Diskuze
#2138,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Koukám je tu hned 4-5 řídích a kontrolních orgánů. Pokud tedy v budoucnu budou nějaký odpočty, pokladník si hezky kapsu namastí :-D
#2137,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Jsem rád Kubo, že jsi pozorný a bystrý kluk:) No po tom co minule předvedl Hofi se ani nedivim, že to kontroluješ, ale neboj, my to taky zkontrolovali:))
Hofi jak se máš kamaráde, neber to osobně?:) v pátek do Pardubek jo?! Zatim sestava Notorů: Dvoří,Smiler,Čik,Vaňous,Hofi? Kdo se ještě přidá, samozdřejmě se tam nejedem opít, když máme v sobotu zápas;-)
Hofi jak se máš kamaráde, neber to osobně?:) v pátek do Pardubek jo?! Zatim sestava Notorů: Dvoří,Smiler,Čik,Vaňous,Hofi? Kdo se ještě přidá, samozdřejmě se tam nejedem opít, když máme v sobotu zápas;-)
#2136,
před 13 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
přesně soupiska je soupiska :D :D
akorát bob bude jediný kdo bude jakoby nový :D
akorát bob bude jediný kdo bude jakoby nový :D
#2135,
před 13 lety,
Zmeky,
Smiler: Ono když to bereš takhle, tak i na sobotu jich je pět, ale soupiska je soupiska, není-li pravda??
#2134,
před 13 lety,
Dvoří,
Zmeky: stejně by ses nevešel, musel bys vzít za vděk roli 13. útočníka:) byl bys jako ten kapitán Falconu nebo koho, jak si chodí jen podat ruku :))
ale nic si z toho nedělej, já s grossem jsme se zase nevešli na neděli:-D příští týden se nevejde někdo jinej (oggy,meďa,funda) :-D
ale nic si z toho nedělej, já s grossem jsme se zase nevešli na neděli:-D příští týden se nevejde někdo jinej (oggy,meďa,funda) :-D
#2133,
před 13 lety,
Smiler,
ip: 89.176.97.208
V propozicích turnaje je psáno, že mohou hrát pouze 4 hráči z jiného týmu. Na tu neděli je jich 5 tak bacha na to, aby nevznikly nějaký problémy.
#2132,
před 13 lety,
Zmeky,
To mě fakt mrzí, že v sobotu nemůžu hrát, to bude něco.
Nominace na neděli:
Jiri - Klóča, Pospa, Pawel
Misa, Čik, Kuba, Funda, Oggy, Méďa, Máca, Zmeky, Ota, Bob.
Do obrany půjde nejspíš Misa nebo Méďa, uvidí se v neděli.
Nominace na neděli:
Jiri - Klóča, Pospa, Pawel
Misa, Čik, Kuba, Funda, Oggy, Méďa, Máca, Zmeky, Ota, Bob.
Do obrany půjde nejspíš Misa nebo Méďa, uvidí se v neděli.
#2131,
před 13 lety,
Dvoří,
sestava na sobotu:
Jiry - Pospa,Pawel,Klóča,Vojta
Čik,Misa,Kuba-Gross,Máca,FundaMc-Dvoří,Oggy,Méďa
a pro ty, kteří nejsou na sobotu patřičně nabuzeni je tu jedna pecka od starýho známýho Johnyho:)
http://www.youtube.com/watch?v=myMPdoP4Ms0
Jiry - Pospa,Pawel,Klóča,Vojta
Čik,Misa,Kuba-Gross,Máca,FundaMc-Dvoří,Oggy,Méďa
a pro ty, kteří nejsou na sobotu patřičně nabuzeni je tu jedna pecka od starýho známýho Johnyho:)
http://www.youtube.com/watch?v=myMPdoP4Ms0
#2130,
před 13 lety,
máca,
ip: 85.13.72.226
Básník je misa :X
#2129,
před 13 lety,
Dvoří,
Básník: to je fakt pecka :))) se pochčiju smíchy!