Diskuze
#2038,
před 13 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
Zdarec , pěkný výkon :-) vyhráli jsme zaslouženě... nicméně myslím , že by bylo fér toho suda opravdu koupit a ty kluky pozvat ať si dají s námi :-)
#2037,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
jj, tak tak, v pohodě.
#2036,
před 13 lety,
Smiler,
ip: 86.49.123.50
Zmeky: Ota se sám nabídl, v domnění že nemáme golmana jsem mu řekl at s tím počítá. Tak to rozmyslete, kdyžtak se mu dá napsat že nic, pokud by vanous chtěl jít.
Hofi: Serem na to, je to uzavřená věc, je to prostě jen škoda, protože bylo teplo a bylo by nás dost. Jestli to je jek říkáš, tak ten Kadlec je pěknej vikuk teda :)
Hofi: Serem na to, je to uzavřená věc, je to prostě jen škoda, protože bylo teplo a bylo by nás dost. Jestli to je jek říkáš, tak ten Kadlec je pěknej vikuk teda :)
#2035,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Smiler: Ok. Já měl v záloze Vaňouse bez bruslí a bratránka bez hokejky :-D. S Otou jsem mylně počítal, že nemá brusle. Škoda, že nečetl diskusi nebo se nehlásil na backchanáliích.
#2034,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.183.148.66
Kubo, ale vždyť jsem tu psal, že den před jsem mu byl platit za hřiště fakturu a domlouval jsem se s nim... pak jsem mu psal sms, tak jsem si logicky myslel, že to platí.
Já už bych to neřešil můžeme o tom pokecat třeba dneska večer případně další týden
Já už bych to neřešil můžeme o tom pokecat třeba dneska večer případně další týden
#2033,
před 13 lety,
Smiler,
Do brány jde zítra Ota, nikdo tu nepsal že někoho máme tak jsem mu řekl že s ním počítáme. OK???
Snad nás bude aspon 8. Notoru zdar.
Snad nás bude aspon 8. Notoru zdar.
#2032,
před 13 lety,
Smiler,
Já se nechci s nikym hádat,ale můj názor je ten, že místo tvého příspěvku č.1997 jsi měl zvednout telefon a domluvit to s nim napevno třeba na 8 hod. A bylo by vymalováno. Sám mi řekl, když mu dáme vědět dopředu tak neni problém, takže sms v uterý, na tu von se nám vysere.
Chápeš? Já to myslim dobře, vem si, že bysme se tam dneska sešli v 9, Pawel z Prahy atd.
Notabene, když to samý se stalo minulej týden.
Chápeš? Já to myslim dobře, vem si, že bysme se tam dneska sešli v 9, Pawel z Prahy atd.
Notabene, když to samý se stalo minulej týden.
#2031,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
no mě spíš přišlo jak si napsal děkujeme!!! Že jseš docela naštvanej. Svojí verzi jsem napsal níže, že jsem s nim byl domluvenej, ale bohužel to dopadlo takhle. No nic proberem to další týden a řekneme si všichni co a jak dál. Chtělo by to, abychom tam byli všichni a každý si k tomu řekl svoje...
Napíšu ještě jednu věc krom tý registrace s Ještěrem snad žádnej problém nebyl. O to víc mě mrzí občasný negativní reakce, ikdyž kolikrát třeba ze srandy! Upřímně chtěl bych vidět někoho z Vás. Ono je strašně krásný se o nic nestarat... míčků máme dost, peníze jsou, můžu přijít kdy chci on někdo ten zápis napíše...
Jsme dobrá parta a nechci, abychom se hádali kvůli blbostem!
Napíšu ještě jednu věc krom tý registrace s Ještěrem snad žádnej problém nebyl. O to víc mě mrzí občasný negativní reakce, ikdyž kolikrát třeba ze srandy! Upřímně chtěl bych vidět někoho z Vás. Ono je strašně krásný se o nic nestarat... míčků máme dost, peníze jsou, můžu přijít kdy chci on někdo ten zápis napíše...
Jsme dobrá parta a nechci, abychom se hádali kvůli blbostem!
#2030,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Hofimu jsem poslal mejla a Vy hlavně všichni doratže zítra na ten hokej.
#2029,
před 13 lety,
Smiler,
Já jsem řekl, že to děláš špatně? To snad ne?
Jen jsem si dovolil zavolat Kadlecovi, protože jsem tušil, že tam zas budem stát v 9 jak trubky a správce nikde.
Kadlec mi jasně řekl, že s žádným večerním treninkem tam nikdo nepočítá, že prý žádnou smsku nečetl a že příště máme dát vědět dřív tečka. Jask jsem koupil, tak prodávám.
Jen jsem si dovolil zavolat Kadlecovi, protože jsem tušil, že tam zas budem stát v 9 jak trubky a správce nikde.
Kadlec mi jasně řekl, že s žádným večerním treninkem tam nikdo nepočítá, že prý žádnou smsku nečetl a že příště máme dát vědět dřív tečka. Jask jsem koupil, tak prodávám.