ee Přes Rakovník postup již ve dvou zápasech | HBC Notor Kladno

Přes Rakovník postup již ve dvou zápasech

před 6 lety Jiří Zmeškal zhlédnuto 2441 krát

Notor je po roce opět v semifinále. Po na první pohled hladké výhře 2:0 na zápasy nad silnou rezervou extraligového Rakovníka se raduje z postupu a může se psychicky připravovat na boj o finále s Kamennými Žehrovicemi.

Soustředěnost na buly

05.05.2018 09:00
>>
Oblastní HbL Kladno - Play off - 1.ČTVRTFINÁLE
HBC Notor Kladno - HBC Rakovník B
7:2
(1:1,4:0,2:1)
branky: 9:15 ŠÍMA Jakub (Náprstek Vladimír) EQ, 20:18 KARAS Martin (Karas Michal,Mareš Michal) EQ, 23:09 ŠÍMA Jakub (Náprstek Vladimír,Štěpánek Miroslav) EQ, 23:27 KARAS Martin (Hrádek Jakub) PP, 24:23 DĚDEK Zdeněk (Pospíšil Martin) EQ, 33:25 KARAS Martin (Pospíšil Martin) EQ, 37:43 ŠÍMA Jakub (Náprstek Vladimír) EQ - 11:30 BENDL Ladislav (Tlustý Miroslav) PP, 41:41 SCHNAUBELT Milan (Ďurina Štefan) EQ střely: 32:18 vyloučení: 6:2 využití: 1:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Vokálová/Paiskr
sestava: Malý Radek - Hoffmann Lukáš,Štěpánek Miroslav,Pospíšil Martin,Náprstek Vladimír - Grossmann Tomáš,Karas Michal,Mareš Michal,Dvořák Michal,Ogurčák Petr,Šíma Jakub,Dědek Zdeněk,Hrádek Jakub,Karas Martin

K utkání číslo 1 přijel na Kladno Rakovník překvapivě ve slabší sestavě obdobné té před týdnem, kdy Notor v posledním zápase základní části zvítězil 4:2.

Rakovník byl v 1. třetině aktivnějším týmem, ovoce v podobě úvodní branky sebral ale postupem času přebírající otěže zápasu Notor, a to konkrétně v 10. minutě Funda, který po Ládově přihrávce zacílil přesně do šibenice. Rakovník s odpovědí nečekal příliš dlouho. O dvě minuty později v přesilovce nadvakrát dorážel Láda Bendl - 1:1.

Druhá část hry přinesla čtyřbrankovou smršť Notoru. Nejprve se v jednom střídání neplánovaně objevili na hřišti spolu bratři Karasové a hned z toho byla spolu s Čikem nádherná kombinace do prázdné brány pro zakončujícího střelce Mácu. Uběhly tři minutky a pak během pouhých 74 vteřin padly tři slepené branky. Funda opět zužitkoval přesnou Ládovu přihrávku, poté Máca udeřil z přesilovky a dílo dokonal svou první brankou v play-off v kariéře Zděnda, když dorazil na brankovišti Pospovu střelu. Na hřišti bylo v tuto chvíli jen jedno mužstvo.

Na začátku 3. třetiny zkompletoval hattrick Máca a poté se dočkal stejného kousku i Funda, kterému i napotřetí přihrával jeho dvorní nahrávač Láda. Rakovník se zmohl už jen na jediný zásah, když Schnaubelt utekl Mácovi. Domácí hřiště na Sítné tedy uhájeno celkem přesvědčivě.

06.05.2018 09:00
>>
Oblastní HbL Kladno - Play off - 2.ČTVRTFINÁLE
HBC Rakovník B - HBC Notor Kladno
1:4
(0:3,1:1,0:0)
branky: 22:30 TVARŮŽEK Martin (Schnaubelt Milan) EQ - 3:37 OGURČÁK Petr (Karas Michal) EQ, 6:03 HRÁDEK Jakub (Ogurčák Petr) EQ, 13:24 OGURČÁK Petr PP, 20:27 NÁPRSTEK Vladimír (Karas Martin,Ogurčák Petr) EQ střely: 27:25 vyloučení: 2:4 využití: 0:1 v oslabení: 0:0 rozhodčí: Michalidis/Kalabza
sestava: Malý Radek - Hoffmann Lukáš,,Pospíšil Martin,Náprstek Vladimír - Pospíšil Milan,Zmeškal Jiří,Karas Michal,Mareš Michal,Dvořák Michal,Ogurčák Petr,Šíma Jakub,Dědek Zdeněk,Hrádek Jakub,Karas Martin

V neděli se jelo do Rakovníka, a ten konečně nasadil čtyři hráče z extraligy. Vedle Schnaubelta nastoupili také Milan Sýkora, Martin Tvarůžek a Jakub Hildebrand, který ještě před pár lety válel za Moribundus, jehož nynější zastupující předseda Bugr právě v neděli udělal důležitý krok, když sám sebe obětoval, ale uvolnil přes souběžné termíny golmana Radka.

