Diskuze
#2028,
před 13 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
jsem pro aby sme si teda dali od hokejbalu nějaký odpočinek a jak hofi píše mužem dát posilku atd :D
#2027,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Zmeky to o tom vedoucim mužstva na to by stejně dřív nebo později došlo. jak říkám nebylo to prvně a taky říkám nezlobim se na nikoho! Jen si prostě uvědomte co vše to obnáší... probereme to v dalšim týdnu.
Možná bych to zrušil úplně jak píše Zmeky a chodil jen do haly popř. posilovna nebo běhání
Možná bych to zrušil úplně jak píše Zmeky a chodil jen do haly popř. posilovna nebo běhání
#2026,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Hoši netrénuje nikdo. Měli jsme se na to taky prostě na pár týdnů vybodnout. Nemusely být takovýhle dohady :-(. Zima patří hale. Hofimu napíšu emaila.
#2025,
před 13 lety,
hofi,
asi se mu nechtělo večer kvůli nám, když už nikdo netrénuje...
Včera mi říkal, že toho jednoho správce vyhodili a druhej tam bude až od února. Zatim je tam prý jen on, ale jen do 14:00hod. Ještě mi říkal, že klidně přijede, ale čim dřív to bude tim líp. Dneska jsem mu psal, že by nás bylo málo, že to musíme nechat na 21:00hod. a odpověď žádná... pokračování příběhu ví asi Kuba
Jak to tak vypadá, tak to asi budeme muset zrušit a začít trénovat až od února...
Včera mi říkal, že toho jednoho správce vyhodili a druhej tam bude až od února. Zatim je tam prý jen on, ale jen do 14:00hod. Ještě mi říkal, že klidně přijede, ale čim dřív to bude tim líp. Dneska jsem mu psal, že by nás bylo málo, že to musíme nechat na 21:00hod. a odpověď žádná... pokračování příběhu ví asi Kuba
Jak to tak vypadá, tak to asi budeme muset zrušit a začít trénovat až od února...
#2024,
před 13 lety,
hofi,
já napsal Kadlecovi ve 2 hodiny, že přijdeme. Odpověď žádná, tak jsem myslel, že s tim počítá, ale když mu Kuba volal, tak mu řekl, že neni...
Takže trénink asi neni
Takže trénink asi neni
#2023,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Asi jsem pako, ale z níže napsaného stále nevím, jestli je dneska trénink. :-)
#2022,
před 13 lety,
hofi,
a vůbec nejsem uraženej nebo naštvanej, aby jste si nemysleli... jen prostě vidim jak to je a bylo by lepší, kdyby to dělal někdo jinej!
#2021,
před 13 lety,
hofi,
já mam chladnou hlavu už dlouho jsem o tom přemejšlel... proto říkám příští týden schůze a tam to rozeberem.
#2020,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Hofi zase neblbni, já jsem ti v létě psal, že to nepůjde jen tak ze dne na den. A prosím všici chladnou hlavu, děkuji.
#2019,
před 13 lety,
hofi,
Takže Kuba zjistil, že dnes trénink neni fajn...
Jelikož nebyl první člověk co mi řekl, že to dělam špatně (chod klubu). Rozhodl jsem se, že bude lepší, když to bude dělat někdo jinej.
Promyslete to kdo by to chtěl dělat. Já za sebe navrhuji Zmekyho je to zodpovědnej člověk! Klidně si to může rozdělit i víc lidí mezi sebe, protože je toho vážně hodně, ale musíme mít oficiálního vedoucího...
Dal bych příští týden schůzku v hospodě a tam mi řeknete co a jak. Podklady dodam. Musim ještě zjistit, jestli se to musí hlásit na svaz. Protože na soupice jsem psanej jako vedoucí mužstva.
Pro určitýho člověka mam desky se všim od začátku fungování klubu což jsou doklady,účtenky,zápisy apod. Samozřejmě předam i peníze na rozhodčí a soutěž. Razítko, dále pak registrace a nevim ještě co dalšího. Vše tomu dotyčnýmu vysvětlim a snad to bude dělat líp, než já.
Dáme sraz v hospodě a tam to proberem osobně...Každopádně už mě nebaví se pořád s něčim nervovat, tak ať si to užije taky někdo jinej.
Jelikož nebyl první člověk co mi řekl, že to dělam špatně (chod klubu). Rozhodl jsem se, že bude lepší, když to bude dělat někdo jinej.
Promyslete to kdo by to chtěl dělat. Já za sebe navrhuji Zmekyho je to zodpovědnej člověk! Klidně si to může rozdělit i víc lidí mezi sebe, protože je toho vážně hodně, ale musíme mít oficiálního vedoucího...
Dal bych příští týden schůzku v hospodě a tam mi řeknete co a jak. Podklady dodam. Musim ještě zjistit, jestli se to musí hlásit na svaz. Protože na soupice jsem psanej jako vedoucí mužstva.
Pro určitýho člověka mam desky se všim od začátku fungování klubu což jsou doklady,účtenky,zápisy apod. Samozřejmě předam i peníze na rozhodčí a soutěž. Razítko, dále pak registrace a nevim ještě co dalšího. Vše tomu dotyčnýmu vysvětlim a snad to bude dělat líp, než já.
Dáme sraz v hospodě a tam to proberem osobně...Každopádně už mě nebaví se pořád s něčim nervovat, tak ať si to užije taky někdo jinej.