Diskuze
#1217,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Zmeky: jsem zvědav v jakym klidu budeš až Ti to předam ;) pak se budu smát já :)
kvůli lidem jako Milda mam chuť se na to vys... pořád něco řešit, registrace, dresy, peníze a pak maji někteří blbý kecy. Hoši, jestli chcete můžete si to klidně někdo zkusit.
kvůli lidem jako Milda mam chuť se na to vys... pořád něco řešit, registrace, dresy, peníze a pak maji někteří blbý kecy. Hoši, jestli chcete můžete si to klidně někdo zkusit.
#1216,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Fotka má jedinou chybu. A to absenci Peyraka.
#1215,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
V klidůůů. A já se ptám: Kdo bude kladný hrdina??
#1214,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
jo a bude to zase jako na soustředění... ať přiveze Kamila celou krabici. Ptam se kdo si triko koupil? Asi Ti přinesu celou krabici, ať to máš u sebe.
Když jsme u těch peněz volal mi Brčko, že mu MIlda nic nedal!!!
Když jsme u těch peněz volal mi Brčko, že mu MIlda nic nedal!!!
#1213,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 89.176.212.123
Článek hotov, snad se bude líbit, ale podle mě neni žádná sláva..
Jinak psal sem poděkování do Pluháče a mám vás všechny pozdravovat, rádi nás prej uviděj, že jsme stejný hovada jako oni :-D
Jo a vyřídil sem si na trénink volno, aby pan Čik zase nepičoval :) tak snad se nás sejde hodně.
Hofi vem nějaký trika na trénink a vy všichni přineste prašule, kdo bude nějaký chtít a taky příspěvky !
Protože kdo to zaplatí??!! :-D
Jinak psal sem poděkování do Pluháče a mám vás všechny pozdravovat, rádi nás prej uviděj, že jsme stejný hovada jako oni :-D
Jo a vyřídil sem si na trénink volno, aby pan Čik zase nepičoval :) tak snad se nás sejde hodně.
Hofi vem nějaký trika na trénink a vy všichni přineste prašule, kdo bude nějaký chtít a taky příspěvky !
Protože kdo to zaplatí??!! :-D
#1212,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
tak mi přišlo vyúčtování na novou sezónu...
5020Kč!!!! ještě se na to podívám, jestli tam neni chyba, ale mělo by to být dobře
krásná práce - ve čtvrtek vemte příspěvky dík
5020Kč!!!! ještě se na to podívám, jestli tam neni chyba, ale mělo by to být dobře
krásná práce - ve čtvrtek vemte příspěvky dík
#1211,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Váňa: Jsi jednička. Šetři se. Liga začíná za 3 týdny.
Turnaj o víkendu nejspíš nepřipadá v úvahu, protože máme v týmu dost Peyraků (zranění) a někteří jdou ještě navíc do práce.
Turnaj o víkendu nejspíš nepřipadá v úvahu, protože máme v týmu dost Peyraků (zranění) a někteří jdou ještě navíc do práce.
#1210,
před 14 lety,
vana,
ip: 109.183.178.163
pro kluky z tymu:mam nejspis v haji podkoleni vazy takze nedorazim na behani a ve ctvrtek uvidim jak to bude vypadat!
#1209,
před 14 lety,
vana,
ip: 109.183.178.163
pridavam se ke dvorimu:zmeky super vzkaz.je v nem vsechno zachycene a popsane :D A zdravim brankare z Olesniku:Camen 81 urco se jeste potkame na place :D a potom nejlepsi kalba v pluhaku po turnaji s Petrem Pascenkem :DDD a nesmim zapomenout na Johnyho z tabora :D
Vím, těžko to ode mne přijmeš. Ale zamysli se, prosím. Když něco dělám rád, nechci si to nechat otrávit kýmkoli. Když už na to přijde, snažím se nějakou tu kritiku či hemzy přijímat v pohodě... a něco si z toho vzít. Vždycky je co. Navzdory selhání ledasčeho. Navzdory blbé náladě.
Píšu tu jako absolutní laik s minimem zkušeností v oblasti prezidentování něčeho tak olbřímího, jako je hokejbalový klub. Nicméně se mi zdá, že vy všichni máte stejný zájem, nemýlím-li se. Takže táhnout za jeden provaz a nevysrat se na nic!