Diskuze
#747,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Ja bych chtel podekovat Pawlovi s Chozem za peknou party na chate.
A taky bych chtel rict, ze sem rad, ze uz je po mistrovstvi pac chodit neustale do Nagana je taky pekne namahavy:)
A taky bych chtel rict, ze sem rad, ze uz je po mistrovstvi pac chodit neustale do Nagana je taky pekne namahavy:)
#746,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.68.255
Grossaku: je videt, ze si nebyl na nedelnim zasedani rady ani na tiskove konferenci v utery:-D s Vanousem to nevypada dobre, v nedeli to zkusi, ale sobotu musi Milda, poradne ho rozchytejte!
Kazdopadne je dobre, ze se kadr rozsiruje, takze dik vsem za spolupraci. Pristi rok budem silny!
Kazdopadne je dobre, ze se kadr rozsiruje, takze dik vsem za spolupraci. Pristi rok budem silny!
#745,
před 14 lety,
gross,
Dvori: takze uz si nejenom trener, ale i manazer? Hofi, Zmeky: kdy uz mu date deku aby si tolik nevyskakoval?:-D
jinak to, ze je Milda hotovej je sice dobry, ale stokrat radsi bych byl kdyby normalne chytal Vanous a Milda nam pichnul jako hrac...
jinak zatim venku celkem pekne, ale co se divam na pocasi, tak se to ma navecer zkazit - doufam, ze az po treninku!
jinak to, ze je Milda hotovej je sice dobry, ale stokrat radsi bych byl kdyby normalne chytal Vanous a Milda nam pichnul jako hrac...
jinak zatim venku celkem pekne, ale co se divam na pocasi, tak se to ma navecer zkazit - doufam, ze az po treninku!
#744,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.68.255
Gross a Hofi dobra prace! Pasuju vas do role prave a leve ruky managera:))
Milda ma vse co potrebuje, ted jen ten vykon! Dnes po treninku prijedu dojednat nejake ty formality k vikendu, tak na me pockejte a pudem do nagana na hokej:)
Milda ma vse co potrebuje, ted jen ten vykon! Dnes po treninku prijedu dojednat nejake ty formality k vikendu, tak na me pockejte a pudem do nagana na hokej:)
#743,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
gross: dobrá práce
já: no musim se taky pochválit :-D sehnal jsem mu výstroj od Brčka
já: no musim se taky pochválit :-D sehnal jsem mu výstroj od Brčka
#742,
před 14 lety,
gross,
Prave sem se vratil ze Strahova a muzeme v tymu Notoru oficialne privitat Milana Kuceru znameho vsem jako Mildu:)
#741,
před 14 lety,
vana,
ip: 81.201.62.38
pawle:dyztak muzes klidne prespat u me.zaparime az do rana :DD
#740,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
tak v sobotu proti nám pro změnu nastoupí Melka :-D. Počítám, že příští rok hrajeme proti celýmu A týmu Kladna :)
#739,
před 14 lety,
Pawel,
ip: 90.177.11.247
hofi: kdyžtak se domluvíme na treninku (teda pokud bude)
Hele hoši psal mi Vaňous, že by Hvězda chtěla zápas v neděli dát od 15 nebo 17 hodin, myslim že by to bylo lepší, pač Milda bude po noční tak aby se vyspal.. ale záleží na vás