Diskuze
#3097,
před 13 lety,
Máca,
ip: 85.13.72.226
+ zmeky dokaž v sobotu ,že se mýlim a rád se omluvim
#3096,
před 13 lety,
Máca,
Všichni jsme dospělý lidé , každý může zvážit své možnost . co komu víc sedí .
#3095,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Poslední věta je absolutně mimo mísu. Jinak beru na vědomí, ale co když týden před rozlučkou někdo přijde s tím, že nemá, bylo by to fér?? Krom toho jsme třeba loni objednávali pár věcí dopředu, kalkulovali...deadline by podle mě měla být spíš konec zákl. části, bylo by to lepší, ale jak myslíš, neudělám nic, tak už to prostě neřeš!!
#3094,
před 13 lety,
Máca,
Hofi :
A) ano je
B) Pleteš do sebe dvě platby , které nemají společný základ 1. platba tobě na provoz týmu , která je opravdu nutná jinak by nebylo na míčky , zápasy , rozhodčí .... a 2. platba která je do kasy , kde leží , než příjde rozlučka a pak se vemou a jde se slavit.
Pro včastné placení 1. poplatku mám pochopení a neohrazuju se proti urgencím - protože ten tým musí fungovat . kdežto u druhého poplatku je defacto jedno jestli to člověk platí postupně nebo jestli pak příjde týden před rozlučkou a dá finální častku - na chod týmu to nemá vliv . TAKŽE MI PŘÍJDOU KAŽDOTÝDENNÍ URGENCE PLACENÍ + VÝHRŮŽKY NA SPLATNOSTI POPLATKU ČÍSLO 2 , JAKO UPLNĚ ZBYTEČNÉ , své dluhy vůči pokladně vedu v patrnosti , beru je na vědomí - ale zaplatím je pokud možno najednou ...přičemž bych řekl , že deadline by měla být týden před rozlučkou , aby se dala uzavřít kalkulace . Podle mého jsou přednější starosti o chod týmu- TJ složení řad , forma hráčů atd před play off... nežli rozlučka... ale holt každý máme jiné cíle - můj cíl je vyhrávat .... někoho je vožrat se na rozlučce... ;)
A) ano je
B) Pleteš do sebe dvě platby , které nemají společný základ 1. platba tobě na provoz týmu , která je opravdu nutná jinak by nebylo na míčky , zápasy , rozhodčí .... a 2. platba která je do kasy , kde leží , než příjde rozlučka a pak se vemou a jde se slavit.
Pro včastné placení 1. poplatku mám pochopení a neohrazuju se proti urgencím - protože ten tým musí fungovat . kdežto u druhého poplatku je defacto jedno jestli to člověk platí postupně nebo jestli pak příjde týden před rozlučkou a dá finální častku - na chod týmu to nemá vliv . TAKŽE MI PŘÍJDOU KAŽDOTÝDENNÍ URGENCE PLACENÍ + VÝHRŮŽKY NA SPLATNOSTI POPLATKU ČÍSLO 2 , JAKO UPLNĚ ZBYTEČNÉ , své dluhy vůči pokladně vedu v patrnosti , beru je na vědomí - ale zaplatím je pokud možno najednou ...přičemž bych řekl , že deadline by měla být týden před rozlučkou , aby se dala uzavřít kalkulace . Podle mého jsou přednější starosti o chod týmu- TJ složení řad , forma hráčů atd před play off... nežli rozlučka... ale holt každý máme jiné cíle - můj cíl je vyhrávat .... někoho je vožrat se na rozlučce... ;)
#3093,
před 13 lety,
Zmeky,
A nemůžu za to, že sem Čik, Kuba a spol. nepíšou. mě to baví, tak přispívám.
#3092,
před 13 lety,
Zmeky,
Wow :-(, Máco jsi výborný sportovní psycholog. Já jsem na nikoho nepičoval, jen jsem napsal jak to je. Jak sis asi všiml, dluží skoro všichni a já nemůžu proti tomu dělat naprosto nic jinýho, než to občas připomenout, protože bláhově věřím, že se občas najde někdo, kdo zaplatí sám od sebe, mam z toho nervy na dranc, příští rok už to chtít dělat asi nebudu.
Pospa, Misa a Hofi výborně napsaný...
Pospa, Misa a Hofi výborně napsaný...
#3091,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
ještě jedna věc. Zmeky si to sám nevybral... nabídnul se a funkce pokladníka mu byla přidělena! Jsem rád, že to dělá. Protože dělat ještě tohle k měsíčnim příspěvkum asi bych se z toho zbláznil. někdy mam taky chuť se na to pěkně... jenže pak si řeknu kdo by to dělal? Jak by ten tým fungoval? RADŠI NEMYSLET!
#3090,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
koukam, že v našem týmu jsou prachy docela citlivá věc! Ono Máco jedna věc. Pro Tebe je snad lepší dát já nevim 2000Kč jako si dal mě najednou? Já teda nevim, ale pro mě osobně je lepší dát Zmekymu 50Kč po zápase a další týden třeba 100Kč, než aby se mi to pak vyšplhalo na 700Kč najednou.
Pochop, že to s tim placenim neni lehký. Ani já a ani Zmeky z toho požitek určitě nemáme, že Vás všechny musíme každý trénink (zápas)otravovat. Vem si třeba teď příklad Klóča dluží nevim kolik Zmekymu a u mě je to tušim 800Kč(nejsem doma musel bych se podívat) a to je pak docela ranec. Neni lepší, když se pořád jak blbcí připomínáme? Dáš 200Kč za měsíc a hotovo a jseš bez starostí.
jen mezi náma oba to děláme poctivě a chceme v tom mít pořádek. Neni sranda si pak pamatovat všechny ,,odměny,,. Jak k tomu přijdou ostatní co maji placeno?
Za mě musim pochválit VĚTŠINU z týmu, že platí! Ale u Zmekyho je to bída co jsem četl...
a ta kritika kde to jsme?!
Pochop, že to s tim placenim neni lehký. Ani já a ani Zmeky z toho požitek určitě nemáme, že Vás všechny musíme každý trénink (zápas)otravovat. Vem si třeba teď příklad Klóča dluží nevim kolik Zmekymu a u mě je to tušim 800Kč(nejsem doma musel bych se podívat) a to je pak docela ranec. Neni lepší, když se pořád jak blbcí připomínáme? Dáš 200Kč za měsíc a hotovo a jseš bez starostí.
jen mezi náma oba to děláme poctivě a chceme v tom mít pořádek. Neni sranda si pak pamatovat všechny ,,odměny,,. Jak k tomu přijdou ostatní co maji placeno?
Za mě musim pochválit VĚTŠINU z týmu, že platí! Ale u Zmekyho je to bída co jsem četl...
a ta kritika kde to jsme?!
#3089,
před 13 lety,
máca,
Já s píčováním nezačal , chci jen svůj klid . a né furt poslouchat kecy .
poplatky za PO by se meli taktez vyresit pred tim nez nastane ten cas aby se vsichni nesivili ze plati za tr.:prvni gol v PO atd!!