petr,Karas Michal) EQ, 16:27 POSPÍŠIL Milan EQ, 25:33 KARAS Michal (Dvořák Michal) PP, 32:37 OGURČÁK Petr EQ, 39:53 POSPÍŠIL Milan (Zmeškal Jiří) EQ střely: 22:24 vyloučení: 1:2 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Zaťko/Bendl
sestava: Náprstek Vladimír - Hoffman Lukáš,Karas Michal,Štěpánek Miroslav,Hrádek Jakub - Zmeškal Jiří,Ogurčák Petr,Nedvěd Martin,Pospíšil Milan,Dvořák Michal,Mareš Michal

Jednalo se zároveň o premiéru Notoru ve zrekonstruované aréně u zimáku.

Oba týmy začaly v osmi lidech vyčkávajíce další dvě posily z prvoligového Jungle, který dohrával zápas ve Strašecí. V brance Notoru se musel vystrojit opět dokonalý univerzál Láda. (foto je bohužel z jiného zápasu)

Obavy z klouzavého terénu se nepotvrdily a tak se mohlo začít vzpomínat na přes dlouhé zimní měsíce zapomenuté hokejbalové návyky.

V první třetině měl lehce navrh Notor hlavně díky obnovené formaci Oggy - Méďa - Dvoří, když se v 7. minutě právě poslední jmenovaný jako první zapsal mezi střelce nádhernou dalekonosnou ranou. O dvě minuty později po kombinaci Oggyho s již dorazivším Misou přesně pálil Méďa. Na druhé straně zahrozil několikrát tradičně Příhoďák. Jeho chvíle přišla ale až těsně po pauze, když ošálil Ládu přízemní střelou do protipohybu. Už za minutu to bylo opět o dvě branky, když Bugrův projektil dorazil basebalovým úderem Milda. V následujících minutách zápasu byli lepší žehrovičtí podpoření hlavně příjezdem Davida Rejthara. Všechny jejich pokusy však skončily na jistém Ládovi. V ojedinělé přesilovce pak udeřil opět Notor. Dvoří znovu od modré čáry tvrdě vypálil a míček s nejedním odrazem přes golmana Kropáče, bránícího hráče a clonícího Misu nějakým způsobem skončil až v brance - 4:1. Před druhou sirénou si připsal Láda velice důležitý zákrok, když vychytal úplně volného Rejthara.

Po přestávce si vybral slabší chvilku Kropáč, když si srazil Méďovu střelu za sebe a nestačil míček pokrýt. (pozn. autora: v zápise určili rozhodčí jako střelce chybně Oggyho) Zdálo se být hotovo, jenže Příhoďák s Rejtharem po buly v útočném pásmu rozebrali statické notory (2:5) a hned na to se provinil za dvě minuty Dvoří. Naštěstí poskytnutou výhodou žehrovičtí pohrdli a většinu Dvořího trestu uzmul míček Oggy. Mohl jít dokonce sám na branku, ale síly mu dovolili už jen vystřelit z dálky. Skóre na konečných 6:2 pro Notor uzavřel po Zmekyho přihrávce vymetenou šibenicí podruhé v zápase Milda.

Notor se tak přibližuje prvnímu místu tabulky na jeden bod a příští víkend ho čeká důležitý dvojzápas v sobotu od 12:00 s Nižborem a neděli 10:00 s Rakovníkem. Oba na domácí půdě GDM Sítná 09.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)