Diskuze
#2757,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
jinak s těma asistencema č.2
Nevim no prostě to tam napsat nechtěl, že to bylo prý vždy odrazem o golmana a Švenkrt povídal, že by se to mělo normálně počítat. Ale asi si to nechtěli komplikovat je to přece moc práce za ty peníze zapsat to pořádně ;)
ještě jsem mu ten papír přinesl a Ondra to poctivě vyplňoval :)
Nevim no prostě to tam napsat nechtěl, že to bylo prý vždy odrazem o golmana a Švenkrt povídal, že by se to mělo normálně počítat. Ale asi si to nechtěli komplikovat je to přece moc práce za ty peníze zapsat to pořádně ;)
ještě jsem mu ten papír přinesl a Ondra to poctivě vyplňoval :)
#2756,
před 13 lety,
hofi,
neni problém dodat 4ks na trénink až se bude hrát. Jen se mi jich nechce tahat 15ks z důvodu co jsem psal.
Co teda ten trénink? Necháme 16:30? Jestli jo dorazim zase rovnou z práce kolem 17:00hod.
Od dubna bych to určitě časově posunul...
Co teda ten trénink? Necháme 16:30? Jestli jo dorazim zase rovnou z práce kolem 17:00hod.
Od dubna bych to určitě časově posunul...
#2755,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Pokecáme o tom na tréninku, každopádně vem nějaký dobrý alespon na hru, s těma sračkama se hrát nedá!
#2754,
před 13 lety,
hofi,
míčky dávaji vždy domácí... Já neviděl, že by nám někdo dnes vzal míček. Jen vim, že 2 míčky podával Chozé od plotu při rozcvičce. A s těma šuntama hrát zápasy to prostě nejde.
Ono jde o to, že když vemeš těch 6 míčků, tak na rozcvičku je nás 10 lidí a navíc pokud si domácí těch 6 míčků je docela risk v tom, aby bylo s čim hrát. Myslim, že dneska si Moribundus sám zastřelil 8-10 míčků během zápasu.
Ono jde o to, že když vemeš těch 6 míčků, tak na rozcvičku je nás 10 lidí a navíc pokud si domácí těch 6 míčků je docela risk v tom, aby bylo s čim hrát. Myslim, že dneska si Moribundus sám zastřelil 8-10 míčků během zápasu.
#2753,
před 13 lety,
Dvoří,
Míčky: jenže jak sem si všiml, tak nám je normálně kradou, což znamená na zápas jich vzít cca 6 a zbytek těch mrdek a na trénink 10 a neřikej mi, že se jich 5 ztratí!
Prostě bych je spočítal a vždy vzal určitej počet a hlídal je, jinak to nejde, protože většinou míčky nosíme jen my!
Prostě bych je spočítal a vždy vzal určitej počet a hlídal je, jinak to nejde, protože většinou míčky nosíme jen my!
#2752,
před 13 lety,
hofi,
dobře v tom případě je potřeba koupit cca 100ks míčků (až jestli dá to město - zatim žádná odezva) a snad nám to vydrží i do další sezóny. Tyhle jak říkáš hnus míčky jsou z toho důvodu, že na tréninku jich minimálně 6 (slovy šest pro Grosse) zastřelíme (někdy se najdou) a neni to žádná škoda. Když zastřelíme ty drahý. Nevim přijde mi to zbytečný.
Tyhle hnus míčky máme od listopadu tušim a už nám jich zbylo jen cca 46ks...
je zbytečný ty míčky kupovat po 10ks každý měsíc. Třeba dneska máme ztrátu 3ks při rozcvičení...
Příště hrajeme se Spartou a to počítám, že o cca 5-6ks přijdeme
Tyhle hnus míčky máme od listopadu tušim a už nám jich zbylo jen cca 46ks...
je zbytečný ty míčky kupovat po 10ks každý měsíc. Třeba dneska máme ztrátu 3ks při rozcvičení...
Příště hrajeme se Spartou a to počítám, že o cca 5-6ks přijdeme
#2751,
před 13 lety,
gross,
ip: 78.80.22.13
hofi: prachy sem sebou mel. nejak mi to nedoslo jak sem prijel pozdejc...
#2750,
před 13 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
Jsem chtěl vyniknout... že jsem jim to hodil na hokejku ... jen to ten sráč dobře trefil :-D
#2749,
před 13 lety,
Dvoří,
Abych nezapomněl Fikymu to vezmu na hokej! a míče přinesu a hromadně je vystřílíme za plot;)
Jo a Pawliku si šikulka, to píchání ti prospívá:)
Jo a Pawliku si šikulka, to píchání ti prospívá:)
Jo vlastně ony byly všechny goly po dorážce :)))) fakt dementi