Diskuze
#288,
před 14 lety,
hofi,
ip: 82.145.209.34
co dat ten turnaj uz tuhle nedeli? Kdyz nekdo nebude moct, tak normalne 20 unora
#287,
před 14 lety,
Hodnotitel - poslední článek,
ip: 90.177.103.155
Vzhledem k neúspěšnému závěru naši pohárové mise jsem původně zamýšlel bojkot článku, ale konečné umístění a tradice Hodnotitelových článků mě přemohla:)
Po sobotním souboji, kde finále viselo na vlásku přišel nemastný nedělní výkon v souboji o bronz zaviněný protaženými oslavami nePOSTUPU do finále, kde zodpovědnější z nás odcházeli po 5ti až 6ti hodinách a 15ti až 16ti pivech domů a zbytek včele s realizačním týmem a nejzáhadnějšíma střelcema turnaje se rozhodl pro delší posezení s projíždkou po Kladně, ale také pro sbírání nevšedních zážitků, které radši nebudou zveřejněny:)
Každopádně zápas s Junglem "A", postup do semifinále, malý pohár a vynikající oslavy jsou pro klub Notor Kladno příslibem do budoucna!
Tímto vyjadřuji poděkování všem zůčastněným, zejména pak posilám, které nám pomohli k tomuto úspěchu, v neposlední řadě také realizačnímu týmu (Siki), který se staral o prvidelný přísun iontových nápojů po celou dobu náročného turnaje:)
Ted nás čeká náročná sézona, kde určitě zužitkujem rady a zkušenosti,které nám poskytli hráči s reprezentačními zkušenostmi!
Po sobotním souboji, kde finále viselo na vlásku přišel nemastný nedělní výkon v souboji o bronz zaviněný protaženými oslavami nePOSTUPU do finále, kde zodpovědnější z nás odcházeli po 5ti až 6ti hodinách a 15ti až 16ti pivech domů a zbytek včele s realizačním týmem a nejzáhadnějšíma střelcema turnaje se rozhodl pro delší posezení s projíždkou po Kladně, ale také pro sbírání nevšedních zážitků, které radši nebudou zveřejněny:)
Každopádně zápas s Junglem "A", postup do semifinále, malý pohár a vynikající oslavy jsou pro klub Notor Kladno příslibem do budoucna!
Tímto vyjadřuji poděkování všem zůčastněným, zejména pak posilám, které nám pomohli k tomuto úspěchu, v neposlední řadě také realizačnímu týmu (Siki), který se staral o prvidelný přísun iontových nápojů po celou dobu náročného turnaje:)
Ted nás čeká náročná sézona, kde určitě zužitkujem rady a zkušenosti,které nám poskytli hráči s reprezentačními zkušenostmi!
#286,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
bude to asi jinak nevim to mi posílal Zíma 14 dní před začátkem sezóny a pak se to přelosovávalo ještě jednou
#285,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Zase Falcon, to už je trapný:-D
#284,
před 14 lety,
hofi,
nejbližší zápas je až
16k 5. březen Sítná 06 Notor Kladno - Falcon Kročehlavy
ale je to podle starýho rozpisu, takže se bude hrát tušim 26a27.2.
16k 5. březen Sítná 06 Notor Kladno - Falcon Kročehlavy
ale je to podle starýho rozpisu, takže se bude hrát tušim 26a27.2.
#283,
před 14 lety,
hofi,
mě by spíš zajímala ta fotka :) už ta z artzone vypadá hezky!
#282,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
...článek od hodnotitele výslovně zakazuji:-)!
#281,
před 14 lety,
goofy,
hele Dvoří doufam, že nechystáš článek o tý sobotě?
jinak tamto je Tkaná šála s oboustraným sublimačním potiskem
jinak tamto je Tkaná šála s oboustraným sublimačním potiskem
#280,
před 14 lety,
hofi,
byl jsem na zimáku a mini dresy do auta budou do 14 dní, takže čekam od každýho, kdo objednal peníze co nejdřív cena 200Kč za 1 dres.
Dále šálu pletenou dělá až od 100ks, což se nás netýká, ale říkal, že nám udělá ne pletenou, ale takvou tu jako je dres (nevim jak se jmenuje)
Dále šálu pletenou dělá až od 100ks, což se nás netýká, ale říkal, že nám udělá ne pletenou, ale takvou tu jako je dres (nevim jak se jmenuje)
#279,
před 14 lety,
hofi,
to je pro to, aby sis ho konečně založil :) ne teď vážně fotogalerie zatim neni na našich stránkách přístupná... ZATIM