ee Vydřené dva body v závěru | HBC Notor Kladno

Vydřené dva body v závěru

před 6 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 1693 krát

Na vítězství se tentokrát Notor proti rezervě Alpiqu neskutečně nadřel a zdánlivě prohraný zápas zachránil až v poslední minutě a poprvé v letošní sezoně zvítězil v samostatných stříleních.

Oggy střílí

25.03.2018 16:00
>>
Oblastní HbL Kladno - základní část - 14.kolo
HBC Alpiq Kladno B - HBC Notor Kladno
3:4SN
(1:1,1:0,1:2-0:1)
branky: 14:49 KRÁL Tomáš (Fenyk Petr) EQ, 17:54 JOCH Ondřej (Pošta Roman) EQ, 42:07 KRÁL Tomáš (Klicpera Ondřej,Teinitzer Jakub) EQ - 13:47 OGURČÁK Petr (Nedvěd Martin,Dědek Zdeněk) EQ, 40:17 MAREŠ Michal (Náprstek Vladimír) EQ, 44:24 KARAS Michal (Ogurčák Petr,Šíma Jakub) PP, 45:00 OGURČÁK Petr SN střely: 19:22 vyloučení: 5:3 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Procházka/Vaňourek
sestava: Fajt Karel - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Pospíšil Martin,Náprstek Vladimír,Zmeškal Jiří,Hrádek Jakub - Karas Michal,Ogurčák Petr,Nedvěd Martin,Dědek Zdeněk,Mareš Michal,Šíma Jakub,Grossmann Tomáš,Dvořák Michal,Pospíšil Milan

Předchozí čtyři vzájemné zápasy včetně loňského čtvrtfinále Notor opanoval, Alpiq však v nich neměl tak kvalitního gólmana, jako tuto neděli, jímž byl tréninkový a turnajový sparingpartner Notoru z dob minulých Jára Keimar.

Žlutočerní borci nastoupili v nevídaných kompletních třech pětkách. K ortodoxním obráncům Bugr - Hofi - Pospa - Láda se přidali Zmeky s Bobem a vepředu tři trojice ve složení Oggy - Méďa - Zděnda, Čik - Funda - Gross, Misa - Milda - Dvoří. V bráně poprvé na jaře Karel.

Úvod utkání se odehrál bez větších příležitostí, mírně aktivnější byl hostující Notor. Kompaktně bránící Alpiq povolil až v polovině třetiny, když Dvoří přihrával zpoza branky na Mildu, který zblízka přestřelil. V 9. minutě se provinil faulem u mantinelu Bečka a Misovu střelu z dálky tečoval Zmeky jen těsně nad. Když se zdálo, že skončí 1. třetina bez branek, našel Méďa pasem za obranu osamoceného Oggyho, který kličkou do forhandu Keimimu nedal šanci - 1:0. Hned na to pálil z levé strany Funda jen těsně vedle tyče a v tom samém střídání ještě Čik na kruhách rovněž přestřelil. Místo odskoku na 2:0 však bylo záhy srovnáno. Sudí Procházka pustil diskutabilní ne-icing a následně se zmocnil míčku Král, oběhl branku a Karla prostřelil.

Na začátku prostředního dějství vyrovnáním nabuzený Alpiq zatlačil Notory v obranném pásmu. Méďa získal míček, ale jeho lob letěl jen k červené čáře, kde ho zachytil Pošta a doručil na volej Jochovi - 2:1.

Notor měl šanci vyrovnat při dvou po sobě následujích vyloučeních Fenyka s Klicperou, ale početní výhoda nebyla zahrána dobře a naopak srovnal později počet hráčů na hřišti útočným faulem Pospa. Jinak se hrálo bez větších přerušeních a 2. třetina byla velmi chudá i na brankové příležitosti.

Do poslední třetiny šel Notor s jasným cílem zatlačit soupeře a v případě potřeby stáhnout hru na dvě pětky. Jenže čas běžel velmi rychle a Keimi stále držel. A když se Méďa provinil nebezpečnou hrou vysokou holí, musel do té doby nepříliš jistý Karel proti přečíslení soupeře vytáhnout parádní zákrok. Zbytek oslabení Notoři srdnatě ubránili a v následujících minutách mohutně soka zatlačili. Keimi musel předvést několik skvělých zásahů. Až ve 41. minutě konečně kapituloval, když Čik vyslal od pravého mantinelu nechytatelnou plavuchu. Zbývalo ještě dost času na rozhodnutí. Do vyrovnaného čela tabulky se počítá každý bod a Notor velmi toužil po všech třech. Alpiq však utekl do přečíslení a po kombinaci Teinitzera s Klicperou znovu udeřil nejproduktivnější hráč soutěže s příznačným jménem Král. Minutu a půl před koncem vykoledoval Misa faul pro Kellera a Notoru se naskytla jedinečná příležitost přesilové hry 6 na 4 při power-play s Karlem na střídačce. Alpiqu se podařilo jednou vyhodit, ale stále bylo času dost. Funda s Oggym za brankou zamotali Keimimu hlavu a druhý jmenovaný předložil na brankoviště Misovi, který snad špičkou hole přehodil Keimiho - srovnáno na 3:3. Misa přezdívaný hlasatelem utkání "Kasar".

V závěru se strhla menší potyčka mezi Karlem a Kellerem, ale vše se obešlo bez větších trestů. Jako první se k nájezdu rozeběhl Oggy a protáhlou kličkou do forhandu Keimiho vykoupal. Za zmínku stojí Čik, kterému míček utekl a nezakončil. Není mezi prvními a jistě ani poslední, komu se podobný kousek povedl. Mildu Keimi vychytal, ale domácí se proti Karlovi nijak zvlášť nepředvedli a Notor poprvé v letošní sezoně vítězí v nájezdech.

Další ztracený bod bude dost možná v konečném součtu citelně chybět. Vzhledem k průběhu zápasu ale můžeme být za dva body určitě velmi rádi. Na další soupeře si budeme muset týden počkat a v dubnu nás čeká nadstavbová část čítající poslední čtyři zápasy základní části. na Vedoucí Žehrovice ztrácíme jediný bod.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 13:00
Notor - Mašiny
2:5
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 16:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s BEER STARS
18.5. Sobota od 16:00hod. ZIMÁK
Sraz 15:00hod., nejpozději 15:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru
Martin Pospíšil - 41 let (11.06.1983)