ee Semifinále dějství třetí – rozhodující bod pro Rozdělov | HBC Notor Kladno

Semifinále dějství třetí – rozhodující bod pro Rozdělov

před 9 lety Martin Pospíšil zhlédnuto 2851 krát

Hned následující den po druhém utkání v serii jsme se postavili Dynamákům znovu doplněni o čerstvého finalistu hokejbalové extraligy – Oggyho. Jelikož nás bylo dost, tak šel Kapřík na vlastní přání rybařit a tak jsme postavili stejnou sestavu jak v týden starém, pro nás vítězném, utkání. Soupeř se sešel ve stejném posíleném složení jako den před tím, takže se dal opět očekávat velký oříšek k rozkousnutí.

konec 2015

Zápas začal stejně jako předchozí, tedy náporem rozdělovských, ale zároveň také naším ubráněním tohoto prvotního nástupu. Nicméně před polovinou první části přišel trest pro Fundu a v následné početní výhodě po špatném rozebrání hráčů nikým nechráněný Zahradník tečoval bombu od modré a rázem jsme znovu prohrávali 0:1. A se stejným skóre jsme odešli i poprvé do kabin.

Výkon to byl sice proti předchozímu zápasu zlepšený, ale i tak jsme se nevyvarovali stejně hloupé chyby jako  v prvním duelu – tedy vyběhnutí Krtičky z poza brány a jeho následnému zakončení na Karlovu vyrážečku – 0:2. O pět minut později Karel Koláčný vyhodil balon z obranného pásma, Valský ho doběhl, protáhl se z rohu přes bránícího Hofiho, se štěstím zakončil a zvyšoval tak již na 3:0 ve prospěch Dynama. Nicméně o pouhých 18 vteřin později vykřesal ještě špetku naděje opět Máca, který prostřelil Čokyho v brance hostí – 1:3.  Tato skutečnost nám vlila novou energii do žil a tak jsme vyrazili do útoku , Funda nahodil po hrazení na Méďu na druhé straně, který ale situaci krapet podcenil a tak namísto naší potenciálně slibné šance přišlo rychlé přečíslení hostí, které po hezké Prchalově přihrávce využil opět Valský. Do konce druhé části stojí za zmínku ještě 10min osobní trest pro Bílka a naše početní výhoda při trestu Zahradníka, ale ta bohužel další branku z našich holí nepřinesla.

Do třetí třetiny jsme nastupovali za stavu 1:4 a tak jsme přistoupili ke stejnému postupu jak při předchozích zápasech v sérii, tedy stažení na dva útoky a Milda se přesunul do obrany na post Zmekyho, kde si kupodivu počínal i docela obstojně :-) . Chvíli po začátku jsme měli při vyloučení Kužela možnost další přesilovky, ale výsledek byl opět stejný – nevyužita. Kromě naší zvýšené aktivity  přišla v této části hry i zvýšená aktivita sudích, kteří celý zápas oplývali silným necitem pro hru, ale vrchol byl, když odmítli připustit Méďu ke hře s tvarem jeho čepelí (se stejnými čepelemi hrával léta nejvyšší soutěž a tam to nikdy nikomu nevadilo). Dále následoval soubor nepřesností na píšťalkách těchto pruhovaných individuí a po jedné z nich Méďa po přerušení odkopl balon a rozhodčí ho poslal nejprve na trestnou a  posléze do sprch. Nutno podotknout, že když se ho Méďa dotazoval proč, tak to nedokázal ani správně zdůvodnit… Další zajímavostí bylo při Misově průniku do útočného pásma naskočení si na rozdělovského Goliáše Koláče a roztrhnutí si obočí o jeho helmu a následných 9 stehů… V tuto chvíli jsme, povzbuzení drobnými křivdami, vrhli všechny síly do útočení, což se nám vymstilo a počátku 42. minuty, kdy Procházka v brejkové situaci prostřelil Karla a zvýšil tak již na 1:5 v náš neprospěch. Po té naopak nevyužil přečíslení Pospa, když bombou označkoval Čokyho helmu a na počátku 42. minuty se ukázal další expert – jakýsi Kregl, kterého Zmeky přimáčkl na mantinel, ale zmíněný hráč začal jak smyslů zbavený mávat rukama všude kolem sebe a tak asi celkem zaslouženě obdržel trest ve hře….  V jednom z dalších útoků se za brankou soupeře zapomněl Pospa, kterému se nějak splašily ruce a vyběhl z poza branky a zakončil na bližší tyč – 2:5. Po té následoval ještě díky avizovanému ukončení kariery poslední Mácův záznam do zápisu o utkání v dresu Notoru, když obdržel 2 minuty za krosček. V této početní nevýhodě jsme se pokusili alespoň o další upravení skóre, když zakončoval poslední z jmenovaných na ose Oggy Čik Pospa, nicméně pouze do brankáře a tak se na stavu utkání již nic nezměnilo. Prohráli jsme 2:5 a tak Dynamo urvalo třetí rozhodující bod a celou serii otočilo ve svůj prospěh. GRATULUJEME!!!

Notor tedy skončil těsně pře branami finále – tedy lépe než loni, kdy vypadl již ve čtvrtfinále a díky vítězství v základní dlouhodobé části opanoval třetí příčku před dalším poraženým semifinalistou Beer Stars. Tuto sezonu můžeme určitě hodnotit jako velice pozitivní, doufejme, že ta následující bude minimálně v podobném trendu….

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)