Diskuze
#1117,
před 14 lety,
Dvoří,
ip: 90.178.12.227
Takže největší hrozba zažehnána, volal jsem do Prahy a můžem se do 14 dnů příhlásit, záleží jak to dopadne tady, pokud to rozdělej 6-6-6, tak je to jasný! Domácí zápasy můžem hrát na Kladně. Domluvíme to se Zímou až to rozhodnou.
Jinak Hofi zavolej těm klukum a dejte někde sraz a podepište přestupák, respektě se domluv na ostatních věcech. Kontakty snad máme, takže neni problém!
Jinak Hofi zavolej těm klukum a dejte někde sraz a podepište přestupák, respektě se domluv na ostatních věcech. Kontakty snad máme, takže neni problém!
#1116,
před 14 lety,
hofi,
ip: 90.178.16.250
navíc nemaji dresy... Vojta, Milda a Kločí nevim jak se dohodnul se Švenkrtem a ke všemu musíme udělat 2 navíc kdyby náhodou někdy zaskočil někdo z Alpiqu. Ty dresy taky trvaji 14 dní udělat a já nevim jaký kdo bude chtít číslo a ani velikost
#1115,
před 14 lety,
hofi,
Gross: už mě to ale přestává bavit... pořád nějaký zařizování, telefony o přeložení zápasů. Pořád nějaký stres. Navíc nemáme hráče kontaktoval jsem Hudyho, Vojtu a Kločka a zase se to bude řešit na poslední chvíli. Jsem jen zvědav, jestli nám ty registrace udělá poslední týden v srpnu, když si je tam budou dávat dělat všechny týmy... Bylo to tak i loni, proto bych to chtěl mít hotovo co nejdřív
#1114,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
Hezky predsedo
#1113,
před 14 lety,
hofi,
ODESLÁNO K NEJVYŠŠÍM:
Zdravim Vás,
doneslo se ke mě, že systém soutěže by měl být 3 skupiny po 6 týmech. Loňskou valnou hromadu se říkalo, že se to rozdělí na 2 ligy podle letošní tabulky oblastní ligy. Bohužel protestovala Černá Hvězda a vyhovělo se jí...Říkáte, že podle letošního systému se bude odvíjet další rok, jenže já se ptám kdo bude nesouhlasit příště? Bude zase vše jinak! My Notor bychom hráli 3 skupinu (Delta, Notor, Sparta, Rytíři, Extrém, Moribundus). Kluci mi řekli, že tohle hrát nebudou! Důvodů je hned několik:
1. Tyto zápasy nám do budoucna vůbec nic nedaji! Výsledky 11-1 atd. nikoho nebaví. Snad jen ty co honí statistiky, což mi rozhodně nejsme! Jsme mladý tým v průměrném věku 25 let a chceme se zlepšovat a ne zůstat na místě! Vždyť se stačí podívat na naše výsledky z jara, kdy jsme byli vyrovnaným týmem i těm nejlepším...
2. 600Kč za zápas (jestli to nebude víc jak se říkalo loni) je hodně a vyhodit to za zápas, který nás a ani soupeře nebude bavit mi přijde docela dost. Hokejbal vyjde všechny týmy na docela dost peněz (22 zápasů, startovné, tréninky) a to do toho nepočítám míčky, hokejky apod.
3. Náš tým jsme založili, protože nás hokejbal baví , tak nám ho nenechte otrávit...
Myslim, že by byla škoda přijít o nejmladší tým soutěže s nadějí do budoucna. Zkuste o tom popřemýšlet a los ligy přehodnotit. My Notor Kladno volíme variantu B (8 týmů, 6 týmů a 4 týmy) určitě tatovarianta bude vhodná i pro ,,nejhorší,, týmy kde ve vlastní skupině budou hrát vyrovnané zápasy a troufám si tvrdit, že je to bude i bavit!
