ee Prokletí prvního zápasu zlomeno! Notor-Narko 2:1 | HBC Notor Kladno

Prokletí prvního zápasu zlomeno! Notor-Narko 2:1

před 13 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 4319 krát

Ať už v lize, v pohárech či na turnajích, Notoru nikdy úvodní zápasy příliš neseděly. Tentokrát se ale proti Narku konečně podařilo zvítězit, i když předvedenému výkonu chybělo k dokonalosti ještě mnoho.

Notor-Narko 11 (2)
03.09.2011 13:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 1.kolo
HBC Notor Kladno - Narko Kročehlavy
2:1
(0:1,0:0,2:0)
branky: 30:12 Mareš Michal (Dvořák Michal) EQ, 42:28 Krajtr Jakub (Pošspíšil Martin) EQ - 3:59 Zikán Zbyněk (Jánský Karel, Sojka Lukáš) PP střely: 28.30 vyloučení: 9:4, navíc Zmeškal 10 min. využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Pečený/Kolek
sestava: Vaňourek Milan - Hoffmann Lukáš, Pospíšil Martin, Kloček Petr, Šašek Pavel - Dvořák Michal, Mareš Michal, Zmeškal Jiří, Karas Michal, Krajtr Jakub, Grossmann Tomáš

V čem se naopak musí ubrat, jsou tresty. Hned v prvních čtyřech minutách nasbíral stejný počet trestných minut debutant ve žlutočerném dresu Pospa za nedovolené bránění. Zřejmě potřeboval přesně tento počet minut, aby si zvykl, jak se v kladenské lize píská. Jeho druhý pobyt za katrem skončil bohužel předčasně, protože v čase 3:59 přesilovku využil Zikán, když poslal jánského přihrávku z voleje za vaňousova záda. O několik desítek vteřin později mohlo být ještě hůře, ale vše zachránil rozhodčí Pečený, když druhou branku Narka neuznal pro kopnutí. Jinak ale dvojice sudích Kolek – Pečený nevěděla roupami co dělat, a tak vylučovala jednoho hráče Notoru za druhým (Vyloučení 9:4). Hlavně i proto měli domácí problém se dostat do tempa a vytvořit si nějaký soustavný tlak. Alespoň, že Čik udržel nervy v soubojích se Sojkou, který prokázal schopnosti růžového pantera a po zásluze si šel odpočinout na 10 minut.

Hře chvílemi dominovaly obrany, chvílemi neschopnosti útočníků a v neposlední řadě skvělí gólmani. Kotek na jedné a Vaňous na straně druhé. Největší šance neproměnili Misa jdoucí ze strany sám na bránu, Gross prostrkávajíc míček těsně před brankovou čáru či Dvoří, jenž netrefil dobře čikovu přihrávku do prázdné brány. Ve 28. minutě Zmeky nepřiměřeně ostře narazil na hrazení Sojku a odešel na 12 minut zpytovat svědomí. Z jiného pohledu, než ostatní, tak měl možnost sledovat, jak již 12 vteřin po začátku 3. třetiny po misově přihrávce zpoza brankové čáry Čik vyrovnává křížnou střelou na 1:1. Nejhůře bylo ve 36. minutě, když opět Sojka nastřelil břevno. O 3 minuty později zas situaci zachránil Vaňous, jenž fantastickým přesunem sebral Narku zcela jasný gól. Jinak se ale ve 3. třetině dostával ke slovu spíše fyzicky zdatnější domácí celek, který si postupem času vytvářel stále větší tlak, jehož vrchol nadešel 2 a půl minuty před koncem. Kuba Smiler si s míčkem na holi od mantinelu krásně proklestil cestu až na čárky a odtud neomylně Kotka pod rukou prostřelil – 2:1.

Těsné vedení se i přes další přísné vyloučení Dvořího povedlo udržet a mohlo se začít slavit. Po prvním kole je Notor i díky remízám soupeřů na 1. místě skupiny B. Nutno však si přiznat, že příště prostě musí výkon být lepší. S tím souvisí i počet trestů. Šestnáct minut z pětačtyřiceti v oslabení je příliš a nejen proti týmům ze skupiny A by se to příště nemuselo obejít bez potrestání.

Chozého Fotogalerie

Komentáře

#1, před 13 lety, Chozé, ip: 90.177.11.247
Moc pěkný článek, Zmeky. Rosteš :-). Jenom bacha na vlastní jména, resp. přezdívky.
Pokud jde o fotky, vynasnažím se, aby byl příště snazší výběr :-).
#2, před 13 lety, Dvori, ip: 46.135.120.253
Zmeky super! Jen jeste k zapasu, o vlastnich vykonech vime kazdy sve, ale bojovnost ve 3.tretine byla fantasticka a vsichni si zaslouzi obrovskou pochvalu! Mame obrovskou silu a vzdycky mame na to, otocit zapas!

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)