Diskuze
#2817,
před 13 lety,
gross,
ip: 78.80.22.13
na to jak to bylo na hovno utkani tak mi ty fotky prijdou snad nej za celou dobu foceni. Nektery momentky zachyceny naprosto famozne.
Takze Pepovi diky a asi jako prvni mu touto cestou preji vse nej k zitrejsimu svatku!
Takze Pepovi diky a asi jako prvni mu touto cestou preji vse nej k zitrejsimu svatku!
#2816,
před 13 lety,
Chozé,
ip: 90.177.11.247
Fotky doplněny. Je to všechno stejně cinklý...
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Notor_vs._NFC_Sparta_Kladno_18.3.2012
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Notor_vs._NFC_Sparta_Kladno_18.3.2012
#2815,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 109.80.164.164
jak by řekl Chalí "no co no"
nejsme kapela, aby jsme pořád vyhrávali, jedeme dál i takovýhle zápasy přídou, naštěstí v době, kdy to nehraje žádnou roli! příští pátek musíme udělat předzápasovou poradu u pokeru:) určitě to bylo v tom:)
nejsme kapela, aby jsme pořád vyhrávali, jedeme dál i takovýhle zápasy přídou, naštěstí v době, kdy to nehraje žádnou roli! příští pátek musíme udělat předzápasovou poradu u pokeru:) určitě to bylo v tom:)
#2814,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Dneska tomu chyběl Kolouškogól :-(
Všichni hráči zákl. sestavy mimo gólmana 50,- do kasy.
Všichni hráči zákl. sestavy mimo gólmana 50,- do kasy.
#2813,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
bububu :) Vaňous je agresivní, když je po pár rumíčkách :)
Ty sis začal, tak jsem si taky rejpnul ;)
Ty sis začal, tak jsem si taky rejpnul ;)
#2812,
před 13 lety,
vana,
ip: 89.24.51.2
misak je muj clovek ja jdu akorat domu :D
pokud bude mit jestte nekdo problem s minulym zapasem tak at mi to rekne rovnou do oci! jinak se nato priste vyseru a muze jit chytat Ota!!
pokud bude mit jestte nekdo problem s minulym zapasem tak at mi to rekne rovnou do oci! jinak se nato priste vyseru a muze jit chytat Ota!!
#2811,
před 13 lety,
cik,
ip: 85.162.63.27
Panove našli jsme tu úplně peckovou diskotéku.Rozhodně se tam dalo pařit až do rána,ale je vidět že jsme zodpovědní tak jdem zrovna spát.teda až na misu kterej pořád chlastá.
#2810,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Váňa hele chytráku hlavně nezapomeň peníze a formu! Tu předevšim. Bude nás málo, takže další divadelní vystoupení by bylo asi dost drahý!
#2809,
před 13 lety,
vana,
ip: 89.24.50.2
zitra sraz v 8:15 driv tam zima neni!!
jinak pawle opravdu je to na zamysleni :D zacni chodit do sauny nebo tak neco!a nebo ze by zmeky mel pravdu a bylo to o hlave?? :D
jinak zitra hofi nebud negativni, rozhodne se na hristi :D
jinak pawle opravdu je to na zamysleni :D zacni chodit do sauny nebo tak neco!a nebo ze by zmeky mel pravdu a bylo to o hlave?? :D
jinak zitra hofi nebud negativni, rozhodne se na hristi :D
Dnes vyrážím na Julisku, takže mi můžeš k těm jmeninám rozbít hubu :-).