Diskuze
#5032,
před 12 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
V klidůůů. Všechno je pořešený. Je to škoda, že nemůžou, ale tak trochu to chápu v naší situaci, když by mohli dostat vyšší trety u nás, známe to. Dneska je zmlátíme!! :-)
#5031,
před 12 lety,
máca,
ip: 88.101.190.185
hoffi :
a kolik je nás , kdo nemůže ?
a kolik je nás , kdo nemůže ?
#5030,
před 12 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
možná by to chtělo Kapřika a Ondru... kluci s Alpiqu maji zákaz teď sjem mluvil s Méďou, ale uvidíme třeba dorazí alespoň na jedno střídání kvůli startum.
Každopádně Funda už to má skoro hotový (4) záleží, jestli se bude počítat ta Třebíz (kontumace).
Méďa mi říkal, že příští víkend by snad mohli. Tak uvidíme
Každopádně Funda už to má skoro hotový (4) záleží, jestli se bude počítat ta Třebíz (kontumace).
Méďa mi říkal, že příští víkend by snad mohli. Tak uvidíme
#5029,
před 12 lety,
Máca,
ip: 88.101.190.185
Zdarec jak to dneska vypadá se sestavou? :-) řešil to někdo? :-) . Hlásím návrat na Kladno a těším se na zápas :-) Btw siky: tvůj hůmor nikoho nezajímá... zjevně je poznamenanej tím, že tě rok šukali ve vězení do prdele ;)
#5028,
před 12 lety,
hofi,
ip: 88.102.164.214
Alpiq vede 6-0 pár minut před koncem...
#5027,
před 12 lety,
Pospa,
ip: 85.70.180.153
Zmeky: to jo teda...je to na pytel..:-(
#5026,
před 12 lety,
Zmeky,
ip: 171.20.68.68
Hofi: To je velká konkurence :-).
Příští týden mam šichtu a nevim, jestli si mam brát půlvolno, snad bude aspoň Elis. Je to blbý, že minule jsme mohli s Dvořím oba a příště nemůžem ani jeden, ale tak zas, pokud budou klucí z Alpiqu, tak bych si mohl dovolenou pošetřit :-), rozhodnu se do pondělka.
Příští týden mam šichtu a nevim, jestli si mam brát půlvolno, snad bude aspoň Elis. Je to blbý, že minule jsme mohli s Dvořím oba a příště nemůžem ani jeden, ale tak zas, pokud budou klucí z Alpiqu, tak bych si mohl dovolenou pošetřit :-), rozhodnu se do pondělka.
#5025,
před 12 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
Zmeky: tak v neděli asi hrajeme zase spolu...
já už vystřídal spoluhráčů :) Pawel, Pospa, Elis, Hudy, Vojta, Méďa, Misa, Zmeky :) a to jsem možná ještě někoho vynechal!
já už vystřídal spoluhráčů :) Pawel, Pospa, Elis, Hudy, Vojta, Méďa, Misa, Zmeky :) a to jsem možná ještě někoho vynechal!
#5024,
před 12 lety,
Zmeky,
ip: 171.20.68.68
Pospa: To se to teda vyplatilo ta sobota :-(. Tak se pořádně šetři a pak na to zas vlítnem ...
funda - čik - máca
hoffi - misa
dvoří - zmeky - milda
elis-pawel
+ prosím ondra výzbroj s sebou
a chytá ota ... správně?