Diskuze
#1318,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Dvoří: hele když už jsme u těch triček mam tam taky díru, ale to se zašije vem čert. No píše se tam, že se to má prát naruby a na málo stupňů.Spíš by mě zajímalo kdo si další koupí triko? Říkal si, že Chalí a kdo dál? Máme jich pořád dost. Mišelin a Fiky si vemou a k tomu jestli Vaňous bude chtít XXL to hnědý nevim říkal včera, že jo. Pořád ale bude zbývat cca 4x velikost L a 8x velikost XL
#1317,
před 14 lety,
hofi,
míčky jsem dnes koupil ze svýho... až bude vhodná situace vemu si je z kasy. Jen aby jste o tom věděli až třeba v listopadu zmizí talíř z kasy dam vědět dopředu.
#1316,
před 14 lety,
Dvori,
ip: 46.135.32.235
Vanous, Pluhac pozvem az budem poradat turnaj my treba pristi rok be Stragu s nejakou grilovackou atd... tady na kladne jim nemame co nabidnout.. jinak triko prines a ja tam dojdu na reklamaci, zeptej se mamy na kolik stupnu to prala, pac ja to mam v poho, Kazdopadne to prines!
#1315,
před 14 lety,
hofi,
neříkej mě... řekni to jemu! Nový triko Ti můžu klidně dát
#1314,
před 14 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
Dvoří hofi:stížnost na týmové triko,po jednom vyprání ho mužu tak akorát si vzít max. pod vystroj celý znak pustil barvu a triko je flekatý jak dalmatýn,chci reklamovat,nebo nový triko!!
#1313,
před 14 lety,
váňa,
ip: 81.201.51.80
Vocasové:kdyby ste pozvali Petra Pasčenka s Johnnym tak si myslím že by přijeli si zahrát turnaj!!!ae co se dá dělat nikdo nemyslí na utožování vztahu (kamarádství) s jinýma lidma než z kladna :(
A ještě se to dalo vyšperkovat tím že se dalo domluvit s Dobrotou a pozvat celý jejich tým na ten turnaj!!!
Zmeky myslel sem že tě to napadne třeba.
A ještě se to dalo vyšperkovat tím že se dalo domluvit s Dobrotou a pozvat celý jejich tým na ten turnaj!!!
Zmeky myslel sem že tě to napadne třeba.
#1312,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Mára: Super. :-)
Dvoří: Zápisný si vyberu sám a na zápisný nedám ani korunu z kasy, poněvadž by měl každej tak pajsku. 10.9. Nemůžu:-(. Můžu jen pátek a to asi nemá cenu před zápasem něco velkýho, myslim tim něco opravdu velkýho:-D.
Dvoří: Zápisný si vyberu sám a na zápisný nedám ani korunu z kasy, poněvadž by měl každej tak pajsku. 10.9. Nemůžu:-(. Můžu jen pátek a to asi nemá cenu před zápasem něco velkýho, myslim tim něco opravdu velkýho:-D.
#1311,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Hofi: jasný vyber kilo + zmekymu pokuty - Pejraci, hráči co dali hattrick (jo to sem vlastně jen já) :-D a tak dále, ať je na zápisný či rozlučku :)
jo a ofiko termín zápisného 10.9. po zápase s Černou Hvězdou, tak se zařiďte!!
a Pawliku, Chozéé jak to vypadá s chatou toho 22.10. po zápase??
jo a ofiko termín zápisného 10.9. po zápase s Černou Hvězdou, tak se zařiďte!!
a Pawliku, Chozéé jak to vypadá s chatou toho 22.10. po zápase??
#1310,
před 14 lety,
hofi,
ikdyž bude nás jen 10 lidí +-, takže by bylo lepší asi kilo a co zbyde bude na míčky do kasy
#1309,
před 14 lety,
hofi,
zítra dáme teda každý hráč 50Kč, tak se na to připravte + příspěvky a Kuba má dluh za ty trika