Diskuze
#1346,
před 14 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Kluci, jestli máte někdo horkovzdušnou pistoli, mohli by jste ji vzít zítra na trenink? Potřeboval bych si vyměnit lopatu... Díky..
#1347,
před 14 lety,
Pospa,
ip: 80.188.44.114
Kluci, jestli máte někdo horkovzdušnou pistoli, mohli by jste ji vzít zítra na trenink? Potřeboval bych si vyměnit lopatu... Díky..
#1345,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
jo super Dvořák ukončil kariéru :) krásný překvápko
#1344,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Jeoffrey: to je pravda, bohužel většina z nás pracuje a jelikož máme velmi úzký kádr, tak absence 2-3 lidí na tréninku je strašně vidět..
Vaňous: hofiovina je zákeřná, ale už jsme vynalezli protijed, tak ti ho přinesu:)))
Jinak článek hotov, ještě večer doma udělám nějaké úpravičky, nadpis a posílám.
Jo a mám pro vás na středu překvápko, tak se těšte, doufám, že to vyjde!
Vaňous: hofiovina je zákeřná, ale už jsme vynalezli protijed, tak ti ho přinesu:)))
Jinak článek hotov, ještě večer doma udělám nějaké úpravičky, nadpis a posílám.
Jo a mám pro vás na středu překvápko, tak se těšte, doufám, že to vyjde!
#1343,
před 14 lety,
Jeoffrey,
ip: 86.49.123.100
Vanous: V době treninku neexistuje lepší program
Souhlasím s tím, že účast a hlavně nasazení na tréninku by mělo být trochu někde jinde.
Souhlasím s tím, že účast a hlavně nasazení na tréninku by mělo být trochu někde jinde.
#1342,
před 14 lety,
vana,
ip: 217.194.170.104
panove:Zmeky:: chut k trenovani by byla kdyby 1) lepsi ppcasi k tomu 2) kdybych nemel lepsi program 3)kdyby n treninku byly vsichni,uroven se zvedla uz to je v cajku!!
a za 4 a to nejdulezitejsi-seevedomi mi nechybi ae tak kdyz perfektne zachytal tak nejaky strach musim mit,jinak by to bylo docela divne!!(Podle me aspon jo) a k tomu bylo by to super mit Maru v tymu!! Dvori:hofiovinou netrpim a pokud nekdy jo tak nejsem jedinej je totiz strasne nakazliva :D :D
a za 4 a to nejdulezitejsi-seevedomi mi nechybi ae tak kdyz perfektne zachytal tak nejaky strach musim mit,jinak by to bylo docela divne!!(Podle me aspon jo) a k tomu bylo by to super mit Maru v tymu!! Dvori:hofiovinou netrpim a pokud nekdy jo tak nejsem jedinej je totiz strasne nakazliva :D :D
#1341,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Máme v týmu 2 závažné nemoci, snad s příchodem nové sezóny obě vymizej:-) pejrakovina (postižení: Smiler,Hofi,Misa,Chalí) a hofiovina (postižení: Hofi,Vaňous) :-D snad se nerozšíří ještě impotence (zatím jen Zmeky-14 zápasů bez gólu) :-D
#1340,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Že by nový titulní hrdina? ... Negative-golman? Perfektní brankář s podivuhodnou povahou a nepříliš velikou chutí trénovat. I přes vynikajicí výsledky má příliš malé sebevědomí, či dokonce obavy o svůj talent a neustále se snaží protlačit na své místo někoho jiného?? :-D
Sakra, kdybych uměl kreslit, na komiksu bych již usilovně pracoval, materiálu by bylo hodně :-D
Pokud jde o mě, chtěl bych do týmu Vás oba, nicméně si myslim, že nemá absolutně žádný smysl, aby jeden z Vás dělal dvojku :-)
Sakra, kdybych uměl kreslit, na komiksu bych již usilovně pracoval, materiálu by bylo hodně :-D
Pokud jde o mě, chtěl bych do týmu Vás oba, nicméně si myslim, že nemá absolutně žádný smysl, aby jeden z Vás dělal dvojku :-)
#1339,
před 14 lety,
vana,
ip: 217.194.170.104
panove velka gratulace k vyhre v turnaji :D a koukam ze mara se perfektne ukazal v brane za vama takze super! a doufam ze me uz nebudete chtit v branr :D :D
Přesně sjem to říkal, že to bude zase na poslední chvíli. Má to u sebe měsíc a nebyl schopný to podepsat...