Diskuze
#1628,
před 14 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
Jen se bojím , aby při projednávání jeho zločinů proti lidskosti . Nespáchal další zločin :)
#1627,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
V sobotu hrajem! Milda se cítí výborně, z jeho slov bylo slyšet odhodlání:)))
sestava myslim je jasná: Milda(Hudy) :) - Hofi,Klóča,Pospa,Pawel,Hudy - Čik,Kuba,Misa-Gross,Máca,Dvoří,Zmeky
I když Kubu ještě čeká disciplinární řízení, které je naplánováno na pátek večer (Lípa?,Nagano?) - bude se objahovat z velmi vážných trestních činu. Podotýkám, že tento hráč povstane před komisí v tomto měsíci již podruhé! Proto ho nemine větší trest než minule :)
sestava myslim je jasná: Milda(Hudy) :) - Hofi,Klóča,Pospa,Pawel,Hudy - Čik,Kuba,Misa-Gross,Máca,Dvoří,Zmeky
I když Kubu ještě čeká disciplinární řízení, které je naplánováno na pátek večer (Lípa?,Nagano?) - bude se objahovat z velmi vážných trestních činu. Podotýkám, že tento hráč povstane před komisí v tomto měsíci již podruhé! Proto ho nemine větší trest než minule :)
#1626,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Hofi: Já nevim, mě je to celkem jedno. Buď my s Mildou nebo oni s Kopcem. Tak jako tak na ně máme.
#1625,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
dnes asi nepůjdu
Zmeky: najednou to jde co? :-D uvidíme a dam vědět... a chceme vůbec my, když už jsme sehnali Mildu?
Zmeky: najednou to jde co? :-D uvidíme a dam vědět... a chceme vůbec my, když už jsme sehnali Mildu?
#1624,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Je to od devíti na druhé ploše na hodinku. Já ještě nevim, jsem celkem hotovej.
#1623,
před 14 lety,
Misa,
ip: 89.111.77.140
někdo další na hokej? zatim de Kuba, bratr a já :) možná se přidá zmeky
#1622,
před 14 lety,
Máca,
ip: 85.13.72.226
Má někdo v plánu dneska jít na ten led? :) , Když by šlo alespoň pár lidí tak bych šel
#1621,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Dvoří: ano věděli jsme to 3 týdny před, ale bylo tam to ALE. Vaňous to věděl na jisto až ve Strašecí, kdy mi potvrdil, že nebude. Proto jsem to neřešil (neřešili) dřív
#1620,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Každopádně Hofi a hoši, začít to řešit 5 dní do zápasu, když to víme od Váni měsíc je napováženou. Na druhou stranu nevidim důvod proč nám neodpověděli, třeba ještě napíšou..
Jinak domluvenej je Milda, příde dnes na trénink tak mu dáme nějaký cvičení a třeba se dostane do formy, kterou zachytal loni ve Strágu! a pokusíme se urvat nějakej plusovej bodík - Notor se nevzdává, bojuje válčí dál:)
Jinak domluvenej je Milda, příde dnes na trénink tak mu dáme nějaký cvičení a třeba se dostane do formy, kterou zachytal loni ve Strágu! a pokusíme se urvat nějakej plusovej bodík - Notor se nevzdává, bojuje válčí dál:)
#1619,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Jak by řekl Méďa: "To dáme." :-)