Diskuze
#3917,
před 13 lety,
gross,
ip: 217.77.165.33
Dve veci:
1/ jak jsem psal-na Trebiz nejsem, sem pryc takze ani vecer
2/ kdyby Vas to zajimalo tak muj cerny dres mel samozrejme Vojta:-)
1/ jak jsem psal-na Trebiz nejsem, sem pryc takze ani vecer
2/ kdyby Vas to zajimalo tak muj cerny dres mel samozrejme Vojta:-)
#3916,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Jelikož jsme celý týden s bráchou sami doma, tak nocleh nebude problém, klidně i pro víc lidí...
#3915,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
HLEDÁ SE NOCLEH!
Protože a jelikož mi teď došlo, že jde Kamila v neděli do práce...
Mam celkem 2 možnosti. Být tam do určitého časového limitu (nevožrat se :)) a nebo nedorazit domu (vožrat se :)) ... ALE POŽOJ V NEDĚLU JE SPAJTA ;)
Protože a jelikož mi teď došlo, že jde Kamila v neděli do práce...
Mam celkem 2 možnosti. Být tam do určitého časového limitu (nevožrat se :)) a nebo nedorazit domu (vožrat se :)) ... ALE POŽOJ V NEDĚLU JE SPAJTA ;)
#3914,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.178.33.68
Hoši, tak na sobotu je změna místa zápisného!!
Loreta je plná, takže jdem do našeho posvátného místa oslav jménem ART ZONE!!
Potřebuju vědět, kdo nemůže, měli by jít i Funďák s Méďou a k řešení je jídlo, jelikož je to hamburgrárna a já nejsem tomuto stylu nakloněn, je tu možnost objednat něco společně, takže nějaký návrh, samozřejmě kdo bude chtít hambáč nebo steak může, ale já bych dal třeba něco normálního..
Sraz bude po zápase s Třebízí v solidním oblečení (minimálně tričko s límečkem) :-D zvány jsou i přítelkyně i manželky!
Chozé fotoaparát povolen do 23:00 :-)
K pití bude vzhledem k prohibici melounová vodka, zelená a hlavně pívo :)
Loreta je plná, takže jdem do našeho posvátného místa oslav jménem ART ZONE!!
Potřebuju vědět, kdo nemůže, měli by jít i Funďák s Méďou a k řešení je jídlo, jelikož je to hamburgrárna a já nejsem tomuto stylu nakloněn, je tu možnost objednat něco společně, takže nějaký návrh, samozřejmě kdo bude chtít hambáč nebo steak může, ale já bych dal třeba něco normálního..
Sraz bude po zápase s Třebízí v solidním oblečení (minimálně tričko s límečkem) :-D zvány jsou i přítelkyně i manželky!
Chozé fotoaparát povolen do 23:00 :-)
K pití bude vzhledem k prohibici melounová vodka, zelená a hlavně pívo :)
#3913,
před 13 lety,
Milda,
ip: 78.102.193.50
Jasný :D všichni budete na hokeji a já budu smrdět na hřišti :D to chci aspoň vidět v televizi :D
#3912,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
bylo no. Ale myslim, že to dali i ostatnim, protože tam bylo hodně lidí a pochybuju, že by se prodalo tolik permanentek
#3911,
před 13 lety,
gross,
ip: 90.183.163.250
Ty vole já myslel, že včera na zimáku to bylo jen pro ty co maj permice:D
#3910,
před 13 lety,
hofi,
ip: 46.135.14.10
a proc si ho nekoupil vcera na zimaku, kdyz si byl na Kladne? Nebo si mel zavolat jako Pospa :) ve stredu si beru asi pul dne volna...
#3909,
před 13 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Gross: Hustý...to jsem nečekal, ještě že mi ho včera Hoffi koupil..:-)Jinak Milda tento týden na intru ještě nebude, takže jestli nebue v práci, tak by na trenink asi šel a Elis má, myslím volno, takže by asi taky zašel... Ale aby tam nebyli jen oni dva malej Zmeky... Jinak co se týče návrhu od Unhoště, tak já s tím souhlasím. Stejně bude už brzy tma a takhle nás to alespoń vyjde levněji a když nás přijde míň, tak to s nima můžem třeba spojit...
takže afterpárty u zmekyho a pak rovnou na spartu!
zmeky mám pro tebe lupen a ještě jeden navrch !