Diskuze
#1788,
před 13 lety,
Vojtí,
ip: 81.201.48.24
Nejlepsi vec, kurva gratuluju k vysledku ;)
#1787,
před 13 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
koukám, že Dvoří si zase vymejšlí pohádky. Ono to s těma kartama neni jak vypráví. Vyhrál 2x a tim je to u konce ;)
Zítra konečně někdo vyhraje buly hurááá :) koukam, že asi nebudeme hrát na tři útoky, ale asi i na tři obrany :)
Zítra konečně někdo vyhraje buly hurááá :) koukam, že asi nebudeme hrát na tři útoky, ale asi i na tři obrany :)
#1786,
před 13 lety,
SIKI,
ip: 109.80.164.164
Nazdar opičáci!
Gratuluju k pěknejm výsledkum. Jsem tu na Ostrově celkem kvalitně informovám a fandim i přes mříže! Jsem teď zvědavej, jak se poperete s týmama z 1. skupiny. Nějakej ten výsledek už vim, ale jsem moc zvědavej jak to bude pokračovat ;-)
Teď pár rad:
1. Nehrajte s Dvořím poker, obere vás o vše.
2. Dejte Hofimu milu! Hlavně Čik by měl zajet asi do Makra.
3. Nechlastejte woe! Jinak se těch van nezbavíte! Že jo Misa.
4. nelze na internetu publikovat (zítra v kabině ukážu dopis)
Jinak Dvoří řikal, že muj poslední dopis Vás trošku rozhodil. Diky za projevenou soustrast, ale klucí mohlo to být ještě horší. Třeba kdybych se vyboural, totálně rosekanýmu by mi udělali plastiku a já bych se probudil v nemocnici s obličejem Hofiho a jménem Michal Mareš:-D
AŤ ŽIJE NOTOR!
ZDAR SIKI
Gratuluju k pěknejm výsledkum. Jsem tu na Ostrově celkem kvalitně informovám a fandim i přes mříže! Jsem teď zvědavej, jak se poperete s týmama z 1. skupiny. Nějakej ten výsledek už vim, ale jsem moc zvědavej jak to bude pokračovat ;-)
Teď pár rad:
1. Nehrajte s Dvořím poker, obere vás o vše.
2. Dejte Hofimu milu! Hlavně Čik by měl zajet asi do Makra.
3. Nechlastejte woe! Jinak se těch van nezbavíte! Že jo Misa.
4. nelze na internetu publikovat (zítra v kabině ukážu dopis)
Jinak Dvoří řikal, že muj poslední dopis Vás trošku rozhodil. Diky za projevenou soustrast, ale klucí mohlo to být ještě horší. Třeba kdybych se vyboural, totálně rosekanýmu by mi udělali plastiku a já bych se probudil v nemocnici s obličejem Hofiho a jménem Michal Mareš:-D
AŤ ŽIJE NOTOR!
ZDAR SIKI
#1785,
před 13 lety,
Máca,
ip: 109.80.65.170
na poker bych šel :))) jo a zítra bych rád nastoupil , pokud se vejdu :)
#1784,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
Jestli bude ve 40. minutě zas přesilovka, jdu na plac:-D, do třetice všeho dobrého.
#1783,
před 13 lety,
Klóča,
ip: 109.80.180.165
tak zítra jasné 3 body!!! :-D první prohra dynama ;-) včera Dvoří vymyslel taktiku tak to půjde :-D
#1782,
před 13 lety,
Klóča,
dnes nějaké pětipívo a pokr?????????? :-D
#1781,
před 13 lety,
Zmeky,
ip: 213.151.77.67
:-(((, tak Hudy drž se, a my zatim uděláme na hřišti co nejvíce pro to, aby měl marod aspoň malý důvod k radosti. V týdnu tam musíme zajet.
#1780,
před 13 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
kloča jel bych taky ae mám pískáni regionu :(( tak snad přes týden se tam dostanu.tak ho zatím pozdravuj
#1779,
před 13 lety,
Klóča,
v sobotu tam určitě pojedu