Diskuze
#1128,
před 14 lety,
Hudy,
ip: 88.208.100.37
zdárek hoši ve čtvrtek dorazim na trénink nemůžu dát kotkovi žádný papíry k podpisu je ve švícarsku na dovolený sháněl jsem ho takže papíry budu mít podepsaný tříští týden těším se na vás hošci :)
#1127,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Pohled na nástěnku neúprosný:-), peníze, peníze hýbou světem:-D.
Pánové do půlky příštího týdne by mělo být jasno o nadcházející sezóně a já doufám, že je Vám jasné, že ať to dopadne jakkoliv, budeme muset hodně lidem hodně dokazovat. A proto začněte (nepřestávejte) na sobě pracovat:-). Za 2 týdny nás čeká 1. přípravný duel.
Pánové do půlky příštího týdne by mělo být jasno o nadcházející sezóně a já doufám, že je Vám jasné, že ať to dopadne jakkoliv, budeme muset hodně lidem hodně dokazovat. A proto začněte (nepřestávejte) na sobě pracovat:-). Za 2 týdny nás čeká 1. přípravný duel.
#1126,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.178.12.227
Hoši kdo chce trička NOTOR Kladno (žluto-hnědé, hnědo-žluté), tak přineste Hofimu na trénink 4 kila za 2ks jo? (nejspíš to bude levnější tak zbytek dáme do kasy) velikosti budou. Ti co nejdete na trénink prachy kdyžtak pošlete ať to můžu zaplatit. Dik
#1125,
před 14 lety,
misa,
ip: 109.80.65.170
nejdu běhat, mam zase hokej
#1124,
před 14 lety,
hofi,
ip: 81.201.50.218
Zmeky: Hudyho a Vojtu má u sebe Dvoří... a oni to pak musí odnést Alpiqu B, aby jim to schválili a Kloček to má u sebe jen musí dát peníze Torpédu ... to je celý problém ;)
já jim píšu pořád a nikdo z nich mi nenapsal. Taky chci mít klid a mít to vyřešený. Pak bude hoňka...
Dnes přijde na běhání Dobrota :) a říkal, že by mělo být ještě nějaký jednání, tak uvidíme
já jim píšu pořád a nikdo z nich mi nenapsal. Taky chci mít klid a mít to vyřešený. Pak bude hoňka...
Dnes přijde na běhání Dobrota :) a říkal, že by mělo být ještě nějaký jednání, tak uvidíme
#1123,
před 14 lety,
Zmeky,
Poslední odkaz: Rozsáhlá fotogalerie ze zimního přáteláku ve Strašecí... http://fotky.efel.cz/20-02-2011_-_HBC_NS_B_x_Notor_Kladno/index.php
#1122,
před 14 lety,
Zmeky,
Gross: mě taky ne, vůbec ne. Ještě nikdo nebyl nějak výrazně proti. Ostatně ono je cokoliv lepší než 6-6-6.
#1121,
před 14 lety,
Zmeky,
Hofi: to je jednoduchý, přestupáky ke mě. Mám takové tušení, že zmíněné pány v pátek večer někde potkám, tak bude podpisová akce:-D.
Liga v Praze má i další výhody. Kohokoliv z Kladna bychom si v případě potřeby mohli na ss vytáhnout a naopak bychom mohli sami jednotlivě sbírat další zkušenosti tady doma. To by byla pak prdel, kdyby každej vejkend někdo proti někomu nastoupil:-D.
Liga v Praze má i další výhody. Kohokoliv z Kladna bychom si v případě potřeby mohli na ss vytáhnout a naopak bychom mohli sami jednotlivě sbírat další zkušenosti tady doma. To by byla pak prdel, kdyby každej vejkend někdo proti někomu nastoupil:-D.
#1120,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Me by ta Praha fakt nevadila hosi:) byla by to paradni motivace
#1119,
před 14 lety,
Zmeky,
Věci se pohnuly. Změní se to nebo potáhneme na Prahu.
Hofi, Dvoří: Dobře Vy. Teď už je to jen na nich, ať rozhodnou co nejdřív. Ještě bych se nebál jim klidně dát nějaký to ultimátum, protože času moc neni a mým velikým přáním je, aby to bylo všechno rozhodnutý do konce Července. Pokud nebudou vůbec komunikovat, alou pryč.
Hofi, Dvoří: Dobře Vy. Teď už je to jen na nich, ať rozhodnou co nejdřív. Ještě bych se nebál jim klidně dát nějaký to ultimátum, protože času moc neni a mým velikým přáním je, aby to bylo všechno rozhodnutý do konce Července. Pokud nebudou vůbec komunikovat, alou pryč.