Diskuze
#1007,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.124.253
Sesivany mrdky:) jeste,ze nejsem na PC a nemuzu se podivat:)
Funda kamo, to prece nikdo nevi :-D
Zmeky: parada, Hofi se letos nedoplati, jeste tam ma kilo za tu schuzi, kterou vozralej prospal:-D jeste, ze ta jeho prace je tak paradne placena :-)
Zmeky: parada, Hofi se letos nedoplati, jeste tam ma kilo za tu schuzi, kterou vozralej prospal:-D jeste, ze ta jeho prace je tak paradne placena :-)
#1006,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
já si toho všimnul., když tam bylo 970 a pak jsem nějak nevnímal... no nic ještě mi dej kilo, že Ti platim jako první a ještě ke všemu před začátkem sezóny :-D a za chvíli tam budu za litr ;)
#1005,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Hofi: 1000. příspěvek na diskusi, to máš za kilo:-), tipoval jsem, že to budeš ty:-D
#1004,
před 14 lety,
Funda,
ip: 78.102.182.56
Dvoří: oprava, nesestavil, pouze propujcil, neprislusi mi brat zasluhy nekoho jineho;)
#1003,
před 14 lety,
největší slávista...,
ip: 90.178.16.250
pro Dvořího:
http://tn.nova.cz/sport/fotbal/gambrinus-liga/video-repka-je-simpanz-a-ma-rad-silikony-zpiva-ve-vtipne-pisni-ostravak.html
sice je ten Ruda debil, ale tohle nemá chybu!
http://tn.nova.cz/sport/fotbal/gambrinus-liga/video-repka-je-simpanz-a-ma-rad-silikony-zpiva-ve-vtipne-pisni-ostravak.html
sice je ten Ruda debil, ale tohle nemá chybu!
#1002,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.22.8
Hofi: to mi byl cert dluzen hrat za Notory, ze sem nesel do Moribundusu:) jeden se vozere v praci, druhej me taha slavit v 6 rano Milduv prijezd z nocni :-) fakt magori:) jeste, ze s nama nebyl vytrznik Gross:)
Ale tohle skonci, v srpnu zacne dril vy lemplove :-D vetsinu z Vas sem na behani nevidel:-D Ale to se zmeni, Funda mi sestavil treninkovej rad, tak si to dovedete predstavit :)
Ale tohle skonci, v srpnu zacne dril vy lemplove :-D vetsinu z Vas sem na behani nevidel:-D Ale to se zmeni, Funda mi sestavil treninkovej rad, tak si to dovedete predstavit :)
#1001,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
jinak ještě jedna věc dneska je běhání :-P takže bych Tě tam rád viděl Dvoří... ikdyž bude asi slabá účast
#1000,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
já ti dam za kilo to uvidíš! :) to víš potřeboval jsem trošku potrénovat a nějak jsem si dal přídavek. Jágr si po tréninku taky přidává :-D Dvoří, když si tam budeš brát Notory do baráku, tak Tě za chvíli vystěhujou...
Gimax: přesně my se nějak domluvíme
Gimax: přesně my se nějak domluvíme
#999,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.22.8
Gimax: ale my se snad domluvime:)
Jo hosi, co to kurva bylo za akci zase?? Tohle uz je fakt extrem, urcite to byl zase Cika napad:) schuze dopadla vyborne, projednali jsme velmi dulezite body :) jednani se protahlo az do ranni hodin :-) (8,00)
vedouci tymu Hofi: neomluvena ucast - vozrat se do sracek za bilyho dne je vrchol :-D takze za kilo minimalne :)
Gross: o hodne si prisel :-D
Jo hosi, co to kurva bylo za akci zase?? Tohle uz je fakt extrem, urcite to byl zase Cika napad:) schuze dopadla vyborne, projednali jsme velmi dulezite body :) jednani se protahlo az do ranni hodin :-) (8,00)
vedouci tymu Hofi: neomluvena ucast - vozrat se do sracek za bilyho dne je vrchol :-D takze za kilo minimalne :)
Gross: o hodne si prisel :-D