Diskuze
#908,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Dvoří: s tou Dobrovízí bude asi průšvih, nevim jestli bude volno. To hřiště tam bývalo dost vytížený co si pamatuju, ale teď mě tak napadá, že je tam jen tenisovej kurt a hřišťátko malý s umělkou, tak snad se tam dá hrát
#907,
před 14 lety,
hofi,
taky si říkám jednou chtěl Gross přijít a ono nic... hele chtěli jsme Ti s Čikem zavolat, takže neboj a navíc Čik, který nic nepopíjel povídal, že si nezněl zrovna 2x přesvědčivě, že půjdeš :) jinak Máca byl sám... tak snad to kluky neodradí a dorazí v pondělí a bude nás víc
#906,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.128.17
Zmeky: jinak hezky zhodnoceni, akorat priste to delej prubezne, at si to prectem alespon pred zacatkem novy sezony ty brzdo :-D
Jo a Tome nerozciluj se tolik, nech si to zase na trenink a vybij si to na me :-D
Jo a Tome nerozciluj se tolik, nech si to zase na trenink a vybij si to na me :-D
#905,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.128.17
Gross: ty kraso, ja jim rikal at koukaj jit behat, jenze oni furt chlastali a chlastali :-)
Vcera dobrej tenisek i pro oko divaka, tesim se na patek 17. a timto vas zvu na turnajek v nohecu a pak party ve Hrebci, nohec bude nejspis v Dobrovizi jak rikal Hofi, zacal bych cca 14,00, at se pak co nejdriv presunem na kalbu:) jinak reknu i kopackam a snad udelaj taky alespon tym!
Jo a super zprava, mam vyrizeny volno natoho 25. tak snad to s tim turnajem ve Stragu vyjde!
Doufam, ze dnes budou 2 golmani, kdyz nas poctej navstevou hvezdy jako Oggy, Meda ci BcMcIng Funda:)
Vcera dobrej tenisek i pro oko divaka, tesim se na patek 17. a timto vas zvu na turnajek v nohecu a pak party ve Hrebci, nohec bude nejspis v Dobrovizi jak rikal Hofi, zacal bych cca 14,00, at se pak co nejdriv presunem na kalbu:) jinak reknu i kopackam a snad udelaj taky alespon tym!
Jo a super zprava, mam vyrizeny volno natoho 25. tak snad to s tim turnajem ve Stragu vyjde!
Doufam, ze dnes budou 2 golmani, kdyz nas poctej navstevou hvezdy jako Oggy, Meda ci BcMcIng Funda:)
#904,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Hohó, pěkné místo pro logo sponzora, dobře oni.
Hofi: Jo, přehnal jsem to, až se z toho stalo pro mě utrpení:-D, udělal si to hezky, akorát u Vlků ti tam ještě něco chybí u těch zápasů. Jinak díky.
Hofi: Jo, přehnal jsem to, až se z toho stalo pro mě utrpení:-D, udělal si to hezky, akorát u Vlků ti tam ještě něco chybí u těch zápasů. Jinak díky.
#903,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Hofi: ja chodim hrat tenis v nedeli. Jestli to znamena, ze nemusim chodit v pondeli behat tak pohoda:)
spis sem to myslel tak, ze kdybych nezavolal tak stojim pred Lipou asi doted jelikoz bych si sebou nebral mobil ze jo. Priste treba staci napsat na diskuzi...
spis sem to myslel tak, ze kdybych nezavolal tak stojim pred Lipou asi doted jelikoz bych si sebou nebral mobil ze jo. Priste treba staci napsat na diskuzi...
#902,
před 14 lety,
HOFI,
Gross: ty vole my se dnes naběhali až dost na tenise...
DALŠÍ VĚC TENČLÁNEK POS... JE HOTOV! Trvalo mi to u Dvořího asi hoďku a následné padnutí internetu práci zhatilo, ale nevadí... doma jsem hotov asi za 30 minut snad se bude líbit... ZMeky si dal záležet, až moc! Tohle mi nedělej
DALŠÍ VĚC TENČLÁNEK POS... JE HOTOV! Trvalo mi to u Dvořího asi hoďku a následné padnutí internetu práci zhatilo, ale nevadí... doma jsem hotov asi za 30 minut snad se bude líbit... ZMeky si dal záležet, až moc! Tohle mi nedělej
#901,
před 14 lety,
gross,
ip: 89.176.216.233
Cy vole jeste mi tu nekdo nekdy piste neco o vymluvach a kecicky na behani. Ja dneska letim jak kokot po praci od mamy kde sem se ani nenajed, pac sem ji cpal do hlavy jak musim bejt v 7 v udoli a Vy to takhle zazevlujete u Dvoriho?
jako ne ze by mi to tak vadilo, ale tedka uz muzou bejt vsichni leda tak zticha:D
jako ne ze by mi to tak vadilo, ale tedka uz muzou bejt vsichni leda tak zticha:D
#900,
před 14 lety,
hofi,
město dalo peníze, takže paráda... do 14 dnů by to mělo být na účtě. Akorát musíme dát jejich logo na stránky a na konci roku udělat účetnictví a spočítat výdaje za sezónu, TAKŽE KDO MĚ NASERE MÁ DOMÁCÍ ÚKOL!
Dvoří?? :-D
Dvoří?? :-D
#899,
před 14 lety,
hofi,
a to jsem si myslel, že Alpiq nebude chtít klacek tak půl roku vidět....no nic aspoň je něco naučíme :)
za chvíli jdu na to město
za chvíli jdu na to město