Diskuze
#1357,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
gross pujde na strahov zitra jelikoz mu dnes dvori da jeste chaliho
#1356,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Kurňa včera jsme si na Strahově řikali něco jinýho, tak já už nevim.
#1355,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.183.136.98
koukej
Podmínky nastoupení k utkání:
• na soupisce uvedený hráč, který nemá u svého jméno svůj vlastnoruční podpis nebude rozhodčím připuštěn ke hře !!! vedoucí mužstva zodpovídá za správnost
http://www.hokejbal-kladno.cz/?page=dw
Podmínky nastoupení k utkání:
• na soupisce uvedený hráč, který nemá u svého jméno svůj vlastnoruční podpis nebude rozhodčím připuštěn ke hře !!! vedoucí mužstva zodpovídá za správnost
http://www.hokejbal-kladno.cz/?page=dw
#1354,
před 14 lety,
hofi,
Zmeky: no právě. Taky je mi to divný, ale já jsem teď někde v propozicích četl, že to být musí. Radši se optam
#1353,
před 14 lety,
Zmeky,
Hofi: To je jedině dobře, taková chyba už se prostě stát nesmí!
Avšak já ti nic podepisovat nebudu, protože od Ledna toto pravidlo už neplatí. Stačí mít soupisku vytisknutou, ale podepisovaná být nemusí.
Avšak já ti nic podepisovat nebudu, protože od Ledna toto pravidlo už neplatí. Stačí mít soupisku vytisknutou, ale podepisovaná být nemusí.
#1352,
před 14 lety,
Zmeky,
Hofi: Tak promiň, v tom případě jsem to špatně pochopil, za to se omlouvám, ale v podstatě jde o to, že zas zbytečně hysterčíš. Takoví jsou oni, a my s tím nic neuděláme:-(. Kotek holt čeká, až bude mít všechny registračky potřebný pro cestu na Strahov a nebo zas čeká jako na jaře, až vyklepnem Narko :-)
#1351,
před 14 lety,
hofi,
jo a promiň, že se staram, aby bylo vše v pořádku! Nerad bych, aby se stala chyba jako tenkrát s Ještěrem... Musim tu soupisku ještě vytisknout a musíte mi to před zápasem podepsat.
Proto jsem to chtěl mít už dřív, aby byl klid. Stačilo, aby Kotek dal razítko na SS a bylo by. A Gross by tam zajel jako teď za což mu děkuju.
Proto jsem to chtěl mít už dřív, aby byl klid. Stačilo, aby Kotek dal razítko na SS a bylo by. A Gross by tam zajel jako teď za což mu děkuju.
#1350,
před 14 lety,
hofi,
jak promluvit co to meleš? Dvořák mi volal včera co Hudy, jestli ho máme a taky Fundu atd.. tak jsem mu řekl, že Hudy má ten přestupák a dával ho jemu a že mu Kotek řekl, že to zařídí. Nejde o Hudyho, ale o Kotka.
Kotek to má asi měsíc a neni to schopný podepsat za to Hudy nemůže, jestli si to pochopil takhle
Kotek to má asi měsíc a neni to schopný podepsat za to Hudy nemůže, jestli si to pochopil takhle
#1349,
před 14 lety,
Zmeky,
Hofi: A nechceš si o tom nejdřív s Hudym promluvit, než sem vybliješ takovýhle hovadiny? Tohle je od tebe hodně nefér! Dál pokračovat radši nebudu...
A za druhý: Úplně to nehoří, mělo by nás být v sobotu 10.
A za druhý: Úplně to nehoří, mělo by nás být v sobotu 10.
Gross super ještě jednou dík. Jsem rád, že tam nemusim