S pozdravem
Lukáš Hoffmann
HBC Notor KLadno
Zdravim Vás,
doneslo se ke mě, že systém soutěže by měl být 3 skupiny po 6 týmech. Loňskou valnou hromadu se říkalo, že se to rozdělí na 2 ligy podle letošní tabulky oblastní ligy. Bohužel protestovala Černá Hvězda a vyhovělo se jí...Říkáte, že podle letošního systému se bude odvíjet další rok, jenže já se ptám kdo bude nesouhlasit příště? Bude zase vše jinak! My Notor bychom hráli 3 skupinu (Delta, Notor, Sparta, Rytíři, Extrém, Moribundus). Kluci mi řekli, že tohle hrát nebudou! Důvodů je hned několik:
1. Tyto zápasy nám do budoucna vůbec nic nedaji! Výsledky 11-1 atd. nikoho nebaví. Snad jen ty co honí statistiky, což mi rozhodně nejsme! Jsme mladý tým v průměrném věku 25 let a chceme se zlepšovat a ne zůstat na místě! Vždyť se stačí podívat na naše výsledky z jara, kdy jsme byli vyrovnaným týmem i těm nejlepším...
2. 600Kč za zápas (jestli to nebude víc jak se říkalo loni) je hodně a vyhodit to za zápas, který nás a ani soupeře nebude bavit mi přijde docela dost. Hokejbal vyjde všechny týmy na docela dost peněz (22 zápasů, startovné, tréninky) a to do toho nepočítám míčky, hokejky apod.
3. Náš tým jsme založili, protože nás hokejbal baví , tak nám ho nenechte otrávit...
Myslim, že by byla škoda přijít o nejmladší tým soutěže s nadějí do budoucna. Zkuste o tom popřemýšlet a los ligy přehodnotit. My Notor Kladno volíme variantu B (8 týmů, 6 týmů a 4 týmy) určitě tatovarianta bude vhodná i pro ,,nejhorší,, týmy kde ve vlastní skupině budou hrát vyrovnané zápasy a troufám si tvrdit, že je to bude i bavit!
S pozdravem
Lukáš Hoffmann
HBC Notor KLadno
#1112,
před 14 lety,
Mr.Saxo beat,
ip: 86.49.123.100
ty tři skupiny jsou teda opravdu definitivní řešení??????
Hofi co zkusit kontaktovat tu Prahu?
Bylo by to i záživnější jezdit na výjezdy a někam se podivat, a domácí zápasy na zimáku, páč na gdm se o vikend nedostanem, tím líp.
Hofi co zkusit kontaktovat tu Prahu?
Bylo by to i záživnější jezdit na výjezdy a někam se podivat, a domácí zápasy na zimáku, páč na gdm se o vikend nedostanem, tím líp.
#1111,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 194.108.55.237
Gross: Na včerejší schůzi jsme se shodli, že ligu d*****ů hrát prostě nebudeme. Mimojiné i proto, že jsem si již koupil čtvery štupny a na tuhle ligu by mi stačily jedny:-D
#1110,
před 14 lety,
gross,
ip: 212.24.147.250
hmmm pekne napicu. stridavy starty muzem rovnou skrtnout a soustredeni se muze prokalit pac hrajem s tymama se kteryma budem hrat vyrovnane i kdyz celej tym stravi noc predtim v nonstopu - a ted to nemyslim nijak namachrovane, ze jsme nejaky dobri hokejbalisti, ale ke zlepsovani je treba bohuzel hrat s tymama co hrajou lip nez my... ach jo
#1109,
před 14 lety,
Zmeky,
ip: 88.208.100.33
Tady jsou stránky HC Olešníku. Je to tým, se kterym se utkáme na turnaji. Bavěj se tam o nás ... http://hcolesnik.cz/menu/forum
Kloček je prý s Dobrotou domluvenej a od 3.7. mu nezavolal. Jsem snad jejich matka, abych za ně všechno zařizoval? Psal jsem jim zprávu na Fb a zatim nikdo nenapsal ani Hudy ani Vojta a ani Kloček