Diskuze
#107,
před 15 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
PŘIPADAM SI JAKO BLÁZEN! Napište už někdo něco :)
#106,
před 15 lety,
hofi,
Alpiq bych bral. Oggy mi to hlásil už dlouho dopředu, že jestli bude pohár, tak půjdou.
Nevěřim tomu, že by Funda přišel sliboval nám už hodně věcí z minula :) už loni přece chtěl hrát za nás a nic. Tim nechci říkat, aby nechodil bude jedině dobře, když přijde! Jen říkám svuj názor, že nevěřim, že by přišel
Nevěřim tomu, že by Funda přišel sliboval nám už hodně věcí z minula :) už loni přece chtěl hrát za nás a nic. Tim nechci říkat, aby nechodil bude jedině dobře, když přijde! Jen říkám svuj názor, že nevěřim, že by přišel
#105,
před 15 lety,
hofi,
chtělo by to nějak vymyslet máme 5 lidí z jiných týmů a to se mi ještě hlásil Dobrota a Martinovský
Oggy
Nedvěd
Jirotka
Hudy
Funda
+ Máca měl propadlou registraci, ale to se vyřešilo dneska :)
problém by vymizel, kdyby Hudy měl podepsanej ten přestupák a udělala se mu ta registrace, ale to se bohužel nepovede, jelikož Homola je prý na horách.
Alpiq sice nepřijde 1 zápas proti rytířum, ale na další 2 (Falcon a Dynamo) máme slíbenou účast, takže jak to vyřešíme?
Oggy
Nedvěd
Jirotka
Hudy
Funda
+ Máca měl propadlou registraci, ale to se vyřešilo dneska :)
problém by vymizel, kdyby Hudy měl podepsanej ten přestupák a udělala se mu ta registrace, ale to se bohužel nepovede, jelikož Homola je prý na horách.
Alpiq sice nepřijde 1 zápas proti rytířum, ale na další 2 (Falcon a Dynamo) máme slíbenou účast, takže jak to vyřešíme?
#104,
před 15 lety,
hofi,
máme leden chtělo by to peníze :)
#103,
před 15 lety,
hofi,
Vaňousi, jestli přijde Funda máš u mě pivo... protože tomu vážně nevěřim :) hlavně jsem zvědav jak to poskládáme... Oggy, Jirotka a Nedvěd sice v sobotu nepřijdou, ale další zápasy na Falcon a Dynamo půjdou... dále tu máš Fundu a Hudyho a povolený jsou 4 ne?
#102,
před 15 lety,
pospa,
ip: 81.201.48.26
už se těšim na sobotu :) :D
#101,
před 15 lety,
hofi,
ip: 82.145.209.13
ale stejne asi oggy a spol. nebudou na vsechny zapasy
#100,
před 15 lety,
hofi,
ip: 82.145.209.15
mas asi pravdu. Hlavne, aby oggy a spol. chodili porad. Co ja vim, tak Dvori a Gross nebudou 1 zapas. Co se tyce vyberu, tak doufam, ze se nikdo neurazi. Zapasu bude v sezone dost! Me je to jako obranci jedno. Klidne hrajte na 6 utoku :)
#99,
před 15 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
Hofi: Tak uděláme nominaci ne??:) a jestli někdo nebude moct, tak povoláme dalšího v pořadí. Bude zima a nemá cenu, aby se točili 3 lajny, to bychom umrzli. Dvě lajny by byly ideální. Vzal bych maximálně 12 hráčů do pole. Podle produktivity má jasno první lajna, pak samozřejmě všechny posily. Plus Gross s Dvořím si potřebují vyzkoušet zápas a pak už jen maximálně Pospa, toť vše.
zajímavý pig-notor :-D
tim by se vyřešil náš problém 4 hráčů :)