ee Pivní derby v semifinále rozhodne až třetí zápas | HBC Notor Kladno

Pivní derby v semifinále rozhodne až třetí zápas

před 7 lety Ondřej Zmeškal zhlédnuto 2184 krát

Oba soupeře Notoru v play – off něco spojuje. Jak Alpiq B, tak i Beer Stars si Notory jako svého soka vybrali. Před týdnem se to Alpiqu vymstilo, zda-li se to vymstí i Pivním Hvězdám se teprve uvidí. Semifinálová série je totiž srovnaná a rozhodne jí až třetí zápas.

Pako gooool

13.05.2017 10:00
>>
Oblastní HbL Kladno - play off - 1.SEMIFINÁLE
Beer Stars Hnidousy - Motyčín - HBC Notor Kladno
5:3
(2:0,1:0,2:3)
branky: 3:18 JANEČEK Marek (Melka Antonín) EQ, 7:22 FROLÍK Ondřej (Omrai Tomáš,Jůzek Jan) EQ, 18:17 JANEČEK Marek (Dvořák Zbyněk,Melka Antonín) EQ, 44:13 MELKA Antonín (Poupě Otakar,Dvořák Zbyněk) EQ, 44:59 JŮZEK Jan EQ - 32:18 PAŠČENKO Petr (Nedvěd Martin,Pospíšil Martin) EQ, 36:38 ŠÍMA jakub (Karas Michal,Nedvěd Martin) PP, 44:57 PAŠČENKO Petr (Mareš Michal) EQ střely: 22:16 vyloučení: 4:4 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Vaňourek/Živný
sestava: Fajt Karel - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Ibl Miroslav,Pospíšil Martin,Mareš Michal,Karas Michal - Zmeškal Jiří,Karas Martin,Nedvěd Martin,Dědek Zděnek,Pospíšil Milan,Grossmann Tomáš,Dvořák Michal,Paščenko Petr,Hrádek Jakub,Náprstek Vladimír

První zápas začal velice zostra. Tedy alespoň pro Beer Stars. Vítěz základní části na nic nečekal a na svého soupeře vlétl již od první minuty. Notor bohužel začátek zápasu prospal a v 8. minutě prohrával už 0:2. Obě branky padly po chybách v obranném pásmu, když z mezikruží zakončoval zcela volný hráč. Nejprve to byl Janeček a poté Ondřej Frolík.

Ve druhé třetině odskočil soupeř zásluhou Janečka již na rozdíl tří branek a s Notory to nevypadalo vůbec dobře. Z původních tří formací to stáhli jen na dvě a doufali, že tento tah přinese kýžené ovoce. Dá se asi říct, že i přinesl. Hra se s postupem času vyrovnávala a Notor se pomalu ale jistě začal dostávat do šancí.

Ve 33. minutě vykřesal první jiskřičku naděje svým zásahem ostrostřelec Pako – 1:3. O čtyři minuty později pak v přesilové hře našel Misa krásnou přihrávkou Fundu a ten zakončoval do odkryté klece – 2:3. Notor výrazně ožil a pár šancí na vyrovnání skóre si i vytvořil. Žádnou z nich však nevyužil a v poslední minutě rozhodl v samostatném úniku pěknou kličkou Melka – 2:4. I přesto že probíhala již poslední minuta, stav utkání se ještě dvakrát změnil. Tři vteřiny před koncem se snad jako naschvál trefil ještě Pako a snížil tak na 3:4. Poslední bule na středovém kruhu se už obvykle jen vhodí a nedohrává se. Toto nepsané pravidlo však nectil Jůzek a z poloviny hřiště ještě vystřelil na Karla, který samozřejmě již nechytal – 3:5. Gól v celkovém součtu nic neřešil, minimálně ale ukázal, že slovo fair – play útočníkovi Beerů nic neříká.

14.05.2017 14:00
>>
Oblastní HbL Kladno - play off - 2.SEMIFINÁLE
HBC Notor Kladno - Beer Stars Hnidousy - Motyčín
3:2SN
(0:0,1:0,1:2)
branky: 27:12 ŠÍMA Jakub (Pospíšil Milan,Karas Michal) PP, 33:11 ŠÍMA Jakub (Hoffmann Lukáš) SH, 55:00 KARAS Martin SN - 38:19 VOSYKA Tomáš (Novák Jan,Kloček Petr) EQ, 41:55 JŮZEK Jan (Frolík Ondřej) EQ střely: 20:26 vyloučení: 6:5 využití: 1:0 v oslabení: 1:0 rozhodčí: Škrobák/Škrobák
sestava: Fajt Karel - Hoffmann Lukáš,Náprstek Vladimír,Ibl Miroslav,Pospíšil Martin,Mareš Michal,Karas Michal - Zmeškal Jiří,Karas Martin,Nedvěd Martin,Dědek Zděnek,Pospíšil Milan,Grossmann Tomáš,Dvořák Michal,Paščenko Petr,Hrádek Jakub,Zmeškal Ondřej

Ve druhém zápase odvracel Notor hrozbu možného vyřazení. Do utkání vstoupil rozhodně lépe než den předtím. Navázal na svojí hru ze čtvrtfinále a dokázal s favoritem držet krok. V první třetině měl dokonce možná i trochu navrch. Asi největší šanci spálil Pako, který v přečíslení 2 na 1 trefil pouze spojnici branky.

Druhá třetina pak vypadala velice podobně jako ta první. Hrál se atraktivní hokejbal se šancemi na obou stranách. Do vedení se ale zaslouženě dostal Notor. Ve 28. minutě proměnil přesilovou hru Funda, když z bezprostřední blízkosti propálil gólmana Červenku v bráně – 1:0.

Do třetí části vstupovali Beeři s přesilovou hrou v zádech. To však vůbec nevadilo Fundovi, který ve vlastním oslabení šťastně propálil Červenku i podruhé – Notor vedl 2:0. Po této brance zapnuli Beeři na plné obrátky. Zbytek zápasu jednoznačně ovládli a byli tím lepším týmem. Jejich snaha nakonec vyvrcholila až vyrovnáním na 2:2. Postupně se trefili Vosyka s Jůzkem a mohlo se tak jít na prodloužení.

Desetiminutové nastavení rozhodující branku nepřineslo. Infarktový zápas tak musely rozhodnout až nájezdy, kterých se v play – off jede pět. V nájezdech dlouho vynikali oba brankáři. Jediný a také rozhodující gól přišel až v poslední páté sérii. Máca zvládl svůj backhandový blafák na jedničku a mohlo se jít slavit. Notor vyrovnal semifinálovou sérii na 1:1!

Velice pohlednou sérii tak rozhodne až třetí zápas. Kdy? V neděli od 17:00 na GDM. Přijďte se rozhodně podívat, protože tenhle hokejbal za to stojí!

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)