Diskuze
#4762,
před 12 lety,
Pospa,
ip: 85.70.180.153
Ok, asi mate pravdu, dame jen s cislem..:-)
#4761,
před 12 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Já taky nechci přezdívku na tričko :-)...
#4760,
před 12 lety,
Pawel,
ip: 78.102.180.80
Jsem pro tričko s límečkem :-) ale nevypadalo by to líp jenom s číslem? S tou přezdívkou si to neumim moc dobře představit..
#4759,
před 12 lety,
Milda,
ip: 78.102.193.176
Jsem pro ty trička s límcem, jak napsal brácha :-)
#4758,
před 12 lety,
Dvoří,
ip: 85.70.252.186
Lepenky: mám to s nim domluvený, on chce prachy za metr, ne za kus a podle mě to vyjde o dost levněj!
Trička tam dělá taky asi tak o půlku levněj než jinde, ale jestli to Pospa udělá budu jedině rád a za kvalitu si připlatim :)
Trička tam dělá taky asi tak o půlku levněj než jinde, ale jestli to Pospa udělá budu jedině rád a za kvalitu si připlatim :)
#4757,
před 12 lety,
Pospa,
Hoffi: jj, tak to mám i v plánu....:-)
#4756,
před 12 lety,
hofi,
ip: 88.102.164.214
Pospa: jses docela odvaznej
Dvori vybira penize za saly mozna jeste dnes... Jestli Ti muzu poradit. Zkus ty navrhy, pak vyber penize a teprv pak to objednej.
mezi nama vsema chtelo by doplatit dluhy co nekteri mate a pak az vymyslet tyhle vychytavky.
chcete nekdo to pojisteni proti urazu? Na tym to nejde udelat, ale na jednotlivce klidne. Vanous rikal, ze by to melo byt 300kc/mesicne. Pokud vim Zmeky ma u sebe ty vizitky.
Dvori vybira penize za saly mozna jeste dnes... Jestli Ti muzu poradit. Zkus ty navrhy, pak vyber penize a teprv pak to objednej.
mezi nama vsema chtelo by doplatit dluhy co nekteri mate a pak az vymyslet tyhle vychytavky.
chcete nekdo to pojisteni proti urazu? Na tym to nejde udelat, ale na jednotlivce klidne. Vanous rikal, ze by to melo byt 300kc/mesicne. Pokud vim Zmeky ma u sebe ty vizitky.
#4755,
před 12 lety,
Pospa,
Tak jsem to poptal, tak uvidíme, jakou pošle cenu.
Můj návrh je takovýto. Triko s límcem. Nápis HBC Notor Kladno na záda o výšce cca 10cm, odkaz www.notorkladno.cz na lemu rukávu o výšce cca 2-3cm a na prsou mít na jedné straně logo týmu a na druhé straně přezdívku s číslem pod sebou celkově do velikosti toho loga na druhé straně. Poptal jsem to jak ve variantě potisku, tak vyšití. Máte ještě nějaké nápady, jak to vytunit, popřípadě výtky?
Můj návrh je takovýto. Triko s límcem. Nápis HBC Notor Kladno na záda o výšce cca 10cm, odkaz www.notorkladno.cz na lemu rukávu o výšce cca 2-3cm a na prsou mít na jedné straně logo týmu a na druhé straně přezdívku s číslem pod sebou celkově do velikosti toho loga na druhé straně. Poptal jsem to jak ve variantě potisku, tak vyšití. Máte ještě nějaké nápady, jak to vytunit, popřípadě výtky?
#4754,
před 12 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Jsem všehovšudy pro každou špatnost, dobrost :-)
sraz: 20:00-21:00 Lípa, jelikož mám odpolední dorazim co nejdřív i s proprietama!
Prosím kdo mi nedával za šály, vemte mi peníze s sebou. Dík