Diskuze
#1067,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Jen taková drobnost ohledně prvního zápasu. Hrajeme ve Slanym a ti hrajou doma skoro vždy v neděli od 14:00 hodin, takže se dá předpokládat první zápas na tento čas. Jinak mě k přehledu stačí ta tabulka ke stáhnutí z hokejbal-kladno. Jo a mimochodem, bude se platit zas za každej zápas 6ikilo?? Jelikož nikde nic nepsali, předpokládám, že asi jo.
Na akci bych přijel až zhruba po osmé večerní, takže od devíti k pěti:-)
Na akci bych přijel až zhruba po osmé večerní, takže od devíti k pěti:-)
#1066,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
já právě nevim, jestli to tam dávat... jde o to, že je to jen předběžný. Je tam 3.9. což je sobota, ale zatim neni čas a je možný, že budeme hrát třeba až v neděli, ale jestli chcete neni problém a předběžně to tam napíšu a pak upravim
Akce: Přijedu asi jen na chvilku, jelikož mam pracovní víkend
Akce: Přijedu asi jen na chvilku, jelikož mam pracovní víkend
#1065,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 217.77.165.49
Soustředko-dneska sem volal do Tábora, hřiště máme domluvené: úterý až pátek od 17,00. Úterý je to na hoďku, zbytek na dvě, cena je 200Kč/h což jde.
Zápasy ještě dojednáme, bude mi nějak volat.
Jinak připomínám zálohu, kterou dal zatím Vaňous,Hofi a Dvoří ať je v tom pořádek. Čtvrtek na trénink nemůžu, takže peníze Hofimu.
Jinak zítra mám narozeniny, takže v sobotu bude nějaká akcička nejspíš Hřebeč:)
Jo a Hofi, až budeš mít čas dej tam už nějaký zápasy do nový sezóny jestli to umíš, protože když tam klikneš máš prázdnou stránku:)
A ještě prosbička na pana Oggyho, aby nám udělal slibované karty hráčů:) děkujem a jste s panem Méďou srdečně zvaní na soustředění, jakožto kondiční trenéři při absenci Mc Fundy:-)
Zápasy ještě dojednáme, bude mi nějak volat.
Jinak připomínám zálohu, kterou dal zatím Vaňous,Hofi a Dvoří ať je v tom pořádek. Čtvrtek na trénink nemůžu, takže peníze Hofimu.
Jinak zítra mám narozeniny, takže v sobotu bude nějaká akcička nejspíš Hřebeč:)
Jo a Hofi, až budeš mít čas dej tam už nějaký zápasy do nový sezóny jestli to umíš, protože když tam klikneš máš prázdnou stránku:)
A ještě prosbička na pana Oggyho, aby nám udělal slibované karty hráčů:) děkujem a jste s panem Méďou srdečně zvaní na soustředění, jakožto kondiční trenéři při absenci Mc Fundy:-)
#1064,
před 14 lety,
Zmeky,
Hofi: Tak to je masakr:-DD. Vim, že jsme to dali každej jen za dvacku, ale za 3 čísla z šesti je to neskutečně málo. To je úplně šílený. Dej to do kasy
#1063,
před 14 lety,
Misa,
ip: 109.80.65.170
Dneska nejdu běhat, mam od 7 do 9 hokej.
#1062,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
s radostí Vám oznamuju, že jsme v TIP6 vyhráli celých 95Kč :-D tudíž kdo je pro, abych to dal do kasy?
Výherní čísla byla 10...12...25 (ti nejlepší) :)
Trénink bude normálně od 6
Výherní čísla byla 10...12...25 (ti nejlepší) :)
Trénink bude normálně od 6
#1061,
před 14 lety,
Smiler,
ip: 86.49.123.100
Chlapi jak to je s treninkem ve čtvrtek, bude?
Vypadá to, že bych mohl opět konečně vyběhnout, sice ne na 100 ale pujdu to zkusit co to udělá.
Jinak hlášení z posilky: dřeme jak koně s dvořím pátek i dnes nově pod vedením zkušeného trenéra fundy,věřím, že to tak půjde i nadále.
Nemůžu se dočkat soustředění, proto jsem se rozhodl odjet také už v neděli sice dorazím až po 10 hodině večerní, nicméně Saxo beat chatička musí být od začátku komplet.
Notoru zdar!!!!!
Vypadá to, že bych mohl opět konečně vyběhnout, sice ne na 100 ale pujdu to zkusit co to udělá.
Jinak hlášení z posilky: dřeme jak koně s dvořím pátek i dnes nově pod vedením zkušeného trenéra fundy,věřím, že to tak půjde i nadále.
Nemůžu se dočkat soustředění, proto jsem se rozhodl odjet také už v neděli sice dorazím až po 10 hodině večerní, nicméně Saxo beat chatička musí být od začátku komplet.
Notoru zdar!!!!!
#1060,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
...počkej já napsal, že jich máme jen 100ks :-D ne 1000
#1059,
před 14 lety,
Zmeky,
Paráda, takže obzvláště Pawel a Gross nástup na kruhy a střílet, střílet, střílet golfy
zápasy: doufam, že 600Kč/zápas pořád platí.
Kdo nedal ještě těch 500Kč, tak zítra bych je rád uvítal
Musíme odchytnout toho Kločka a další posily z B, ať se stihnout udělat dresy a registrace. Na svazu bude frmol jako loni a pak jsme to dělali den před zápasem. Dresy potrvají cca 14dní.