Diskuze
#3968,
před 13 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Zmeky: Milda má určitě mřížku....tu by kdyžtak půjčit mohl...
#3967,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
No jasný, fotbal má dopoledne, ale to zvládne. Nějaký kalhoty mu seženu, akorát potřebuju od někoho vypůjčit helmu i s mřížkou jako minule. Jinak samozřejmě kdyby to neklapalo, překopat se to může vždycky...
#3966,
před 13 lety,
Pospa,
Zmeky: tak brnkni JJ, ať to přesune v Sazce na čtvrtek a je to...co ty na to? Jinak to možná neni špatnej nápad...ať to zkusí a uvidí, pár hromotluků, kteří ho budou kdyžtak bránit okolo sebe má..:-D Se skupinou C hrát nebudeme, tak kdy jindy si ten zápas má vyzkoušet....
#3965,
před 13 lety,
Misa,
ip: 89.250.103.6
ja myslel, že má Ondra fotbal... jestli ne tak ať jde a bude po problému vemem ho s Mildou do lajny a bude alepoň někdo u nás běhat :)
#3964,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Koho by to s Misou nebavilo?? :-D
Jinak já si pohrávám s myšlenkou nasadit bráchu. Co myslíte?? Mělo by to cenu?? Já si furt nejsem jistej, furt si ještě myslim, že potřebuje čas vyrůst (nebo třeba jen na pár střídání), hlavně je úplně na hovno absence tréninku.
Jinak já si pohrávám s myšlenkou nasadit bráchu. Co myslíte?? Mělo by to cenu?? Já si furt nejsem jistej, furt si ještě myslim, že potřebuje čas vyrůst (nebo třeba jen na pár střídání), hlavně je úplně na hovno absence tréninku.
#3963,
před 13 lety,
Pospa,
Zdar hoši, koukal jsem tady na tu sestavu a nelíbí se mi, že je celá překopaná, oproti tomu, jak jsme hráli úvodní kola, kdy se nám všem(ne "jen" týmu, ale i jednotlivcům) dařilo. Mácovi jsem napsal, že bych netrhal spolupráci ZDP (Zmeky, Dvoří, Pawel) ani M+M (Misa, Milda) a nejraději ani G, Č, M (Gross, Čik, Máca). Na to mi Máca odpověděl, že se snažím jen prosazovat Mildu, což byla rekce, kterou mě docela překvapil, nepochopil jsem ji a přijde mi to jako blbost(i když mi teda Milda říkal, že ho to s Misou baví).... Nikdy jsem se o to nesnažil a prostě se mi líbilo, že to takhle funguje dobře a myslím, že jsou všichni i spokojeni. Chybí nám prostě jeden útočník, abychom měli tři plné útoky, takže je třeba hrát například na dvě pravasa, jak píše on. Také vymyslel, že by šel hrát Čik druhé pravaso místo Pawla a že se sním bude točit i do třetí lajny, tak bych pro co nejmenší změny udělal jen to, že bych prohodil Pawla s Čikem a je to..... Tak jen přidávám svůj náhled na věc. Třeba se Vám bude líbit, třeba ne..;-)
#3962,
před 13 lety,
Elis,
ip: 88.100.175.127
Tu profilovku musíme o víkend napravit konečně:-))
#3961,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.178.33.68
Teď mě napadlo, nechcete někdo lupen na zejtra. Nejdu a mám tu permici!
#3960,
před 13 lety,
Máca,
ip: 176.222.224.226
Hlavně , že tam furt vidíme tu profilovku v Jungle Fever , že? :-D
#3959,
před 13 lety,
Elis,
ip: 88.100.175.127
Už se těším hoši...zakoupil jsem novou hůl, zahnutí 11 tak uvidíme co se stim dá vymyslet:)))