Diskuze
#3358,
před 13 lety,
Máca,
ip: 176.222.224.226
Podle mě je lepší hrát s vyrovnanejma pětkama ...než mít dvě "Checking line" a jednu co bude točit...
#3357,
před 13 lety,
Hudy,
ip: 213.151.77.70
Zdárek hoši v sobotu to přijdu, ale mam naražený zápěstí takže nevim jak to bude vypadat...takže klidně na neděli místo mě skontaktujte vojtu nebo kločího,musim se šetřit s tou rukou i kvůli práci,necham to na vás ale neděli bych chtěl radši volno mam v úterý zkoušku na ministerstvu a musim bej na 100% readyyy
#3356,
před 13 lety,
Oggy,
ip: 81.201.48.25
Já to rozhodovat nebudu..je to na vás.. Ale bavili jsme se o tom včera v Lípě.. Už tam asi většina nebyla, ale výsledek byl defacto to co píše Pospa. Že bychom to možná mohli zkusit, hrát pohromadě.
Ale bude mi ctí hrát kdekoli :-)
Ale bude mi ctí hrát kdekoli :-)
#3355,
před 13 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Neříkám, že řešení, které píše Máca je špatné..určitě má něco do sebe..všechny lajny budou vyrovnané a určitě to taky pošlape, ale pokud by trio OMF..:-D hrálo spolu, mohou využít nacvičených a zažitých dovedností z klubu. Jeden ví, co může čekat od druhého atd... Pak vyniknou víc. Pokud se po různu rozstrkaj po lajnách, tak zapadnou do průměru....tím se nechci nikoho dotknout...:-)
#3354,
před 13 lety,
Dvori,
ip: 46.135.96.19
Sestava asi jak rika Maca, rozhodne sestavovat tu dost dobrou presilovkovou, to bude dulezity, pak se to srovna po golu ;-) Zmeky ty se koukej vyprostit!
Dneska se pobavime na treninku nebo po treninku!
Dneska se pobavime na treninku nebo po treninku!
#3353,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Hlavně se o tom pojďme bavit, to je ono :-). A myslim, že důležitý bude taky oslabení :-D nebo vůbec radši nefaulovat, ale toho se s našima sudíma asi nevyvarujem.
Dvoří: Články snad zvládnu. Trochu jsem se vyspal, takže trénink taky dám. Ovšem mam problém s nedělí, protože to mam blbý v práci:-(((, budu muset v sobotu zavolat a hodně žadonit...
Dvoří: Články snad zvládnu. Trochu jsem se vyspal, takže trénink taky dám. Ovšem mam problém s nedělí, protože to mam blbý v práci:-(((, budu muset v sobotu zavolat a hodně žadonit...
#3352,
před 13 lety,
Máca,
ip: 176.222.224.226
Pospa :
Mě to příjde nevyrovnané , podle mě je lepší trošku naše síly naředit , aby každá lajna dokázala fungovat v pohodě a pak vytvořit krutopřísnou přesilovkovou lajnu a trestat .
Já bych to viděl :
1.
Kuba - Oggy - Máca
Hofi - Pospa
2.
čik - Funda - Dvoří
Misa- Pavel
3.
Zmeky - Hudy - Méďa
v Bráně Hanz
Přesilovka :
v levo na mantinelu oggy - v pravo čik
v bráně funda ... na střelu na hoře méďa a já ..
druhá přesilovková
Misa - hudy - kuba
Pospa a hofi
Vím udělá to hroznej bordel v následném střídání , ale podle mě by to mělo fungovat ...
Mě to příjde nevyrovnané , podle mě je lepší trošku naše síly naředit , aby každá lajna dokázala fungovat v pohodě a pak vytvořit krutopřísnou přesilovkovou lajnu a trestat .
Já bych to viděl :
1.
Kuba - Oggy - Máca
Hofi - Pospa
2.
čik - Funda - Dvoří
Misa- Pavel
3.
Zmeky - Hudy - Méďa
v Bráně Hanz
Přesilovka :
v levo na mantinelu oggy - v pravo čik
v bráně funda ... na střelu na hoře méďa a já ..
druhá přesilovková
Misa - hudy - kuba
Pospa a hofi
Vím udělá to hroznej bordel v následném střídání , ale podle mě by to mělo fungovat ...
#3351,
před 13 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
dvoří tady máš písničku o sobě :D
http://www.youtube.com/watch?v=p5UdV4iug-Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=p5UdV4iug-Y&feature=related
#3350,
před 13 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Hoši, co udělat sestavu na víkend takhle?
Zmeky, Čik, Máca
Hoffi, Pospa
Kuba, Dvoří, Hudy
Misa, Pavel
Méďa, Oggy, Funda
Snad jsem na nikoho nezapomněl..:-D
Možná by šlo ještě prohodit buď Misu s Hudym a nebo eventuelně s Méďou...(podle mě by ale stálo za to, zkusit nechat hrát Oggyho s Méďou a Funďákem spolu).
Zmeky, Čik, Máca
Hoffi, Pospa
Kuba, Dvoří, Hudy
Misa, Pavel
Méďa, Oggy, Funda
Snad jsem na nikoho nezapomněl..:-D
Možná by šlo ještě prohodit buď Misu s Hudym a nebo eventuelně s Méďou...(podle mě by ale stálo za to, zkusit nechat hrát Oggyho s Méďou a Funďákem spolu).
#3349,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Pospa: ty se šetři na víkend!
jak teda s těma golmanama? Hammond nemůže a co Milánek z Řitířů?
jak teda s těma golmanama? Hammond nemůže a co Milánek z Řitířů?