Diskuze
#1107,
před 14 lety,
Popi,
ip: 81.201.48.27
Jestli byla Delta níž, tak tam samozřejmě má jít ona. Jinak Váňo, paráda že budeš jen pískat a ten ss, no aspoň nevypadneš z formy, jestli Tě teda ňáká někdy potkala.
#1106,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
Popi: snad s Deltou ne? nebo jako proč šla Delta nahoru a Unhošť dolu?
nechápu proč se to neudělalo na 2 ligy
nechápu proč se to neudělalo na 2 ligy
#1105,
před 14 lety,
vana,
ip: 78.102.232.201
super :( seru na to o tohle nestojím.buddu max pískat a hofi vypiš mi ss díkec bližší info podám ve čtvrtek na tréninku.
#1104,
před 14 lety,
Popi,
ip: 81.201.48.27
Nazdar hoši. Tak je hotovo, 3 skupiny po šesti týmech, takže spolu s Unhoští se přdáváte ke Spartě, Moribundusu, Rytířům a Extrému do trojky.
#1103,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Dvoří: Za mne rozhodně "L"
#1102,
před 14 lety,
hofi,
ip: 80.188.205.234
dneska jsem mluvil se šéfem a prý mu to mam připomenout... tak snad by to mohlo jít od tý středy :) sralo by mě kdybych nemoh jet! Byl bych asi jedinej a navíc záloha v prdeli
hele 3 skupiny je vážně na hov... dal bych 2 ligy po 9 týmech. Sice bychom stejně hráli s Extrémem atd., ale byl by tam i nějaký ten zápas s horníma týmama
Oggy a Méďa: Mam to pro Vás vyplněný
hele 3 skupiny je vážně na hov... dal bych 2 ligy po 9 týmech. Sice bychom stejně hráli s Extrémem atd., ale byl by tam i nějaký ten zápas s horníma týmama
Oggy a Méďa: Mam to pro Vás vyplněný
#1101,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.179.242.194
Hoši to je pěkně na hovno, 3.skupiny je píčovina!
Jinak budou trička na soustředění:) žlutý a hnědý tak jakou chcete velikost? Zkoušel sem si je, L mi bylo dobře, ale beru XL, pač se prej o 2cm srazej. Budou vypadad dobře a vyjdou tak max 360 Kč 2ks pro každýho,což je super!
Jinak zálohu zatim zaplatili:Hofi,Vanous,Dvoří,Siki,Pawel a Čik (za něj to platim já, pač on platil minulou celou Saxo Beat party ve Hřebči:-)) jinak Jochyno nejede, teda možná přijede až v sobotu na turnaj.
Hofi a ty si to koukej zařídit, stejně všichni víme co v tý práci děláš :-D
Jinak budou trička na soustředění:) žlutý a hnědý tak jakou chcete velikost? Zkoušel sem si je, L mi bylo dobře, ale beru XL, pač se prej o 2cm srazej. Budou vypadad dobře a vyjdou tak max 360 Kč 2ks pro každýho,což je super!
Jinak zálohu zatim zaplatili:Hofi,Vanous,Dvoří,Siki,Pawel a Čik (za něj to platim já, pač on platil minulou celou Saxo Beat party ve Hřebči:-)) jinak Jochyno nejede, teda možná přijede až v sobotu na turnaj.
Hofi a ty si to koukej zařídit, stejně všichni víme co v tý práci děláš :-D
#1100,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
V neděli maji další schůzi
#1099,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
když už tak 2 ligy, ale tohle by bylo teda pěkně blbý
opravdu krásně jste to vymysleli... říkalo se 2 ligy a nesouhlasila Černá Hvězda a vyhovělo se jí. Vzniknulo z toho 3 soutěže a my jsme v tý nejhorší...My se chceme zlepšovat a ne hrát nejnižší soutěž! A neříkej, že když postoupíme, že další rok budeme ve 2.skupině. Vim jak to dopadlo letos 2 ligy prý... ;) Bude to zase jinak určitě! Dalšim důvodem je 600Kč (jestli to nebude víc)za zápas neni zrovna málo a s těmahle týmama mi to přijde jako vyhozený peníze. Nebude to nikoho bavit!