Diskuze
#2317,
před 14 lety,
Smiler,
ip: 78.102.181.30
Hoši napadla mě taková myšlenka, tak se k tomu vyjádřete:
18.2. pořádá Hostivař jednodenní turnaj, 6 týmů z národky psali. Zaručený 3 zápasy. Napadlo mě, kdybysme dali do kupy nejsilnější sestavu v čele s Jirym a spol. a hrát na 5 beků a 3 lajny, tak co se zkusit přihlásit? Znamenalo by to že by všichni během dneška zítřka museli dát vědět jestli můžou. Podle mě by to byla dobrá zkušenost a donutilo by nás to těch 14 dní po poháru pořádně zamakat ( trenink a běhání).
Zařídíme bubny a kotel, to pražský kurvy nepoberou.
Je to návrh, at se každej vyjádří a hlavně kontaktovat alpikáče jestli můžou, to je hlavní.
18.2. pořádá Hostivař jednodenní turnaj, 6 týmů z národky psali. Zaručený 3 zápasy. Napadlo mě, kdybysme dali do kupy nejsilnější sestavu v čele s Jirym a spol. a hrát na 5 beků a 3 lajny, tak co se zkusit přihlásit? Znamenalo by to že by všichni během dneška zítřka museli dát vědět jestli můžou. Podle mě by to byla dobrá zkušenost a donutilo by nás to těch 14 dní po poháru pořádně zamakat ( trenink a běhání).
Zařídíme bubny a kotel, to pražský kurvy nepoberou.
Je to návrh, at se každej vyjádří a hlavně kontaktovat alpikáče jestli můžou, to je hlavní.
#2316,
před 14 lety,
Máca,
ip: 85.13.72.226
---> čik
Skupina B byla v očekávání rozhodujícího boje o postup. Nedošlo na něj, celky Jungle Fever a Beer Stars přemohly sněhové přívaly a hrát se bude až o nadcházejícím víkendu, kdy budou boje ve skupinách vrcholit. Beer Stars to budou mít složité, musí vyhrát minimálně o tři góly.
Jinak postupí Jungle, který si s chutí zastříle, proto celku Rozhodčích (15:0), a také Notor. Tomu chtěli situaci zkomplikovat borci Unhoště, na dva pokusy extraligového Šímy ale nestačili a podlehli 0:2. Bojovali ale pěkně.
Skupina B byla v očekávání rozhodujícího boje o postup. Nedošlo na něj, celky Jungle Fever a Beer Stars přemohly sněhové přívaly a hrát se bude až o nadcházejícím víkendu, kdy budou boje ve skupinách vrcholit. Beer Stars to budou mít složité, musí vyhrát minimálně o tři góly.
Jinak postupí Jungle, který si s chutí zastříle, proto celku Rozhodčích (15:0), a také Notor. Tomu chtěli situaci zkomplikovat borci Unhoště, na dva pokusy extraligového Šímy ale nestačili a podlehli 0:2. Bojovali ale pěkně.
#2315,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
Zmeky: mam to v plánu... dořešíme vše v sobotu. Nicméně by to chtělo i peníze vybrat od dlužníků, tak se na to připravte
#2314,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Hofi: Na ty dresíky se radši zeptej ještě na zápase (nebo prostě všech), než je objednáš. Mam takový tušení, že ještě Klóča chtěl. Stránky bohužel nesledují všichni pravidelně :-(
#2313,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Článek implementován. Sic nic moc, ale navíc jsem se nezmohl.
#2312,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
:-D
#2311,
před 14 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
Když nahlásíme , že Dvořák je tělesně postiženej tak dostanem i dotace !!! a kdyby přišla kontrola tak si všimnou za dvě střídání :D
#2310,
před 14 lety,
Pospa,
ip: 82.145.209.195
Hofi: ja chci 2x prosim
#2309,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
MINI DRESY
Mišelin chtěl po mě dresík objednat. Bude chtít ještě někdo? cena cca 200Kč a mělo by to stát míň zbytek bych dal do kasy
Mišelin chtěl po mě dresík objednat. Bude chtít ještě někdo? cena cca 200Kč a mělo by to stát míň zbytek bych dal do kasy
Fotky s rozhodčíma a Unhoště jsou na: http://notorkladno.rajce.idnes.cz/