Diskuze
#1798,
před 13 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
jaj mrzi me ze sem nevidel hofiho zase vylityho:D jestli nebude golman, tak je trenink na hovno a na nic
#1797,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Dvoří mi volal, jestli nezrušíme zítra trénink co vy na to? Potřebuju to napsat dnes odpoledne kvůli faktuře.
Prý nejde Vaňous a nebyl by brankář. Hlavnim důvodem je asi fotbal
Prý nejde Vaňous a nebyl by brankář. Hlavnim důvodem je asi fotbal
#1796,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
už vim proč jsem kdysi přestal pít rum!!!
#1795,
před 13 lety,
Pawel,
ip: 90.177.11.247
http://kladenskelisty.cz/39182/prekvapeni-kola-notori-rozdrtili-dynamo/
#1794,
před 13 lety,
Dvoří,
ip: 109.80.164.164
aby ste se neposrali z těch projevů:-D
Hofi se poblil nananananá:-D
Máco stejně by ti tu hereckou etýdu na hokeji nežrali, takže sis vybral dobře:))
Chozé škoda no, toto vítězství věnujem jemu, Hudymu a Sikimu do báně!
příští týden jde Chalí a pokud se stihne vyřídit Ota, tak i on by mohl nastoupit k premierovému startu!
Důležité info: poslední zápas s kozlem je sobota 8:00, pak následuje společný oběd v restauraci Loreta a všichni budou patřičně vypadat (oblek, popř.kravata) :)) tak se zařiďte!
Hofi se poblil nananananá:-D
Máco stejně by ti tu hereckou etýdu na hokeji nežrali, takže sis vybral dobře:))
Chozé škoda no, toto vítězství věnujem jemu, Hudymu a Sikimu do báně!
příští týden jde Chalí a pokud se stihne vyřídit Ota, tak i on by mohl nastoupit k premierovému startu!
Důležité info: poslední zápas s kozlem je sobota 8:00, pak následuje společný oběd v restauraci Loreta a všichni budou patřičně vypadat (oblek, popř.kravata) :)) tak se zařiďte!
#1793,
před 13 lety,
Pawel,
ip: 90.177.11.247
Včera výborný! Takových zápasů by mělo být v sezoně víc!
Přidávam fotky z Vlků za Chozého, který sem zapoměl hodit odkaz: http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Vlci_A_vs._Notor_6.11.2011/
Přidávam fotky z Vlků za Chozého, který sem zapoměl hodit odkaz: http://notorkladno.rajce.idnes.cz/Vlci_A_vs._Notor_6.11.2011/
#1792,
před 13 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Ja bych chtel taky vsem podekovat za to jaky to vcera byla a to i Dynamakum za dobrej zapas a hlavne posilam, protoze bez nich by jsme to nedali a to vime vsichni.
Jinak v ty vcerejsi euforii sem zapomel vcera rict, ze tady nejsem pristi nedeli, takze bohuzel Trebiz beze me. Mrzi me to kort po vcerejsku o to vic.
A taky me velmi mrzi, ze vcera poprve chybel Choze a nevidel tu slavu
Jinak v ty vcerejsi euforii sem zapomel vcera rict, ze tady nejsem pristi nedeli, takze bohuzel Trebiz beze me. Mrzi me to kort po vcerejsku o to vic.
A taky me velmi mrzi, ze vcera poprve chybel Choze a nevidel tu slavu
#1791,
před 13 lety,
Máca,
ip: 85.13.72.226
Zdar chlapi ,
Chtěl bych vám moc poděkovat , tento zápas beru jako moc veliký úspěch (né jen to , že nás všechny chválil děda pinda , i doma před babičkou) . Ale hlavně .. když si vybavím , jak jsme tu spolu začínali , dostávali jsme od každého 10-15 gólů ... a o 3 roky později tu porazíme kluky co hráli ligu a repre. Díky všem za to jak na sobě pracujete a zlepšujete se... protože tento zápas nebyl zápasem jednotlivců , ale zápasem týmu !! a my zvládali jak obranu tak útok . Díky všem kluci !!
Ps: jsem rád , že jsem dal přednost zápasu s vámi před hokejem :)
Chtěl bych vám moc poděkovat , tento zápas beru jako moc veliký úspěch (né jen to , že nás všechny chválil děda pinda , i doma před babičkou) . Ale hlavně .. když si vybavím , jak jsme tu spolu začínali , dostávali jsme od každého 10-15 gólů ... a o 3 roky později tu porazíme kluky co hráli ligu a repre. Díky všem za to jak na sobě pracujete a zlepšujete se... protože tento zápas nebyl zápasem jednotlivců , ale zápasem týmu !! a my zvládali jak obranu tak útok . Díky všem kluci !!
Ps: jsem rád , že jsem dal přednost zápasu s vámi před hokejem :)
#1790,
před 13 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
dvoří to ste museli zkončit před chvíli nebo ještě pokračujete u tebe? :D :D
#1789,
před 13 lety,
Dvori,
ip: 109.80.164.164
Tohle byla ale kurva voslava! Hvezda je Hofi-vytlacil ze sebe vse co se dalo a ja mu fandil Heeeeej:-D