Diskuze
#4118,
před 13 lety,
Pospa,
ip: 82.145.210.96
No tak jsme prohrali no. Sice hodne blbe, ale co se da delat... Tak se z toho prece neposerem. Bez proher neni vyher... Takze se z toho ponaucime , kazdej vi sam, co mohl udelat lip, priste zabereme a hotovo.. Nozor olee.:-)
#4117,
před 13 lety,
hofi,
ip: 88.102.164.214
jak se Zíma při tom rozhodujícim gólu raduje ,,jakoby,, nás neměl rád!
#4116,
před 13 lety,
máca,
ip: 109.80.65.170
nebyl jsi jediný , kdo šel do šatny
#4115,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Chce to valnou hromadu! Přes týden nebo až o víkend?
Rozhodně nemá cenu řešit nic na veřejných internetových stránkách.
Rozhodně nemá cenu řešit nic na veřejných internetových stránkách.
#4114,
před 13 lety,
Elis,
ip: 88.100.175.127
Tak do kabiny bez podání rukou se soupeřem jsem šel jmenovitě já o nikom jiném nevím. A určitě jsem do kabin nešel proto, abych si se soupeřem nepodal ruku, ale proto, protože můj nervový systém během minuty vyběhl nahoru takovým způsobem, že věřtě, že bylo dobře, že jsem do tý kabiny hned šel...jestli bylo 3 vteřiny do konce nebo ne..to mě v tu chvíli nenapadlo. Takže si nemyslím, že se jedná o tu největší nehokojevost, jak v dolníh příspěvcích uvedeno.To znám daleko horší nehokejovosti, případně můžu předvést příští týden...!!!
Jinak co se týče brankáře, aby se rozčiloval po každý střele na bránu, no comment...veřejně píši, že má zájem do organizace "Notorů" zamířit v současnosti po Jirym asi nejlepší golman na Kladensku..."Karel Fajt"...pro zvýšení konkurence v brankovišti!!!!
Jinak co se týče brankáře, aby se rozčiloval po každý střele na bránu, no comment...veřejně píši, že má zájem do organizace "Notorů" zamířit v současnosti po Jirym asi nejlepší golman na Kladensku..."Karel Fajt"...pro zvýšení konkurence v brankovišti!!!!
#4113,
před 13 lety,
Máca,
Ono není potřeba hledat co je očividné ...
#4112,
před 13 lety,
Dvori,
ip: 217.77.165.46
Maco neres tu sracky po internetu a hledej chyby u sebe!!
#4111,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
Máca v hodně věcech máš pravdu, ale vyřešíme osobně a ne tady...
#4110,
před 13 lety,
Máca,
další věc nelíbí se mi chování vaňouse... opravdu není adekvátní aby nás za všechno prcal.. a nadával nám ... ubránili jsme hodně oslabení dokonce ve třech !! .. a že na něj občas vystřelí? od toho tam prostě je... a né aby nás mrdal za každou kravinu ... kdybychom prostě pokaždý uměli vyhodit a nemazali , tak hrajem ligu a né kladenskou soutěž ... podle mě i vańous měl slabší okamžiky.. nikdo mu je nebude vyčíat.. ale chce to hrát jako tým !! a né si furt nadávat
#4109,
před 13 lety,
Máca,
Mě prostě štve co se z nás stalo , štve mě jakým směrem jsme se vydali ....vloni jsme byli tým ... hodinu před zápasem sraz .. všihni na rozvičku ... potivě.. s každým soupeřem jsme hráli s úctou ...teď jsme všihni profesoři.. na každého koukáme skrz prsty... z vrhu , ale co předvádíme na plae tomu neodpovídá .. dneska 1. třetina... nikdo se ani nehnul... všichni jsme byli bez pohybu.. a čekali co bude... zatáhli jsme se.. a nechali je tvořit...jedním z důvodů , proč se nám vloni tak dařilo , bylo že jsme soupeři vnu´tili naši hru... druhá třetina potažmo třetí třetina byla z naší strany defacto ukázková...takhle hraje notor... !! bohužel nakonci to nevyšlo .. byli hladovější a šli do toho padly jim tam 2 střely co šly mimo bránu ... to se prostě stane .. je zápas , kdy jim to prostě lepí... takovej je sport... ALE co jsme předvedli nakonec?!!!!!! Někteří naši hráči se sebrali a šli do šatny a ani si se soupeřem nepodali ruce???!! to je největší špína nehokejová... a podle mě by to měl pokladník vzít v potaz ... tohle se mi nelíbí a takhle to dělat nebudem !