Diskuze
#807,
před 14 lety,
Cvrčeksport,
ip: 90.176.121.159
Vyzkoušejte nás nový e-shop CVRCEKSPORT.CZ „běh-florbal-volejbal“. Nakupte za 240 Kč, zadejte kód CVRČEKSPORT-4983-CV-9367 a získejte slevu 10% z hodnoty nákupu.
#806,
před 14 lety,
Chozé,
ip: 90.177.11.247
Fotky ze zápasu s Černou Hvězdou doplněny :-).
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Cerna_hvezda_vs._Notor/
Děkuji Notoru za sezónní přehlídku mužných vožungrů a přeji veselou letní přípravu, hehe :-).
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Cerna_hvezda_vs._Notor/
Děkuji Notoru za sezónní přehlídku mužných vožungrů a přeji veselou letní přípravu, hehe :-).
#805,
před 14 lety,
Smiler,
ip: 78.102.180.190
Chlapí, včera super výkon, jeden jako druhej.
Skvělej impuls do letní přípravy.
Skvělej impuls do letní přípravy.
#804,
před 14 lety,
Zmeky - Pokladník,
ip: 81.201.48.26
Fotečka na stránkách:-D, v hlavní roli Kučí a Vaňous (100). vedlejší, ale opravdu hodně vedlejší role pro Čika a Hudyho (50). Vedlejší účtovat či neúčtovat, nechám na Vás, já bych řek, že jo:-). Jinak 50. zápas Čik, Zmeky (50), ostatní tak nějak víte nebo možná tušíte, nemá cenu vše vypisovat. Takže ve čtvrtek na tréninku si přineste všici nějaké prašulky:-D
#803,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Nevysvětlitelná záhada: To si musíš počkat na Hofiho. Asi je to jen další mystifikace a způsob, jak zapůsobit alespoň trošku na reprezentačního manažera, avšak tu vanu neschová:-D.
- Možná je to prkotina:-), ale pokud Třebíz neobhájí titul, jsme jediný tým, který dokázal ukončit podruhé za sebou sezonu vítězstvím.
- Možná je to prkotina:-), ale pokud Třebíz neobhájí titul, jsme jediný tým, který dokázal ukončit podruhé za sebou sezonu vítězstvím.
#802,
před 14 lety,
Siki,
ip: 81.201.55.55
Hej ted se koukam na vasi soupisku a muzete mi prosim vysvetlit, proc tam ma dvori napsano 182 cm a 88 kg, kdyz realita je tak 175 cm a 95 kg??? :-D
#801,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.112.23
Gross: prosim te, oni videli 2 zapasy a unahlili se no, stejne sem nemel formu, ale budou litovat, ten teplomer ve finale bude chybet :-) mozna to bylo taky kvuli tomu, ze nechteli nominovat me hokejbalove dvojce - Prochy bez Patyse je jako Dvori bez Grosse a vzit jednoho je blbost, takze si mi to vlastne pokazil Ty :-D kurna :-D
#800,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.112.23
Vanous: to je jasny, je to legenda, kterou sem z nej udelal ja, Cik, Misa, Zmeky a Gross:-)
Jinak volali mi z repre ohledne nasich hracu, z obrancu padlo jmeno Hoffmann, ale je pry rychlejsi nez myslenka, navic ho videli v Plzni kdyz hecoval mistni divaky, takze jsme to jednoznacne zavrhli:-D Dalsi jmeno bylo Smiler, jenze neprosel vystupni zdravotni prohlidkou:) Golman Vanourek zase odmidl nominaci z duvodu konkurence (Pavelec, Jirotka) a trojku delat proste nechce:-D ostatni prej nemaj nabehano, ale budou v dalsich obdobi sledovani, zejmena prej utocniky Dvořáka s Maresem (u nej je problem s produktivitou) :-D tak snad pristi rok to na to MS nekoho z Notoru vezmou :-) treba Misu, ten bude mit po soustredku fyzicku jak svine :-)
Jinak volali mi z repre ohledne nasich hracu, z obrancu padlo jmeno Hoffmann, ale je pry rychlejsi nez myslenka, navic ho videli v Plzni kdyz hecoval mistni divaky, takze jsme to jednoznacne zavrhli:-D Dalsi jmeno bylo Smiler, jenze neprosel vystupni zdravotni prohlidkou:) Golman Vanourek zase odmidl nominaci z duvodu konkurence (Pavelec, Jirotka) a trojku delat proste nechce:-D ostatni prej nemaj nabehano, ale budou v dalsich obdobi sledovani, zejmena prej utocniky Dvořáka s Maresem (u nej je problem s produktivitou) :-D tak snad pristi rok to na to MS nekoho z Notoru vezmou :-) treba Misu, ten bude mit po soustredku fyzicku jak svine :-)
#799,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Dvori: ty vole tohle je teprv na kemp. Ty snad jedes rovnou bez kempu ne?:-D
PS: připomínám Rozlučka se sezonou 2010/2011 sobota 18. Června. Bližší informace již brzy.