Již ve 4. minutě si vytvořil prostor mezi kruhy Oggy a prostřelil golmana. Dobrou produktivitu celého týmu v posledních zápasech podtrhl v čase 6:03 trefou od modré Bob, který zdá se konečně našel svoje místo v kádru, kterým je obrana. Hned v následujícím střídání právě Bob i se svým kolegou z obrany Pospou se nevídaně oba ocitli v souboji v útočném pásmu na hrotu útoku, a ještě z toho byl útočný faul. S vypětím všech sil se povedlo ubránit. Naopak o pár chvil později vybojoval míček Zděnda a ocitl se v běžeckém souboji s rychlíkem Schnaubeltem. Byl z toho Schnaubeltův faul a rozhodčí nařídil trestné střílení. Důvěru od trenéra Médi dostal Oggy. Oggy se rozeběhl k brance a chystal se na kličku do forhandu. Brankář Polakovič se dobře posunul, ale v momentě, kdy se zastavil o tyčku, druhou nohu trochu zvedl, vychýlil mírně bránu a Oggy ji přízemní střelou křížem trefil - 3:0.

Cíl hlavně nefaulovat nevyšel už v 1. minutě 2. třetiny, když Funda zachraňoval situaci drobným háčkem. Náročné oslabení vyšlo Notorům opět na jedničku. Ve 26. minutě vyšel jeden z protiútoků, když Oggy vyslal Mácu s Ládou do přečíslení 2 na 1. Máca na pravé straně ve střelecké pozici všechny překvapil a nádherně předložil do prázdné Ládovi - 4:0. Hned na to mohl zvýšit již na 5:0 Oggy, ale zblízka trefil jen golmana. Vzápětí ještě Milda dorážel skákavý míček do masky Polakoviče. A tak na druhé straně konečně kapituloval i Ráďa, když po Schnaubeltově příhře pálil Tvarůžek.

Zápas se lámal do druhé poloviny a Notoři se pomalu ale jistě začli plně soustředit na defenzivu. Ono to plně korespondovalo se silou soupeře, který měl na hřišti stále častěji nejsilnější složení. Soustředěný obranný výkon celého týmu a hlavně perfektní výkon Radka v brance znamenaly, že si Notor pohlídal vítězství bez většího dramatu. Podle zápisu měl Radek 26 zákroků, ale zcela jistě jich muselo být aspoň přes 40. Rakovník tlačil celou 3. třetinu a Radek se stal hrdinou zápasu.

Notor tedy postupuje a může se těšit na semifinále proti Žehrovicím, se kterými sváděl celé jaro těsný souboj o přímý postup právě do této fáze soutěže. Hrát se bude až přespříští víkend 19.-20.5. Druhé semifinále je beer Stars - Alpiq B.

Komentáře

Vložit komentář

 
Zrušit odpověď
14.kolo | neděle 28.04.2024 | 13:00
Notor - Falcon
3:4 SS
19.kolo | sobota 4.05.2024 | 09:00
Cvrčovice - Notor
12.kolo | sobota 11.05.2024 | 00:00
Mašiny - Notor
26.kolo | sobota 18.05.2024 | 00:00
Beer Stars B - Notor
nástěnka
ZÁPAS s CVRČOVICE
4.5. Sobota od 09:00hod. ZIMÁK
Sraz 08:00hod., nejpozději 08:30hod.
před rokem, bibrabfam
<a href=https://buycialis.hair>buy cialis online in usa</a> Inhibitory effects of phytoestrogens on PDGF BB 25 ng mL induced MAP kinase activity in SMCs pretreated for 60 minutes A and…
před rokem, AgasiZiz
Знакомства на Loveawake.Ru
<a href=https://loveawake.ru>Show more!</a>
před 2 lety, loveawake.ru
Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru