Diskuze
#4963,
před 12 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
Gross: neni kde brát :-D
#4962,
před 12 lety,
gross,
ip: 90.183.163.250
A kde jsou ty změny??? čekal sem, že za poslední výkony budu tak max dostřídávat druhou lajnu...:-D
#4961,
před 12 lety,
Máca,
ip: 213.71.177.10
v neděli ... nechte kapříka doma... půjde kelímek
#4960,
před 12 lety,
Máca,
ip: 88.101.190.185
Sestava víkend :
sobota :
Vaňous
Hoffi- pospa
gross-čik-máca
elis - pawel
zmeky-misa-milda
Neděle
Otta
pospa hofi
gros -čik -máca
zmeky- pawel
kapřik???? - misa - milda
sobota :
Vaňous
Hoffi- pospa
gross-čik-máca
elis - pawel
zmeky-misa-milda
Neděle
Otta
pospa hofi
gros -čik -máca
zmeky- pawel
kapřik???? - misa - milda
#4959,
před 12 lety,
Dvoří,
ip: 90.182.10.122
omlouvam se ale nestiham trenink
#4958,
před 12 lety,
Máca,
nevím, píší to na webu
#4957,
před 12 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
no vidiš ani jsem si nevšiml, hlavní je, že s sebou můžem vzít našeho přítele Misu s handicapem :D
ale kde to tam je?
ale kde to tam je?
#4956,
před 12 lety,
máca,
Tréninková tenisová stěna s basketbalovým košem, hřiště na nohejbal a volejbal, stůl pro stolní tenis, petanque, dvě pískoviště, dvě houpačky se skluzavkou a šplhací tyčí, dětský kolotoč, úschovna a půjčovna jízdních kol značky AUTHOR, to vše je tu jen pro vás.
Převážně rovinatý terén vám umožní podnikat krásné výlety na kolech i s dětmi. Část našeho penzionu je s bezbariérovým přístupem a jeden apartmán je přímo uzpůsoben pro naše přátele – vozíčkáře. Stejně tak je to i v přilehlé restauraci.
Převážně rovinatý terén vám umožní podnikat krásné výlety na kolech i s dětmi. Část našeho penzionu je s bezbariérovým přístupem a jeden apartmán je přímo uzpůsoben pro naše přátele – vozíčkáře. Stejně tak je to i v přilehlé restauraci.
#4955,
před 12 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
trénink bych měl stihnout, ale ještě jsem v práci, máme tu hochy z NDR a nemůžou pochopit, že ty blbý češi jim to připravili blbě a řekli, že na tomhle dělat nebudou :D
SOUSTŘEDĚNÍ:
potvrzen zámeček přímo v Pluháči za cenu 450/osoba/noc v čtyřlůžkových apartmánech http://www.pluhuvzdar.cz/penzion
myslim, že je to férová cena, akoráte tam chybí nějaký ten tenísek, ping atd, ale něco vymyslíme! Nějak další měsíc (až bude po sbírce) vyberu nějakou záložku abych to mohl poslat, kdo na jak dlouho pojede mi nějak sdělte a dáme to dohromady, času dost, ale tohle bude zase dobrý :D hlavně ta závěrečná zábava !!
SOUSTŘEDĚNÍ:
potvrzen zámeček přímo v Pluháči za cenu 450/osoba/noc v čtyřlůžkových apartmánech http://www.pluhuvzdar.cz/penzion
myslim, že je to férová cena, akoráte tam chybí nějaký ten tenísek, ping atd, ale něco vymyslíme! Nějak další měsíc (až bude po sbírce) vyberu nějakou záložku abych to mohl poslat, kdo na jak dlouho pojede mi nějak sdělte a dáme to dohromady, času dost, ale tohle bude zase dobrý :D hlavně ta závěrečná zábava !!
#4954,
před 12 lety,
siki,
ip: 81.201.48.24
omlouvám se, ale na trénink nedorazím -> zápas s bitubitagitama...