Diskuze
#607,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Hofi: Máš samozřejmě pravdu. Viz níže: Blbce neberem:). Útok bude dobrej, ale obránce jednoho potřebujem jako sůl. Je lepší mít v jednu chvíli 5 obránců, než v jednu chvíli mít 2 obránce, viz zítřek. To je teda můj názor, nevim, jak se na to díváte Vy obránci.
#606,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
ještě k těm lidem co by měli přijít. Myslim, že jsme se docela stabilizovali příchodem Grosse a Dvořího a je zbytečný brát další lidi. Jak mi psal Oggy a spol. jste skvělej tým, tak přece nechceme žádnýho blbce (to neni na Lukáše z Jungle), aby nám ten tým rozboural a hádali jsme se
#605,
před 14 lety,
hofi,
zítřek:
B:Vaňous
O:já,Pawel
Ú:Misa,Čik,Zmeky,Máca,Dvoří,Gross,Roman
Hudy nemocnej nepřijde
B:Vaňous
O:já,Pawel
Ú:Misa,Čik,Zmeky,Máca,Dvoří,Gross,Roman
Hudy nemocnej nepřijde
#604,
před 14 lety,
pospa :(,
ip: 88.208.100.33
hele hoši v sobotu tu nejsem musim ject na chatu :(překecával jsem babču že je nás málo ale musim ject :(
#603,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Mluvit můžeme vždy, a musíme, ostatně už je nejvyšší čas přemýšlet o podzimu (rozhodné období, kdy na ně všechny vlítneme a spráskáme je jak hady). Mějme všichni na paměti, že hlavně obránců máme velmi zoufalý nedostatek.
Pro mě kritéria jasná: Machry neberem. Berem týmové hráče. Rovněž bych si přál, aby se nám zachoval statut nejmladšího mužstva soutěže, tudíž žádný velký zvyšování věkovýho průměru.
Dvoří: Díky výsledkům hlavně fanoušci začínají chodit:-D, a bude to jen lepší. S kempem zas neblbni, ještě bych měl problém dostat se do sestavy:-D.
Hofi: Když je hráčů moc, nemůžou dostávat všichni stejnej asfalt-time, a musí s tim počítat. To už neni sranda. Hlavní jsou výsledky týmu!
Pro mě kritéria jasná: Machry neberem. Berem týmové hráče. Rovněž bych si přál, aby se nám zachoval statut nejmladšího mužstva soutěže, tudíž žádný velký zvyšování věkovýho průměru.
Dvoří: Díky výsledkům hlavně fanoušci začínají chodit:-D, a bude to jen lepší. S kempem zas neblbni, ještě bych měl problém dostat se do sestavy:-D.
Hofi: Když je hráčů moc, nemůžou dostávat všichni stejnej asfalt-time, a musí s tim počítat. To už neni sranda. Hlavní jsou výsledky týmu!
#602,
před 14 lety,
hofi,
Dvoří: tady kolega z Jungle fever se s náma ( se mnou) bavil už po poháru, takže výsledkama to asi nebude :-D jinak Fingy říkal o někom z jeho bývalýho týmu a Vaňous taky o někom mluvil, ale jak říkám už bych nikoho dalšího nebral
#601,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.64.24
Hofi: neni to tak davno, kdy Funda daval rady at udelame kemp 50 hracu a vyberem :) a je to tu, stacilo par dobrejch vysledku, navic vsichni slyseli o nasi super parte a v lete nas kemp nemine :-D
#600,
před 14 lety,
hofi,
Vaňous uvidí večer, ale snad bude, takže by to mělo být v pohodě :).
Lukáš: jo počítáme s tebou. Nám se hodněkrát stalo, že nám někdo řekl, že půjde k nám a pak šel stejně jinam, tak uvidíš na konci sezóny nebo spíš někdy v srpnu.
Průser bude až se sejdeme, tak nás bude 3 lajny, takže nikoho dalšího už bych nebral
Lukáš: jo počítáme s tebou. Nám se hodněkrát stalo, že nám někdo řekl, že půjde k nám a pak šel stejně jinam, tak uvidíš na konci sezóny nebo spíš někdy v srpnu.
Průser bude až se sejdeme, tak nás bude 3 lajny, takže nikoho dalšího už bych nebral
#599,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.64.24
Ty vole nam uz se sami hlasej hraci Jo? Pristi sezonu budeme hrat hru "nejslabsi mate padaka" v tomto kole byl nejsilnejsim clankem Hofi naopak nejslabsim clankem byl opet Misa :-D kdo dostane padaka? :-D Vanous jak to s tebou vypada? Pude to?
Vaňous teda bude, to je super, ale jak řikám. Doufám, že je opravdu v pohodě, protože polovičatej gólman podá stejnej výkon jako hráč z pole v bráně. A navíc by riskoval zhoršení zranění.