Diskuze
#2768,
před 13 lety,
Funda,
ip: 89.176.212.244
Zítra dorazím na hokej a vemu Jožu z práce jo:)
#2767,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
peníze na účtě celkem v kase 6400Kč
Díky Pospa!
Díky paní Dyka! :)
Díky Pospa!
Díky paní Dyka! :)
#2766,
před 13 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
My to stihnem :-)
#2765,
před 13 lety,
Pawel,
ip: 86.49.8.211
Dvoří to je tim, že mi to na hřišti nekazí žádnej černej ;-)
#2764,
před 13 lety,
hofi,
ip: 46.135.44.246
kdyz to stihnou, tak jedine dobre. Navic oproti Moribundusu by mel byt jen Dvori.
Ted otazka hrat v 8 lidech a spolehat se na to, ze to stihnou a nebo rict nekomu dalsimu? Kdyby to vyslo, tak hrat na 3.lajny je asi blbost...
Ted otazka hrat v 8 lidech a spolehat se na to, ze to stihnou a nebo rict nekomu dalsimu? Kdyby to vyslo, tak hrat na 3.lajny je asi blbost...
#2763,
před 13 lety,
hofi,
ip: 46.135.44.246
proc stiznost? Az na ten gol nohou a nejaky prihravky rukou to byl z jejich strany dobry vykon. Jen me zarazi ty asistence od toho tam prece jsou, aby to bylo ok. Ale nehrajem to prece na body :)
Zmeky: asi tam nebude volno. Protoze dost tymu tam ma dvojzapas, tak to prehodi na tuto casovou diru.
No bez druheho hriste se to asi neobejde, tak uvidime co vymysli.
Zmeky: asi tam nebude volno. Protoze dost tymu tam ma dvojzapas, tak to prehodi na tuto casovou diru.
No bez druheho hriste se to asi neobejde, tak uvidime co vymysli.
#2762,
před 13 lety,
-?-,
ip: 81.201.51.80
zmeky:ta mezera ktera vznikla je už zaplněna nějakou dohrávkou-bohužel,jedině to zkusit přehodit na nový hřiště-to ae nevím jak se k tomu vyjádří ostatní.
jinak ty asistence sem psal 3venkrtovi a budu chtít vyjadřenínebot u tho prý byl-tak sem zjedavý na jeho ohlas k tomuto tematu!!
jinak prosím všechny aby se nevyjadřovali k výkonum zminovaných osob na hřišti v pruhovaným-jsou lidé které tyto stranky prochází a čtou je-tím mám na mysli že by z toho mohl být trest pro cely tým jak peněžní tak i určitě jiný!
a pokud se i přesto chce vyjadřovat na toto téma tak dopuručuji napsat oficiální stížnost předsedovi rozhodčích a klidně i dalším lidí z veddení
jinak ty asistence sem psal 3venkrtovi a budu chtít vyjadřenínebot u tho prý byl-tak sem zjedavý na jeho ohlas k tomuto tematu!!
jinak prosím všechny aby se nevyjadřovali k výkonum zminovaných osob na hřišti v pruhovaným-jsou lidé které tyto stranky prochází a čtou je-tím mám na mysli že by z toho mohl být trest pro cely tým jak peněžní tak i určitě jiný!
a pokud se i přesto chce vyjadřovat na toto téma tak dopuručuji napsat oficiální stížnost předsedovi rozhodčích a klidně i dalším lidí z veddení
#2761,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Pochavala Chozému za rychlost. Taktéž jsem zvědav, co vyplodim za článek.
Dle videa na fb se odehrál v sobotu jeden zápas na novym hřišti.
Hofi: Čik řikal, že budou chtít stihnout ten nedělní ranní zápas, ale teďka mě napadlo, že když se ta Delta odložila, vznikne tam odpoledne časová díra ne?? Tak by se to dalo přesunout na pozdějš, s tim si myslim by souhlasili i Sparťani. No i když kdo ví?
Včerejší asistence a jejich nezapsání do zápisu je opravdu na pováženou, ale přesto bych se raději zdržel komentování rozhodčích na internetu.
Brácha rovněž spisovatelem: http://www.krocehlavy.banda.cz/clanek/88797/zimni-turnaj-v-n-straseci-uspokojiva-priprava/
Dle videa na fb se odehrál v sobotu jeden zápas na novym hřišti.
Hofi: Čik řikal, že budou chtít stihnout ten nedělní ranní zápas, ale teďka mě napadlo, že když se ta Delta odložila, vznikne tam odpoledne časová díra ne?? Tak by se to dalo přesunout na pozdějš, s tim si myslim by souhlasili i Sparťani. No i když kdo ví?
Včerejší asistence a jejich nezapsání do zápisu je opravdu na pováženou, ale přesto bych se raději zdržel komentování rozhodčích na internetu.
Brácha rovněž spisovatelem: http://www.krocehlavy.banda.cz/clanek/88797/zimni-turnaj-v-n-straseci-uspokojiva-priprava/
#2760,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Chozé ty si stejně nejlepší hej, stejně nejlepší:-)hezkej novej vzhled alba;)jsi šikulka
#2759,
před 13 lety,
Chozé,
ip: 90.177.11.247
Fotky s Moribundusem (Moribundem, abych byl přesný) jsou pod střechou.
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Moribundus_vs._Notor_11.3.2012
Spoluautorkou je Kamča, které tímto srdečně děkuji.
http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Moribundus_vs._Notor_11.3.2012
Spoluautorkou je Kamča, které tímto srdečně děkuji.