ee Vítězem desátého ročníku M.H. Centrum Cupu se stal Notor Kladno | HBC Notor Kladno

Vítězem desátého ročníku M.H. Centrum Cupu se stal Notor Kladno

před 13 lety Michal Dvořák zhlédnuto 3288 krát

Necelých 14 dní stačilo hráčům Notoru na regeneraci po náročném soustředění a výsledkem je další triumf v turnaji, který byl generálkou na první mistrovský zápas.

MH Cup Pokřik

Do desátého ročníku M.H. Centrum Cupu pořádaného Torpédem M.H. jsme nastoupili bez gólmanské opory Vaňouse, nové posily Pospy i bojovníka Grosse (všichni se omluvili z rodinných důvodů), ale opět s hráči Alpiqu (Hudym a Volfikem) a navíc s možnou posilou z Hostivaře Jochínem.

První zápas s Torpédem jsme začali parádně. V čase 0:17 se trefil z mezikruží Dvoří 1:0, vzápětí zvyšoval na 2:0 dorážkou Máca. Jenže skvělý úvod zápasu pokazily nevyužité šance, a tak přišel trest v podobě gólu do šatny 2:1. V druhé půli jsme povolili a výsledkem byl vyrovnávací gól soupeře, když beci nepokryli prostor před bránou 2:2. Když ale Máca vyslal 3 minuty před koncem střelu v přesilovce od červené čáry a brankář Torpéda si ji nepochopitelně srazil do brány, mysleli jsme si, že je vyhráno 3:2. Ale minutu před koncem přišel Hofiho "skvělý" lob přímo do soupeřovi náruče a střela od modré skončila za zády bezmocného Máry Sýkory, který zaskočil za absentujícího Vaňouse 3:3. Nájezdy v pořadí Jochíno, Volfik, Máca se nevydařily a jediná trefa stačila soupeři k výhře 3:4.

K druhému zápasu jsme nastoupili s lehce pozměněnou sestavou. Do obrany se vrátil Hudy, opačným směrem putoval Misa. To, že se tato změna vyplatila, se ukázalo již po 27 vteřinách, kdy Hudyho střelu krásně tečoval Dvoří a opět jsme brzy vedli 1:0. Do přestávky ještě zvýšil Máca na 2:0. Soupeř toho moc nepředvedl a navíc vzadu vše jistil výborně chytající Mára a zodpovědná obrana v čele s matadory Klóčou, Hudym a Jochínem. Po přestávce se prosadil i třetí hráč nejúdernější formace Čik, i když chtěl spíše přihrávat než skórovat 3:0. Výsledek završil Máca 4:0 a do druhého dne jsme šli s nadějně rozehraným turnajem.

K tomu, aby jsme se probojovali do finále stačilo porazit Falcony - sedmý tým loňského ročníku, který jsme už v minulé sezóně dokázali pokořit. Hudy s Volfínem plnili povinnosti ve svém klubu. Místo nich nastoupili, doufejme uzdravení Peyraci Smiler s Chalim, pro kterého to byl první zápas v našem dresu a nevedl si, jakožto žádný fotbalista v našem týmu špatně. Jak je naším dobrým zvykem úvod byl bravurní a Misa po minutě hry znamenitě zavěsil 1:0. Dobré napadání vedlo k našim šancím, které však zůstaly nevyužity, jak kanonýr Máca tak novic Chalí, jehož velká chvíle měla přijít až ve finále, selhali, a tak musel vše vzít do svých rukou Hofi, který se vzpamatoval ze svého lobu a dělovkou od modré rozvlnil síť podruhé 2:0. Ve druhé půli podržel opět famózní Hammond Sýkora a věčně zraněný Smiler mohl pohodlně zasunout hned z trestné lavice po samostatném úniku Jochína 3:0. Finále zpečetil kdo jiný než Máca, který po mnoha šancích završil skóre na konečných 4:0.

Čekání na finále jsme si zkrátili pózováním fotografovi Chozému, který nám vytvořil nové profilovky na naše stránky. Ve finále nás čekal opět výběr Torpéda v čele s organizátorem Dobrotou, který nám uštědřil porážku v úvodním zápase. Začátek jsme tentokrát nezvládli a ze smolného odrazu jsme kapitulovali již ve druhé minutě. Naštěstí jsme ukázali sílu týmu a ihned jsme vyrovnali, po krásně akci Klóči zakončoval Máca. K obratu finálového zápasu zavelel ještě v první třetině Kuba Smiler, jež dělovkou alá Dvoří (šmudla po zemi) nedal brankaři šanci. Ve druhé třetině přišel moment Davida Chaloupky, který zvýšil krásnou střelou nad lapačku skóre na 3:1. Počasí nepřálo a síly ubývaly, proto se většina hráčů zaměřila ve zbytku zápasu na defenzivní činnost, ve které dominoval bojovník Zmeky i všichni rychlíci z lajny Čik - Kuba - Chalí. Výsledek jsme ubránili, jak díky bezchybné hře v obraně, tak parádně chytajícímu Márovi.

Po utkání jsme přebrali diplom i šek na 1000 Kč do putyky Pod Vobrazem, kde se uskuteční zahajovací večírek sezóny.

Chozého fotogalerie - Sobota, Neděle

Komentáře

#1, před 13 lety, Zmeky, ip: 88.208.100.33
Pěkně sepsáno. Výbornej turnaj. Díky moc všem, co nás přišli podpořit. Jak na hřišti, tak v hledišti. Ale teď to důležitý. Nesmíme zaspat začátek ligy.

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)