Diskuze
#3298,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Hofi: to je dobře, že ses ponaučil;)
#3297,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
:-D, vždyť už neprší
#3296,
před 13 lety,
Máca,
ip: 176.222.224.226
V tomto počasí se mi moc nechce... jsem přeci jen cukrouš a mohl bych se rozpustit
#3295,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
neříkám nic... vždy se řeší něco jinýho, ale dál to nebudu rozebírat. Asi je něco špatně...
Každopádně jsem se ponaučil!
tak si dneska bez golmanů alespoň pořádně zaběháme... dorazim kolem 18:00hod.
Každopádně jsem se ponaučil!
tak si dneska bez golmanů alespoň pořádně zaběháme... dorazim kolem 18:00hod.
#3294,
před 13 lety,
Zmeky,
Misa: Podělaný Rusáci kazí moji vizi :-)
#3293,
před 13 lety,
Zmeky,
Je to debata absolutně o hovně a rozpoutal ji naprosto zbytečně HH. Ze zdejší diskuse chápu, že již nikoho nemusím kontaktovat a tak se předem zbavuji odpovědnosti za další nedorozumění :-).
Vzájemné averze nebudu a nechci tolerovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat. Zavřít Vás do Ringu a nepustit Vás, dokud si to nevyřídíte. Dvoří budeš muset asi hodně potrénovat. Kolega je bejvalej boxer, tak si u něj můžem dát nějaký hodiny :-D
Vzájemné averze nebudu a nechci tolerovat, ale to je asi tak všechno, co s tím můžu dělat. Zavřít Vás do Ringu a nepustit Vás, dokud si to nevyřídíte. Dvoří budeš muset asi hodně potrénovat. Kolega je bejvalej boxer, tak si u něj můžem dát nějaký hodiny :-D
#3292,
před 13 lety,
Misa,
ip: 89.250.109.6
Dvoří tak nejsme jediný!
http://www.nhlpro.cz/clanek/22003-radulov-s-kosticynem-si-dnes-nezahraji-porusili-tymova-pravidla-preds
http://www.nhlpro.cz/clanek/22003-radulov-s-kosticynem-si-dnes-nezahraji-porusili-tymova-pravidla-preds
#3291,
před 13 lety,
Dvori,
ip: 217.77.165.49
Zmeky??
Ty se bavis uplne o necem jinym! Ja ti rikam, ze kdyz chces psat predbeznou sestavu, tak si zjisti fakta, nic vic nic min! A to sestavu napise ten nebo ten je uplne jedno ne? Klido mi muzes napsat ( i komukoliv jinymu ) a zeptat se.
Na trenink nemuzu-jsem v praci cely tyden odpo.
Ty se bavis uplne o necem jinym! Ja ti rikam, ze kdyz chces psat predbeznou sestavu, tak si zjisti fakta, nic vic nic min! A to sestavu napise ten nebo ten je uplne jedno ne? Klido mi muzes napsat ( i komukoliv jinymu ) a zeptat se.
Na trenink nemuzu-jsem v praci cely tyden odpo.
#3290,
před 13 lety,
hofi,
Dvoří: dále o tom můžeme pokecat na tréninku. Je to debata o hov... :)
#3289,
před 13 lety,
hofi,
Dvoří: někdy to tak vypadá a nejsem si jistej, jestli je to jen muj názor ;) co bych si měl ověřovat? Byla to předběžná sestava co jsme se dohodli všichni. Zmeky říkal, že se ozve Hudymu a Vojtovi a pak se uvidí. Tebe spíš asi naštvalo, že když jsem to psal, že jsem si nepřečetl Tvuj příspěvek o tom, že nemůže Méďa. Mě pak psal Oggy, že v sobotu asi taky nebude... a pokud vim sestava se řeší vždy ve čtvrtek (v pátek) nebo se pletu? Tam už by to mělo být konečný.
Zmeky mi říkal, ať tu sestavu nepíšu. Že se to ještě dořeší... jen jsem chtěl, aby to bylo tak nějak +/- s předstihem. To je všechno a vzniklo z toho tohle
Zmeky mi říkal, ať tu sestavu nepíšu. Že se to ještě dořeší... jen jsem chtěl, aby to bylo tak nějak +/- s předstihem. To je všechno a vzniklo z toho tohle