Diskuze
#1588,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.183.136.98
já jedu autem... musim pak taky na Kladno, tak Tě klidně vemu a i další kdo bude chtít... Odpoledne dorazim(e), ale v neděli bohužel musim do práce
#1587,
před 14 lety,
Klóča,
ip: 109.80.180.165
Miso- ja budu mít auto tak není problem...
#1586,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Kdyz jsme u ty soboty tak na chatu nejedu. Musim pak neco na Kladne zaridit odpoledne a sice bych pak treba mohl prijet, ale vzhledem k tomu, ze v nedeli rano zas nekam jedu, tak holt to tentokrat nedam.
Tim sem se chtel zeptat ostatnich zda nekdo pojede (Pospa, Kloca..??) po zapase na Kladno.
Diky
Tim sem se chtel zeptat ostatnich zda nekdo pojede (Pospa, Kloca..??) po zapase na Kladno.
Diky
#1585,
před 14 lety,
vana,
ip: 90.180.7.5
miso hraje se od 10 a ty chces sraz v 9:40?? :D nemelo to byt v 8:40??
jinak zmeky minuly tyden bych to dal nebot sem nebyl ve skole ae u doktora na orl v praze ve vojensky nemocnici a vratil sem se kolem 8 ae uz sem na sobe cejtil ze je tho na me moc jk trenink k tomu zapas a vykony na tom byy hpdne spatne :\ proto ta chtena pauza z me strany!v pondeli to bylo hned lepsi a myslim ze i v zapase bylo videt nejake to zlepseni (podle me i ldyz 6golu k tomu neodpovida) uvidime dalsi utery,ae potrebuji aby mi nekdo vzdy pritahl moje veci na zimak ae to vyresime vtu sobotu
jinak zmeky minuly tyden bych to dal nebot sem nebyl ve skole ae u doktora na orl v praze ve vojensky nemocnici a vratil sem se kolem 8 ae uz sem na sobe cejtil ze je tho na me moc jk trenink k tomu zapas a vykony na tom byy hpdne spatne :\ proto ta chtena pauza z me strany!v pondeli to bylo hned lepsi a myslim ze i v zapase bylo videt nejake to zlepseni (podle me i ldyz 6golu k tomu neodpovida) uvidime dalsi utery,ae potrebuji aby mi nekdo vzdy pritahl moje veci na zimak ae to vyresime vtu sobotu
#1584,
před 14 lety,
Misa,
ip: 89.111.73.140
Když už sme u tý soboty, kdo může vzít auto? sraz asi zase u lípy a viděl bych to tak na 9:40
#1583,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Vana: Mam za to, že si řikal, že to stíhat budeš, že ukážeš, jakej si frajer, ale asi jsem úplně blbej. Jenom mě zajímá proč si se minulej tejden omlouval kvůli tomu, že si potřebuješ odpočinout a ne kvůli tomu, že to nestíháš.
Jinak vše proberem v sobotu, bude toho dost.
Jinak vše proberem v sobotu, bude toho dost.
#1582,
před 14 lety,
vana,
miso:jj cely semestr a zmeky o tom vi rikalsem mu to uz dopredu,ae pocitalo se ze bude chodit mara akorat ze tentokrat nemohl takze vzniklo to jk to dopadlo
#1581,
před 14 lety,
Misa,
ip: 89.111.77.140
To máš ten rozvrh takhle cely semestr?
jestli jo tak by se dalo uvažovat o přesunutí treninku, bez golmana to je na piču
jestli jo tak by se dalo uvažovat o přesunutí treninku, bez golmana to je na piču
#1580,
před 14 lety,
vana,
maca jiste mam skolicka do 20:10 klidne prinesu ukazat rozvrh a potom no co holt sem se nechal unest a zasel do pivonky na jedno a potom pokracoval na kladne kdyz sem prijel.takze si neprotirecim
#1579,
před 14 lety,
Máca,
ip: 85.13.72.226
před 19 hodinami, váňa, ip: 81.201.51.80
Kluci sorry za včerejší trénink ae nějak se mi to vymklo z rukou a z plzně se to moc stíhat neda,ae pokusím se příště to stihnout.
Zdroj : facebook
Milan Čupito Vanourek
takže včera docela fajn posezení v pivonce a ještě pokracování do noci na kladně a ted vzhuru :) bože kdyby už přetala bolet hlava
uplně bylo by to fajn :D
....
Kluci sorry za včerejší trénink ae nějak se mi to vymklo z rukou a z plzně se to moc stíhat neda,ae pokusím se příště to stihnout.
Zdroj : facebook
Milan Čupito Vanourek
takže včera docela fajn posezení v pivonce a ještě pokracování do noci na kladně a ted vzhuru :) bože kdyby už přetala bolet hlava
uplně bylo by to fajn :D
....