ee Po pěti kolech vládne spokojenost | HBC Notor Kladno

Po pěti kolech vládne spokojenost

před 8 lety Milan Pospíšil zhlédnuto 2753 krát

Po delším čase přicházíme s článkem, který bude v podstatě souhrnem našeho snažení v probíhající lize v kladenské oblasti.

Prvních 5 kol

První zápas byl reprízou loňského čtvrtfinále, Notor se tedy setkal s Kamennými Žehrovicemi. Sešli jsme se díky omluvenkám pouze v sedmi lidech ze základu. Naštěstí dorazili posily z jihu Čech, Pako a Honza, což se později ukázalo jako klíčové.
Nicméně zápas začal stejně, jak skončila pro Notor minulá sezóna. Po první třetině vedly Žehrovice 3:0. Sešly se také ve velmi kvalitní sestavě. Z jejich strany to bylo ale všechno. Ve druhé třetině nastoupil úplně jiný Notor a po brankách Pospy, Paka a Honzy se šlo do třetí třetiny s vyrovnaným skóre.
Pak se dostala ke slovu cvrčovická lasička Zděnda Dědek, který dvěmi brankami strhnul vedení na naší stranu. Vše završil pluháčský Pako a s celkovým výsledkem 6:4 pro Notory panovala v šatně velká spokojenost.
Další týden nás čekal náš velmi nepopulární a nevyzpytatelný soupeř z Kročehlav, tedy Falconi. Nástup do zápasu byl jak ”od Řezáče„. Osmá vteřina 1:0 pro Falcony. Naše nedůslednost a nesoustředěnost vedla k naprosto nepochopitelnému prvnímu gólu v naší sítí. Ve velké formě se ale ukázal býti Zděnda Dědek a ve vlastním oslabení utekl do samostatného úniku a mazácky zakončil, 1:1.
Bušili jsme do soupeře, co to šlo, ale naše nemohoucnost dát gól a klasicky urputná obrana soupeře zmařila naše šance na body v tomto utkání. Falconi naším nedůrazem před vlastní brankou zvýšili na 3:1 a skóre už jen ke konci utkání korigoval všudybyl Dvoří. Potvrzení bodů z prvního kola se nekonalo a prohráli jsme 3:2.
Následovaly dvě kola výjezdů. Prvním z nich byl do Berouna, kde sídlí béčko Keltů. První třetina byla bez branek. První branku vstřelil ve druhé třetině Méďa, ale za devět vteřin bylo vyrovnáno. Do konce druhého dějství jsme dominovali na hřišti a odměnou nám bylo dvougolové vedení, kdy se trefil ještě Pako a Ruda. Poté ale přišla stíhací jízda domácích a v 37. minutě už vedli 4:3.
Na 4:4 vyrovnával zkušený Kláda Náprda a poslal zápas k samostatným nájezdům, kde rozhodl Ruda. Notoři tedy brali dva body, nicméně panovalo mírné zklamání, protože mohly v klidu být body tři.
Druhým výjezdem byl zápas v Novém Strašecí. Bubáci avizovali, že jejich ambice pro tuto sezónu nejsou přiliš velké a chtějí sázet na mladou krev v podobě dorostenců. To se potvrdilo i v tomto zápase. Poprvé v sezóně za nás naskočili žoldáci z Junglu Misa a Čik a na hře to bylo pozitivně znát :). Dále dorazil Honza, který nastoupil v lajně s Mildou a Grossem. Od začátku zápasu jsme dominovali a bylo otázkou času, než nám tam góly napadají.
První dva góĺy vstřelil Misa s Honzou. Poté přišla z přesilovky domácích snížení, kdy Falař krásně našel u tyče Krále. Na 3:1, po skvělé práci v oslabení, zvyšoval Honza. Poté se z mezikruží v přesilovce trefil Čik a bylo v podstatě rozhodnuto. Během zápasu Milda slíbil, že nahraje Grossovi na gól, protože byl sám naprosto neschopný. Tak se i stalo a po skvělém napadání Honzy se k míčku dostal Milda, který nahrál Grossovi do prázdné brány a ten už neměl problém zamést míček do sítě.
Skóre uzavřel ultra prudkou střelou Hofi a notoři jeli domu velmi spokojeni s výsledkem 6:1.
A konečně dnes jsme se postavili dalšímu přespolnímu týmu. Tentokrát však na naše domácí hřiště přijelo béčko Rakovníku, kterému se tuto sezónu příliš výsledkově nedaří, niméně jim přišel pomoci extraligový Baky, který ještě loňskou sezónu byl notorem (notorik je to furt). Notorům přijel z Pluháče pomoci Pako, ukázala se konečně nová akvizice Koník a za odéru z podnapilého Mildy a Dvořího jsme nastoupili k zápasu.
Porpvé v sezóně se trefili Zmeky s Mildou a bylo to 2:0. Poté se hezkou tečí prezentoval hostující Kučaba a snížil. Krátce na to přidal svůj druhý gól Zmeky a už jsme dramatičtější skóre nepřipustili. Pako si připsal Hattrick, trefili se jungláci Čik s Misou a dokonce i Láda. Mezi tím výsledek korigoval znovu rakovnický Kučaba, to však notorům příliš nevadilo. Poslední změna skóre ze udála za zvláštních okolností.
Milda vybojoval míček v rohu, Misa mu ho sobecky ukradl z hokejky a nahrál Čikovi na kruh, který chvilku váhal, ale nakonec vteřinu před koncem vstřelil desátý gól. Spravedlnost ale ukázala tím, že byla asistence připsána pouze Mildovi a straka Misa vyšel z této akce naprázdno. Konečný výsledek tedy byl 10:2 pro Notory.
Celkově vládne po pěti kolech v notorských řadách spokojenost a jsme s 11 body na třetím místě. Příště nás však čeká zápas s druhým Alpiqem B, který prověří naší sílu. Přijďte nás tedy podpořit, ať pokračujeme na vítězné vlně.

Komentáře

#1, před 8 lety, Zmeky, ip: 176.222.226.18
Mě osobně ztracený 4 body docela štvou, úplně v pohodě to mohlo bejt za plnej počet, ale nedá se nic dělat.

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)