Diskuze
#88,
před 14 lety,
vaňa,
ip: 81.201.51.80
já jsem pr o se přihlásit do toho poháru aspon bude zase prdel :D
#87,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
Okresní svaz hokejbalu Kladno vás tímto zve k účasti na dalším ročníku tradičního Kladenského poháru. Startovné na tým je 200 Kč + 350 Kč za každý odehraný zápas (namísto 600 Kč placených v řádné sezóně).Z propozic turnaje: hrací doba 3 x 12 minut (s tresty 1, 3 a 6 min.). Hráči, kteří si odpykávají disciplinární trest, nastoupit (tresty se do poháru nepřenášejí, ani nezapočítávají). Naopak hráč, který by v poháru obdržel (trest ve hře), odpyká trest zastavení činnosti v jarní části Okresní hokejbalové ligy!!! Dva vyšší tresty v Kladenském poháru = STOP na následující utkání poháru. V každém mužstvu mohou nastoupit 4 hráči z jiných týmů či 4 neregistrovaní hráči, možné je rovněž spojení dvou týmů v jeden.Předpokládaným prvním hracím dnem Kladenského poháru 2011 je sobota 8.ledna (start soutěže bude přizpůsoben počtu přihlášených týmů). Přihlášky je možné zasílat na adresu či telefon kteréhokoliv člena OSHb Kladno. Sportu zdar, Venca Kužel.
#86,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 81.201.48.26
HALA DOMLUVENA!!! Kablovka. Každý podnělí od 20:30 na hodinu a půl. Začínáme Příští týden zcela výjmečně od 19:00, středa volná vůbec nebyla. Stojí to 4 kila na hodinu, takže apeluju na vás: choďte! Je nutný, aby nás chodilo pravidelně minimálně 10, jinak to nemá cenu, přinejhoršim to zkrouhnem na hodinu. Prosím Hofiho, aby tučně zvýraznil pro blby.
#85,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
jj je to asi jediná možnost. Zkoušel jsem okolí Doksy, Jeneč, Dobrá a všechno od 6 obsazeno až do 10 do večera a pochybuju, že by někdo měl čas třeba ve 4 ve všední den. Kladno jedině ještě nějaká škola, ale tomu taky moc nevěřim... příští rok to chce zamluvit už někdy v srpnu a bude!
#84,
před 14 lety,
Zmeky,
Vaňo: to já..., je to kablovka, už mam číslo, dneska budu volat
#83,
před 14 lety,
vaňa,
ip: 81.201.51.80
hofi:kde jsi možná schrastil tu halu???? :)
#82,
před 14 lety,
Zmeky,
Jelikož mi Váňa dal do kasy kilo za desítku od Junglu, na jeho popud tímto uděluji každému zúčastnícímu se hráči poplatek 50,- za nulu proti Beerům, protože obvzláště za tento zápas si to všici zasloužíme, i když někteří jsou v tom namočeni spíše neprávem, někteří však po právu, nedá se nic dělat. Tímto prosím Hofiho, aby doplnil kolonku zápasy. Omlouvám se, že jsem neudělal reporty. Když bylo potřeba, neměl jsem čas, pak už to bylo pasé, kort teď už.
#81,
před 14 lety,
hofi,
já jsem asi taky debil spíš Zdebil :-D
#80,
před 14 lety,
sasu hovi,
vzkaz pro Pospu a spol. Debilové máme stránky na blbý dotazy neodpovídám!!! Chápu člověka s rytířů, který naše stránky neznaji, ale co ostatní? Roman, Pospa...
#79,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
TRÉNINK: neni odklizeno a nejspíš nebude trénink ani příští týden. V pondělí mi bude volat co a jak
ZÁPAS: Psal mi Švenkrt, že je to odložený pro blbý počasí
ZÁPAS: Psal mi Švenkrt, že je to odložený pro blbý počasí