ee Třebíz i přes střeleckou nemohoucnost udolána | HBC Notor Kladno

Třebíz i přes střeleckou nemohoucnost udolána

před 10 lety Ondřej Zmeškal zhlédnuto 4280 krát

Po úvodní výhře nad Narkem 6:0, kdy se Notorští střelci rozvášnili až v závěru, čekala na Notory Třebíz. Narko sice potvrdilo, že rozhodně nepatří na dno, ale Třebíz to je soupeř ještě většího kalibru.

Pawel vs. Třebíz

09.03.2014 16:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 12. kolo
HBC Notor Kladno - HBC Defekt Třebíz
3:2
(2:1,1:1,0:0)
branky: 8:56 KARAS Martin (Šíma Jakub) EQ, 10:05 GROSSMANN Tomáš (Pospíšil Milan,Pospíšil Martin) EQ, 25:54 GROSSMANN Tomáš (Karas Martin,Šíma Jakub) EQ - 12:52 BAJZA Tomáš (Novák Patrik) PP, 29:25 PODPĚRA Jiří (Novák Patrik) EQ střely: 28:16 vyloučení: 4:2 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Komorous/Fingerhut
sestava: Fajt Karel - Hoffmann Lukáš,Šašek Pavel, Pospíšil Martin, Pospíšil Aleš - Grossmann Tomáš, Mareš Michal, Karas Martin, Zmeškal Ondřej, Šíma Jakub, Pospíšil Milan, Karas Michal, Dvořák Michal

 

Notoři nastupovali do reprízy loňského finále téměř v plné sestavě. Ze stálic chyběl v postatě jen kapitán Zmeky, kterého tak musel nahradit druhý Zmeškal v černožlutém dresu – Ondra. To u Třebíze nikdy nevíte, jak se z kraje sezóny sejde. Tentokráte ale nebyly u Třebízanů žádné problémy, a tak se dal očekávat velmi pěkný zápas.

V úvodu utkání měli více ze hry Notoři. U soupeře byla z počátku vidět spíše nerozehranost, jelikož Třebíz měla první hrací víkend volno. První velkou příležitost promarnil Dvoří, který po zachycení soupeřovy rozehrávky pouze vyprášil Zuzíkův Beton. Jinak ale Zuzík moc jistý nebyl. Míčky se od něj odrážely na všechny strany, měl problémy s rozehrávkou a největší starost mu působily střely z dálky. Svojí první slabou chvilku si vybral v 9. minutě, kdy Máca střílel z velkého úhlu a Zuzíkovi po vzoru Pavelce propadl míček pod rukou – 1:0. O minutu později už to bylo 2:0 pro Notory. Gross prokázal svůj cit na výběr místa a fantastickou tečí nedal Zuzíkovi žádnou šanci – 2:0. V momentě, kdy se Třebíz nemohla dostat do tempa putoval na trestnou lavici Pawel a Třebíz přesilovou hru využila. K míčku se šťastně dostal na hranici brankoviště Bajza a snížil na 1:2.

Do druhé třetiny nastoupila úplně jiná Třebíz. Kontaktní branka vždy nalije novou krev do žil a Třebíz pravidelně zamykala Notory v jejich obraném pásmu. Klíčovým mužem pro následující okamžiky se tak stal Karel. Několikrát skvěle zakročil proti nepříjemným střelám z první a hlavně díky jemu drželi Notoři jednogólový náskok. Z ojedinělého útoku na konci 26. minuty pak znovu udeřila první lajna. Máca nádhernou zadovkou zpoza brány našel před brankou Grosse a ten bez problémů uklízel – 3:1. Notoři mohli svůj náskok ještě navýšit. Jako vždy je ale trápila koncovka. Ať už to byl Ondra osamocen mezi kruhama, či Misa a jeho nedokončená forehandová klička, největší příležitost měl asi Máca, který se nikým neatakovaný řítil na Zuzíka… Notoři další gól už nepřidali. Naopak půl minuty před koncem druhé části snížil střelou z otočky Podpěra.

Ve 3. třetině to byl tuhý boj. Notor odolával stále se zvětšujícímu tlaku Třebíze a přál si ať už je konec. Naštěstí se vyvaroval zbytečných faulů. Když už šel Milda na trestnou, stáhl sebou i Marka Podpěru. Minuty stále ubíhaly a schylovalo se k závěrečnému tlaku a power play. Notor v posledních minutách opět prokázal svojí bojovnost a i díky skvělému Karlovi se Třebízi už srovnat nepodařilo.

Notor tak oplatil Třebízi porážku z úvodu sezóny a nyní se nachází na slibné druhé příčce se čtyřbodovým náskokem na Dynamo, se kterým se střetne za dva týdny.

Komentáře

#1, před 10 lety, Pokladník, ip: 46.135.8.21
Karel - 150 (čisté konto proti Narku o narozeniny)
Máca - 100 (hattrick proti Narku) + 100 (fotka na hokejbal-kladno) + 300 (90. ligový gól v Notoru a zároveň 400. gól Notoru v lize proti Třebízi) = 500,- kč
#2, před 10 lety, Dvoří, ip: 90.182.10.122
oooooo Máca hrdý sponzor rozlučky, hezky mu to vyšlo :D Díky Pavelec :D

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)