ee Perfektní start do sezóny potvrdil Notor 3 body proti Černé Hvězdě | HBC Notor Kladno

Perfektní start do sezóny potvrdil Notor 3 body proti Černé Hvězdě

před 13 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 4919 krát

Podruhé během čtyř měsíců se Notor utkal s Černou Hvězdou a podruhé střet dopadl tříbrankovým rozdílem ve prospěch prvně jmenovaného celku.

Černá Hvězda - Smiler gól
10.09.2011 13:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 2.kolo
Černá Hvězda Libušín - HBC Notor Kladno
1:4
(0:1,1:1,0:2)
branky: 27:42 Dudek Martin (Švec Zdenek, Hausner Luboš) EQ - 14:19 Karas Martin (Karas Michal) EQ, 20:58 Hoffmann Lukáš (Zmeškal Jiří, Dvořák Michal) EQ, 34:29 Karas Martin (Karas Michal) PP, 34:51 Krajtr Jakub (Mareš Michal, Hudera Petr) EQ střely: 39:50 vyloučení: 4:1 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Černý/Kužel
sestava: Vaňourek Milan - Hoffmann Lukáš, Šašek Pavel, Hudera Petr, Karas Michal, Šmejkal Vojtěch - Mareš Michal, Zmeškal Jiří, Krajtr Jakub, Dvořák Michal, Grossmann Tomáš, Karas Martin, Chaloupka David

I když obětavý Gross ještě ráno před zápasem řešil registrace dvou posil do obrany, Vojty s Hudym, do poslední chvíle nebylo jasné rozložení sil mezi obranou a útokem, poněvadž se vyskytl problém se zamčenou výstrojí na zimáku. Nakonec byli oba borci nuceni nastoupit v povypůjčované zbroji. Ještě předtím však musel na prvních pět minut na beku zaskočit Zmeky, ale žádná katastrofa se nekonala. Zatímco obranné řady hrály poté nezvykle v 5 lidech, Útok tří křídel Smiler – Čik – Zmeky a z jara osvědčenou trojici Máca – Dvoří – Gross čile doplňoval čutálista Chalí.

Oněch prvních pár minut hry byl zároveň asi také jediný časový úsek, kdy měli předlonští mistři okresu navrch. Jenže stále se zlepšující defenziva v čele s vynikajícím Vaňousem v brance nekapitulovala. Naopak, systém dostřídávání hráčů navíc fungoval na jedničku a naplno se tak mohl projevit již v 1. části obrovský rozdíl v elánu a fyzické připravenosti obou týmů.

První branková situace připadla až na poslední minutu 1. třetiny, kdy od modré propálil Krále Máca – 1:0 pro Notor. Ve 21. minutě vybojoval po Dvořího akci v souboji čepel na čepel Zmeky míček pro Hofiho, jehož projektil gólman stačil tečovat pouze do šibenice. Byl to pro něho 1. ligový gól po téměř 11 měsících (20 zápasů) a zároveň jeho 10. ligový gól. Pokladník týmu má velikou radost.

Jediné 2 trestné minuty si za Notor připsal debutant v sestavě Vojta. Celé je statečně odbránil mimo jiné další nováček Chalí. Ve 28. minutě přišlo jediné zaváhání ve střídání, kvůli kterému bohužel Vaňous inkasoval z hole Martina Dudeka.

Třetí třetinu Notor zcela ovládl a šel si za svým cílem. Nejprve soupeřovu obranu roztočilo duo Smiler – Čik, ale ani jeden nedokázal v závarech udělat poslední krok. Poté na kýženou třetí branku po krásné kombinaci s Misou dosáhl v přesilovce Máca. O 22 vteřin později po přímočaré ose Hudy – Čik skóroval ve 2. zápase po sobě Smiler a byl konečně klid. Na bůra mohl pohodově navýšit Misa, ale zcela odkrytou horní polovinu branky ze dvou metrů netrefil o víc jak o jeden metr.

Předvedenému výkonu chybělo snad jen více a více branek. Obrana pevná, po dvou zápasech pouze dva góly. Lepší začátek si Vaňous snad ani nemohl přát. Jedna velká kaňka tu ale přeci jen je. Smiler dostal hokejkou přes nehet na palci a nejspíš bude nějaký čas chybět. Příští sobotu se šestibodový Notor utká s dvoubodovým rivalem Vlkama „B“. Zvýší se mezi nimi rozdíl na 7 bodů?

Chozého Fotogalerie

Komentáře

#1, před 13 lety, Dvoří, ip: 46.135.128.12
Dost dobrý:) hlavně ta kaňka, Peyrac potvrdil svou roli v týmu:)
#2, před 13 lety, hofi, ip: 90.178.16.250
koukam, že se učíš rychle :)
na tento příspěvek reaguje: [3] - Zmeky
#3, před 13 lety, Zmeky, ip: 88.208.100.33
reaguje na: [2] - hofi
:-), když mam před sebou návod krok za krokem, tak dokážu snad všechno. Ne vážně, myslel jsem si, že to bude těžší. Vkládat a editovat články (pozn. aut.)

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)